v.panenka Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Zdravím, mám dotázek půjdou sedačky z 3dv modelu do breaku? Asi spíš ne co? Samozřejmě, že myslím ty zadní sedačky. Přední předpokládám půjdou. Díky Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Pujdou i predni, i zadni, akurat ty nepudou tapeci na dverich... Citovat
v.panenka Odesláno 6. únor 2009 Autor Odesláno 6. únor 2009 Jestli jsi si jistej, tak je to paráda. Půjdou i normálně sklápět a vyndavat, jako ty z breaku? Co jsem prohlížel na fotkách, tak by s tím neměl být problém, ale radši bych to slyšel od někoho, kdo to zkoušel. Díky Citovat
309GT Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: v.panenka Jestli jsi si jistej, tak je to paráda. Půjdou i normálně sklápět a vyndavat, jako ty z breaku? Co jsem prohlížel na fotkách, tak by s tím neměl být problém, ale radši bych to slyšel od někoho, kdo to zkoušel. Díky Taky myslím že by to mělo být stejné,ale pro jistotu bych poprosil někoho aby ty zadní změřil:) Citovat
a.l.k.a Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 podle me ty predni nepujdou, nebot maji ty 3dvere jednu lyzinu chycenou vzdy na bok auta(kvuli nalezani) a 5ti dvirka maji obe na podlaze.. me se teda aspon nepodarilo ty pojezdy rozebrat a zamenit Citovat
marko306 Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 mne sa tak zda, ze hatchbacky maju inu poistku drzania operadla ako break:myslim Citovat
oddie Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 NEPŮJDOU. Ani přední, ani zadní. Přední mají jiné kolejnice, zadní jiné uchycení opěráku ke kastli. Z 5-dveř do breaku to jde, 3-dveř má oboje jiné. Sám jsem sice 3-dveř opěrák do 5-dv předělával, ale znamenalo to tu partii opěráku přeřezat a převařit COčkem, takže moc nedoporučuju. Citovat
Qcko Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 Urcite to nepojde a inak ked si si neni isty takouto vecou, staci pozriet SERVICE BOX a porovnat cislo dielu u 3dv a 5dv:papa Citovat
v.panenka Odesláno 19. červen 2009 Autor Odesláno 19. červen 2009 OK, chlapi děkuji za rady. Jsem rád, že to vím, aspoň zbytečně nevyhodím peníze. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.