Guest _Fíla_309 Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Ahoj, jaký objem nádrže má peugeot 309? popřípadně diesel 3dvéř jesi se to nějak liší... jinak trochu Díky... Citovat
riderRLM Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 serus no co ja viem tak moja ma 55 litrov a typujem ,ze aj ta tvoja.. zalezi aky mas motor ale neviem ci nemaju setky nahodou 55 litrov Citovat
Guest _Fíla_309 Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Oukhej to bude tak nak snad stejny... ja myslel totiž že to ma maximalne 40 litru a když se tam vešlo 42 litru nafty když byla ručička na ty prvni čarce tak sem docela koukal a dival se pod auto jesi to tam nekde neteklo Citovat
riderRLM Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 akurat som pozeral v knizke jak nato tam je pisane presne 55 litrov takze som sa nemylil Citovat
drak309 Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 nonono pánové jako mám P309 a zodpovědně můžu říci, že jsem do té 55L nádrže loni v létě u čerpací stanice nejmenovaného řetězce v Jihlavě natlačil 60L a to jsem v ní měl ještě rezervu když jsem k pumpě přijel, takže jaké pak 55L - co na tom, že doma do ní nacpu jen 53L, u benzínky se tam vejde i 60 !!! Citovat
riderRLM Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 benzinka... to je jasne ,ze natankujes viac :-D to maju tak nastavene ze zaplatis za liter a natankujes 0.8 litra v skutocnosti... takze tak.. Citovat
riderRLM Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: _Fíla_309 Původně zaslal: riderRLM benzinka... to je jasne ,ze natankujes viac :-D to maju tak nastavene ze zaplatis za liter a natankujes 0.8 litra v skutocnosti... takze tak.. Ha ha ha .... Vždycky je to nejlepší svádět na druhy to zaprve a zadruhe všechny hazet do jednoho pytle je taky nejlepší...:blicismajlik no tak len zo srandy si natankuj presne 10 litrov na benzinke do bandasky 10 litrovej a uvidis Citovat
pastorek Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: riderRLM Původně zaslal: _Fíla_309 Původně zaslal: riderRLM benzinka... to je jasne ,ze natankujes viac :-D to maju tak nastavene ze zaplatis za liter a natankujes 0.8 litra v skutocnosti... takze tak.. Ha ha ha .... Vždycky je to nejlepší svádět na druhy to zaprve a zadruhe všechny hazet do jednoho pytle je taky nejlepší...:blicismajlik no tak len zo srandy si natankuj presne 10 litrov na benzinke do bandasky 10 litrovej a uvidis To by asi ťažko prešlo cez metrológiu. Na každom stojane je nálepka kedy bolo posledné meranie presnosti a následne zablombované. Celá finta spočíva v tom že je uvádzaný čistý objem nádrže. Pri tankovaní \"po hrdlo\" natankujete i do prívodnej hadice a preto sa dá natankovať i viac ako je uvádzaný objem nádrže. ...tých 0,8l ani nestojí za komentár. Citovat
riderRLM Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: _Fíla_309 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: riderRLM Původně zaslal: _Fíla_309 Původně zaslal: riderRLM benzinka... to je jasne ,ze natankujes viac :-D to maju tak nastavene ze zaplatis za liter a natankujes 0.8 litra v skutocnosti... takze tak.. Ha ha ha .... Vždycky je to nejlepší svádět na druhy to zaprve a zadruhe všechny hazet do jednoho pytle je taky nejlepší...:blicismajlik no tak len zo srandy si natankuj presne 10 litrov na benzinke do bandasky 10 litrovej a uvidis To by asi ťažko prešlo cez metrológiu. Na každom stojane je nálepka kedy bolo posledné meranie presnosti a následne zablombované. Celá