Marsl1 Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Měnil jste uz někdo stěrače popřípade gumičky.Na netu nějaké jsou ale zastavil jsem se v auto kelly a tam jsem nepořídil.Valea a ještě nějaká jiná značka sice rozměrově odpovídala ale problém byl v uchycení.Jsou k tomu nádstavce ale ani jeden nepasoval.Co se týče gumiček ty jsem na netu sehnal ale jenom grafitové a ty nehorázně vržou. Citovat
antal Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 No pekne to frantíci vymysleli,že?Už som na to tiež pozeral no a neviem neviem či sa najdu nejake univezaly! Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: antal No davat 1300kč za nove stierače No jo, stane se. Můžeš bejt rád že je to tolik. Si skočte do originálu, tam to vyjde možná líp. Citovat
Marsl1 Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 no jo jsou to pálky, ale co se dá dělat aspon něco,origo jsou mnohem dražší. Citovat
raydowe Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 ale apson su to fakt kvalitne sterace, vela ludi ich kupuje, (BOSH a VALEO) a je to naozja poznat. Citovat
KennyMcC Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Ja som menil stierače pred Vianocami. Cena okolo 1300 Sk za pár. Značku si už nepamätám (Valeo? ). Boli to univerzály, chalan v obchode ich kontroloval podľa katalógu presne na 207. Žiadny nástavec nebol potrebný. Tak ako sa pôvodné jednoducho vybrali tak nové sa presne tak isto nasunuli: odklopiť ramienko, stierač pootočiť o 90° voči ramienku a vytiahnuť smerom doprava (alebo doľava? ) a nové presne opačným postupom nasunúť. Stierače sú istené iba keď sú v polohe rovnobežnej s ramienkom. Kúpil som ich v Popcar, Avion BA. [upravil dne 5.2.2009 KennyMcC] Citovat
antal Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 No ved ano su firmy ktore su schopne ti predat origo stierače za nižšiu cenu než v peugote ale aj tak 1300sk nieje moc nizka cena.Ved teraz už tie univerzalne aerotwiny su za smiešne ceny oproti origo. Citovat
Domino_B Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Bosch alebo Valeo? Co odporucate? Je tam kvalitativny rozdiel? Citovat
pipistrel Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 myslim ze ani jednou znackou nic nepokazis Citovat
epicus Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 někde na netu jsem nedávno viděl kolem 980kč za sadu, ale nevím kde to bylo. Samozřejmě to co tam má být, ne žádný náhrady s nástavcema. Já blbec ,ale nejdřív koupil origo v Peugeotu za draho. Příště se raděj pořádně mrknu v e-shopech. Teď řeším zadní stěrač a ten nikde nemaj / má takové origo vybrání v tom plastovém krytu/, tak to možná vyřeším jen tou gumičkou. Citovat
godzila.01 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 BoneDaddy : Tyhle stránky se málo kdy někde vidí... To jsou český stránky mýho německýho dodavatele... Chlapci stěrače něco stojí, nemůžete chtít aby no nový auto stáli sěrače 300kč, když tam mají speciální úchyty, mně třeba stojí prachobyčejný stěrače jen kvůli úchytu skoro 1000kč po slevě.... Kdyby měl někdo zájem tak na tyhle stěrače vám vymyslím nějakou speciální cenovku s výraznou slevou, stačí se ozvat do SZ a domluvíme se .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.