go.play Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Chtěl bych poprosit o radu, poslední měsíc a půl mi svítí kontrolka ABS, občas to zhasne, ale vesměs svítí a někdy se k tomu přidá i kontrolka airbagu, tak co s tim může asi být. A včera sem opět odpoledne nenastartoval, takže už podruhé nabíjim za poslední měsíc baterku, nespíš asi v p*deli alternátor Citovat
tomingo Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Budeš tam mať nízke napätie, zmeraj ho na baterke aj pri naštartovanom motore. Citovat
DIESEL306 Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 To ABS som riesil na Passate aj na Felicii a v obidvoch prípadoch bolo zanesene čidlo pri kolese.Akú starú máš baterku? Citovat
go.play Odesláno 4. únor 2009 Autor Odesláno 4. únor 2009 Nevim jak je tam ta baterka dlouho, auto vlastnim teprv 2 měsíce, ale nevypadá staře, nevim no Citovat
Fakir Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: go.play Nevim jak je tam ta baterka dlouho, auto vlastnim teprv 2 měsíce, ale nevypadá staře, nevim no Stejně to změř, při běžícím motoru by mělo být na svorkách napětí kolem 14,5 V. Pokud bude výrazně nižší, nedobíjí alternátor (nebo dobíjí málo). Citovat
go.play Odesláno 5. únor 2009 Autor Odesláno 5. únor 2009 Tak jsem to teĎ měřil, když to nastartuju, tak tam je něco kolem 14.4 V a pak to stoupá, takže altík dobíjí asi dobře Ale ABS svítí pořád [upravil dne 5.2.2009 go.play] Citovat
georgegg Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 já to abs řešil na toledu, byla porušená izolace na čidle a to potom odešlo, nové stálo 2500 Citovat
AnotherOne Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Ak to ABS prestáva niekedy svietiť, takmer isto to bude niektoré čidlo alebo to ozubenie na náboji kolesa znečistené, ulomené zuby. Keď to svieti stále môže byť vadná samotná RJ ABS. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.