Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V coupecku mam display s PP ale neni zaktivovany, delal to tu uz nekdo? Co vsechno mam udelat aby mi pocitac sel, packu s tlacitkem na PP si sezenu od nekoho kdo tu prodava dily, ale chce to jeste aktivovat nekde v ridici jednotce ne? Poradte prosim.

Odesláno

pokud vim,tak mas starsi model bez BSI,takze teoreticky nic povolovat nemusis,co jsem pochopil,tak na starsich displejich je zezadu trimr,ktery ma 3 nebo 4 polohy,a kdyz jim pootacis,mely by se na tom displeji menit a pribivat nebo ubyvat funkce,precti si vlakno o dodelani PP,urcite tam bude popsany,jak ho zprovoznit,myslim,ze se tam taha jeden dratek z řj

[upravil dne 4/2/09 genzer]

Odesláno

si delas srandu ne ? jsi na klubu uz dost dlouho abys pouzil hledani ;)

To sis fakt jeste nevsiml, ze o palubnim pocitaci ve 406 stary i novy model je zde vlakno uz od roku 2005 s asi 1200 prispevky :

pri nastaveni 50 prispevku na stranku jsou hlavni informace na strankach kolem cisla 23

Odesláno

Ano vsiml sem si a prave proto se ptam nekoho kdo me to jednoduse rekne a ne ze tu budu tyden cist jak kokot miliony prispevku od lidi co o tom treba ani nemaj sajmu, nevim proc se hned stekate, radeji me dejte to vlakno kde ej to nejlepe popsane kdyz tady v tom tak chodite, ja misim stihat spoustu jinych veci. Dikk za pochopeni.

Odesláno
Původně zaslal: kukikuk

Ano vsiml sem si a prave proto se ptam nekoho kdo me to jednoduse rekne a ne ze tu budu tyden cist jak kokot miliony prispevku od lidi co o tom treba ani nemaj sajmu, nevim proc se hned stekate, radeji me dejte to vlakno kde ej to nejlepe popsane kdyz tady v tom tak chodite, ja misim stihat spoustu jinych veci. Dikk za pochopeni.

ja nestekam, vlakno jsem ti dal a napsal jsem tam nespocet prispevku, ktere jsou k veci a ktere se mi po x-te uz nechteji znova opakovat ( PPC jsem uz delal na nekolika autech, stejne jako Honza406, takze kdyz si najdes nase prispevky, tak mas jistotu ze se tam doctes vse potrebne a ze o tom neco vime )

jak jsem psal, dulezite info jsou kolem stranky 23 ( kdyz si v nastaveni fora zvolist zobrazovani 50ti prispevku na stranku )

a nebo ja taky nemam forum jako hlavni pracovni pomer, proto me taky nebavi a nemam cas opakovat dokola 20krat napsane veci

[upravil dne 4/2/09 Ferry]

Odesláno

Ja ti verim ze te to nebavi opakovat porad dokola a proto pockam na nekoho kdo mi to kratce zjednodusi primo na muj palubni pocitac....cetl sem ted 10 minut a nenarazil sem na nic duleziteho, vetsinou je to novy model!

Odesláno

hlavne musis napsat jakou mas ridici jednotku, od te se musi natahnout drat s informacemi o vstrikovani, kazda RJ ma ten kabel jinde, takze tim je treba zacit

displej ma z boku trimr, se ctyrma polohama, PPC ukazuje myslim v 3. a 4.

EDIT: Me to u coupe ukazuje v poloze 1 a 2. V poloze 1 radio + spotreba/teplota a v poloze 2 teplota + spotreba. Ferda

[upravil dne 19/10/09 f3Rd@]

Odesláno

Číslo nepotřebuješ. Jen koukni kolik konektorů Ti jde do toho dispeje. Pokud 2 tak máš vše připraveno a stačí dodělat jen ten spínač do páčky a přepnout trimr. Pokud jen jeden tak toho budeš muset natahat povícero a sehnat ještě jeden konektor do displeje (existuje i náhrada). Pokud si v už zmiňovaným vlákně najdeš i moje příspěvky tak najdeš i jednoduché schéma na PP. :papa

Odesláno

Do displaye me jdou urcite dva konektory ;o), tak ze ted budu shanet tu packu, nechce se me do toho moc stourat? Nebo me doporucite tu packu predelat? Si myslim ze kdyz sezenu z vrakace nebo od nekoho kdo ma 406 na dili tu packu treba za 500 tak to bude lepsi ;o)

Odesláno

Poslal jsem Ti na e-mail co máš na stránce svůj vypracovaný popis ( kuchařku) zprovoznění PP na starý model 406 :roker

Odesláno
Původně zaslal: Miku

Poslal jsem Ti na e-mail co máš na stránce svůj vypracovaný popis ( kuchařku) zprovoznění PP na starý model 406 :roker

mohu tě taky poprosit o zaslání na mail pivka@hf.cz???? Prosím....:papa

Odesláno

Tak sem vsechno udelal dle navodu po prokonzultovani s Ferrym. Na display se me palubni pocitac zobrazi a i dokonce funguje microspinac na prepinani, ale u vseho sou nuly, i kdyz sem to jel projet, tak me to zadne udaje nezdelilo, asi budu muset natahnout jeste ty dva dratky k RJ hm?

Odesláno

Tak sem vsechno udelal dle navodu po prokonzultovani s Ferrym. Na display se me palubni pocitac zobrazi a i dokonce funguje microspinac na prepinani, ale u vseho sou nuly, i kdyz sem to jel projet, tak me to zadne udaje nezdelilo, asi budu muset natahnout jeste ty dva dratky k RJ hm?

Z řídící jednotky jde jen 1 drát (1368). Pokud máš nuly tak něco není OK, ale kdyby tam ta 1368 nebyla tak jsou jen čárky. Zkus to proměřit jestli jsou dráty průchozí.

Na úpravu páčky stačí sehnat levou páčku a předělat tlačítko klaksonu a je to bez velikýho zásahu do páčky. ;)

Odesláno

Ja uz to vsechno predelane mam, dal sem tam ten microspinas a vsechno funguje! Prepinat mezi funkcema take, akorat to proste nic neukazuje!

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Z řídící jednotky jde jen 1 drát (1368). Pokud máš nuly tak něco není OK, ale kdyby tam ta 1368 nebyla tak jsou jen čárky. Zkus to proměřit jestli jsou dráty průchozí.

Na úpravu páčky stačí sehnat levou páčku a předělat tlačítko klaksonu a je to bez velikýho zásahu do páčky. ;)

Počkej, a jak bude troubit???

Odesláno
Tady je schéma na 2litra. Podle toho drát prochází od řídící jednotky přes 2 konektory tak skotroluj ty jestli tam je. Jde o konektor kulatej černej pod volantem (pin 8) a pak šedej pod baterkou (pin 13).
Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Já nepíšu vyndej tlačítko z levé páčky ve voze, ale sežeň levou páčku. :D

Odesláno

Původně zaslal: MatrixChose

Já nepíšu vyndej tlačítko z levé páčky ve voze, ale sežeň levou páčku. :D

Já vim, ale myslíš tím, ať použije tlačitko k troubení na PP nebo jak to mám chápat :myslim:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...