Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měnil jste uz někdo stěrače popřípade gumičky.Na netu nějaké jsou ale zastavil jsem se v auto kelly a tam jsem nepořídil.Valea a ještě nějaká jiná značka sice rozměrově odpovídala ale problém byl v uchycení.Jsou k tomu nádstavce ale ani jeden nepasoval.Co se týče gumiček ty jsem na netu sehnal ale jenom grafitové a ty nehorázně vržou.

Odesláno

Ja som menil stierače pred Vianocami. Cena okolo 1300 Sk za pár. Značku si už nepamätám (Valeo? :myslim). Boli to univerzály, chalan v obchode ich kontroloval podľa katalógu presne na 207. Žiadny nástavec nebol potrebný. Tak ako sa pôvodné jednoducho vybrali tak nové sa presne tak isto nasunuli: odklopiť ramienko, stierač pootočiť o 90° voči ramienku a vytiahnuť smerom doprava (alebo doľava? :myslim) a nové presne opačným postupom nasunúť. Stierače sú istené iba keď sú v polohe rovnobežnej s ramienkom. Kúpil som ich v Popcar, Avion BA.

[upravil dne 5.2.2009 KennyMcC]

Odesláno

No ved ano su firmy ktore su schopne ti predat origo stierače za nižšiu cenu než v peugote ale aj tak 1300sk nieje moc nizka cena.Ved teraz už tie univerzalne aerotwiny su za smiešne ceny oproti origo.

• O 2 roky později...
Odesláno

někde na netu jsem nedávno viděl kolem 980kč za sadu, ale nevím kde to bylo. Samozřejmě to co tam má být, ne žádný náhrady s nástavcema. Já blbec ,ale nejdřív koupil origo v Peugeotu za draho. Příště se raděj pořádně mrknu v e-shopech. Teď řeším zadní stěrač a ten nikde nemaj / má takové origo vybrání v tom plastovém krytu/, tak to možná vyřeším jen tou gumičkou.

Odesláno

BoneDaddy : Tyhle stránky se málo kdy někde vidí... :mrk To jsou český stránky mýho německýho dodavatele...:D

Chlapci stěrače něco stojí, nemůžete chtít aby no nový auto stáli sěrače 300kč, když tam mají speciální úchyty, mně třeba stojí prachobyčejný stěrače jen kvůli úchytu skoro 1000kč po slevě....:grr

Kdyby měl někdo zájem tak na tyhle stěrače vám vymyslím nějakou speciální cenovku s výraznou slevou, stačí se ozvat do SZ a domluvíme se .... :mrk:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...