finta spočíva v tom že je uvádzaný čistý objem nádrže. Pri tankovaní \"po hrdlo\" natankujete i do prívodnej hadice a preto sa dá natankovať i viac ako je uvádzaný objem nádrže. ...tých 0,8l ani nestojí za komentár. No konečně napsal někdo, kdo o tom aspon trochu neco ví jak to je a né jako většina tady co vo tom ví hovno a akorat si tady otevíraj hubu že prostě benzínky okrádaj... kdyby tohleto meteorologove zjistili na kontrole ( a to na kontroly jezděj hodně často ) tak hrozej mega pokutama ktery jsou většinou likvidační pro menší a střední ropové magnáty... takže pánové přestante si votvírat hubu když vo tom víte hovno, to samý si furtstěžování na kvalitu pohoných hmot jako stát se může cokoliv, to neříkám, nikdo není omylnej ale tohleto už docela přeteklo mou trpělivost ja hovorim z vlastnej zkusenosti ,stalo sa mi to raz ,preto to vravim ,netvrdim ,ze kazda benzinka je taka ale stalo sa mi to ,ze som si dal do 10 litrovej bandasky podla nich 10 litrov a nebolo tam ani 9... takzte tak.. netvrde ,ze si otvaram hubu len tak a ,ze viem o tom hovno... Citovat
AnotherOne Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: riderRLM Původně zaslal: _Fíla_309 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: riderRLM Původně zaslal: _Fíla_309 Původně zaslal: riderRLM benzinka... to je jasne ,ze natankujes viac :-D to maju tak nastavene ze zaplatis za liter a natankujes 0.8 litra v skutocnosti... takze tak.. Ha ha ha .... Vždycky je to nejlepší svádět na druhy to zaprve a zadruhe všechny hazet do jednoho pytle je taky nejlepší...:blicismajlik no tak len zo srandy si natankuj presne 10 litrov na benzinke do bandasky 10 litrovej a uvidis To by asi ťažko prešlo cez metrológiu. Na každom stojane je nálepka kedy bolo posledné meranie presnosti a následne zablombované. Celá finta spočíva v tom že je uvádzaný čistý objem nádrže. Pri tankovaní \"po hrdlo\" natankujete i do prívodnej hadice a preto sa dá natankovať i viac ako je uvádzaný objem nádrže. ...tých 0,8l ani nestojí za komentár. No konečně napsal někdo, kdo o tom aspon trochu neco ví jak to je a né jako většina tady co vo tom ví hovno a akorat si tady otevíraj hubu že prostě benzínky okrádaj... kdyby tohleto meteorologove zjistili na kontrole ( a to na kontroly jezděj hodně často ) tak hrozej mega pokutama ktery jsou většinou likvidační pro menší a střední ropové magnáty... takže pánové přestante si votvírat hubu když vo tom víte hovno, to samý si furtstěžování na kvalitu pohoných hmot jako stát se může cokoliv, to neříkám, nikdo není omylnej ale tohleto už docela přeteklo mou trpělivost ja hovorim z vlastnej zkusenosti ,stalo sa mi to raz ,preto to vravim ,netvrdim ,ze kazda benzinka je taka ale stalo sa mi to ,ze som si dal do 10 litrovej bandasky podla nich 10 litrov a nebolo tam ani 9... takzte tak.. netvrde ,ze si otvaram hubu len tak a ,ze viem o tom hovno... A chceš povedať, že si s tou bandaskou potom kľudne odišiel:roll Citovat
riderRLM Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: riderRLM Původně zaslal: _Fíla_309 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: riderRLM Původně zaslal: _Fíla_309 Původně zaslal: riderRLM benzinka... to je jasne ,ze natankujes viac :-D to maju tak nastavene ze zaplatis za liter a natankujes 0.8 litra v skutocnosti... takze tak.. Ha ha ha .... Vždycky je to nejlepší svádět na druhy to zaprve a zadruhe všechny hazet do jednoho pytle je taky nejlepší...:blicismajlik no tak len zo srandy si natankuj