Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám dotázek půjdou sedačky z 3dv modelu do breaku? Asi spíš ne co? Samozřejmě, že myslím ty zadní sedačky. Přední předpokládám půjdou.

Díky

Odesláno

Pujdou i predni, i zadni, akurat ty nepudou tapeci na dverich...

Odesláno

Jestli jsi si jistej, tak je to paráda. Půjdou i normálně sklápět a vyndavat, jako ty z breaku? Co jsem prohlížel na fotkách, tak by s tím neměl být problém, ale radši bych to slyšel od někoho, kdo to zkoušel.

Díky

Odesláno
Původně zaslal: v.panenka

Jestli jsi si jistej, tak je to paráda. Půjdou i normálně sklápět a vyndavat, jako ty z breaku? Co jsem prohlížel na fotkách, tak by s tím neměl být problém, ale radši bych to slyšel od někoho, kdo to zkoušel.

Díky

Taky myslím že by to mělo být stejné,ale pro jistotu bych poprosil někoho aby ty zadní změřil:)
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

podle me ty predni nepujdou, nebot maji ty 3dvere jednu lyzinu chycenou vzdy na bok auta(kvuli nalezani) a 5ti dvirka maji obe na podlaze..

me se teda aspon nepodarilo ty pojezdy rozebrat a zamenit

Odesláno

NEPŮJDOU. Ani přední, ani zadní. Přední mají jiné kolejnice, zadní jiné uchycení opěráku ke kastli. Z 5-dveř do breaku to jde, 3-dveř má oboje jiné.

Sám jsem sice 3-dveř opěrák do 5-dv předělával, ale znamenalo to tu partii opěráku přeřezat a převařit COčkem, takže moc nedoporučuju.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...