presne 10 litrov na benzinke do bandasky 10 litrovej a uvidis To by asi ťažko prešlo cez metrológiu. Na každom stojane je nálepka kedy bolo posledné meranie presnosti a následne zablombované. Celá finta spočíva v tom že je uvádzaný čistý objem nádrže. Pri tankovaní \"po hrdlo\" natankujete i do prívodnej hadice a preto sa dá natankovať i viac ako je uvádzaný objem nádrže. ...tých 0,8l ani nestojí za komentár. No konečně napsal někdo, kdo o tom aspon trochu neco ví jak to je a né jako většina tady co vo tom ví hovno a akorat si tady otevíraj hubu že prostě benzínky okrádaj... kdyby tohleto meteorologove zjistili na kontrole ( a to na kontroly jezděj hodně často ) tak hrozej mega pokutama ktery jsou většinou likvidační pro menší a střední ropové magnáty... takže pánové přestante si votvírat hubu když vo tom víte hovno, to samý si furtstěžování na kvalitu pohoných hmot jako stát se může cokoliv, to neříkám, nikdo není omylnej ale tohleto už docela přeteklo mou trpělivost ja hovorim z vlastnej zkusenosti ,stalo sa mi to raz ,preto to vravim ,netvrdim ,ze kazda benzinka je taka ale stalo sa mi to ,ze som si dal do 10 litrovej bandasky podla nich 10 litrov a nebolo tam ani 9... takzte tak.. netvrde ,ze si otvaram hubu len tak a ,ze viem o tom hovno... A chceš povedať, že si s tou bandaskou potom kľudne odišiel:roll hej hej bolo naponahlo..ale aj tak by som asi kkt vyriesil ... Citovat
ladosak Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Pánové,nevím jestli se nadrže liší,ale když jsem jel tzv.na výpary tak se do nádrže vešlo přesně 60L.ale až po víčko. mněl jsem 309XRD.1.9D Citovat
riderRLM Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: ladosak Pánové,nevím jestli se nadrže liší,ale když jsem jel tzv.na výpary tak se do nádrže vešlo přesně 60L.ale až po víčko. mněl jsem 309XRD.1.9D tak to aj je... som pisal ,ze len objem nadrze ma 55 litrov takze tych 60 sa tam vojde Citovat
drak309 Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 no je to smutný, ale v létě naprosto běžně pokud tankuju jinde než doma, tankuju prvně do odměrného válce a teprve potom do auta. Ty revize stojanů jsem totiž jednu dobu dělal a vím stejně dobře jako nekteří co jsem psali, co s tím aby to počítalo tak jak bych chtěl já, tak tu hubu si tu na nikoho nevotvírejte s kecama typu že to jinak nejde... stačí na to elekromagnet a drát nataženej do prodejny a věřte, že se to děje naprosto běžně !!! obvykle je to jeden nebo dva stojany na každý pumpě.... navíc auta čojky jsou poznat z dálky takže o co jde.... stačí přepnout vypínač, když přijede podezdřelé auto... achjo jak jste někteří hloupí a jak rádi urážíte ty co to zažili že? Citovat
ozzy56 Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 citace: kdyby tohleto meteorologove zjistili na kontrole ( a to na kontroly jezděj hodně často ) tak hrozej mega pokutama ktery jsou většinou likvidační pro menší a střední ropové magnáty... tak jestli machři přes počasí kontrolujou benzínky--to je SodomaGomora.... [upravil dne 1/3/09 ozzy1956] Citovat
virnik Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 ked sa vam makli tak si tam namontujte sud Citovat
Guest Petos Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 no jo jo lepsie je liat vodu do nafty.uz na pumpe ani netankujem ako mi zaprzla nafta z benzinky asi po 8 km jazdy a to bol novy filter a zohriaty motor takze som to otvoril a bum sama voda akcia za rozumnu cenu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.