Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Pěknej mazlík. Tu opici má na hraní? :o Dát něco takovýho našemu, můžu hned uklízet. :)

Můj Matěj má plnou krabici hraček :mad:. Občas nějakou natrhne při hře, ale že by je cupoval, to ne. Měl přísnou výchovu :D:D:D

Dariska: Čoveče mám pocit, že psům tenhle přitroublej výraz zůstává celej život a umí toho hajzlíci patřičně využít:aut

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

Můj Matěj má plnou krabici hraček :mad:. Občas nějakou natrhne při hře, ale že by je cupoval, to ne. Měl přísnou výchovu :D:D:D

Náš měl taky přísnou výchovu, proto si dělá co chce. :D Hned první noc byla na chodbě oloupaná papírová krabice a navíc zmiznul kousek takovýho uzlu z provázků. :D

Driver: máš pravdu, netopýr jak vyšitej. :D

Odesláno

Náš měl taky přísnou výchovu, proto si dělá co chce. :D Hned první noc byla na chodbě oloupaná papírová krabice a navíc zmiznul kousek takovýho uzlu z provázků. :D

Já to svádím na to, že je to prostě jezevec, tudíž tvrdohlavost sama a když už vyvádí moc tak ho chytnu a má smůlu, protože těch jeho 7 kilo vždycky zmáknu:D.

Vím co myslíš, tím uzlem........a to ho snědl? a prošlo to jeho zažívacím traktem?:o

S tím Netopýrem bych byla opatrná, nezapomínejte na předsedkyni, aby se nám neurazila:aut

Odesláno

Já to svádím na to, že je to prostě jezevec, tudíž tvrdohlavost sama a když už vyvádí moc tak ho chytnu a má smůlu, protože těch jeho 7 kilo vždycky zmáknu:D.

Vím co myslíš, tím uzlem........a to ho snědl? a prošlo to jeho zažívacím traktem?:o

S tím Netopýrem bych byla opatrná, nezapomínejte na předsedkyni, aby se nám neurazila:aut

Tak to ještě jde,těch 7kg,kdyby si měla domlouvat tomu našemu,tak to už by ses pronesla:D,je mu teprve skoro 3roky,ale je pravda ,že je to nějaká jiná rasa(vyšlechtěná) ,švagr ho vážil někdy před 14 dny a má jednou tolik:D,přesně 13kg,je ho teda kus:D,jinou fotku nemám

http://img3.imageshack.us/my.php?image=28062008293my7.jpg

Odesláno
Původně zaslal: dzana.m

tak co na něj říkate:D

Jo a vidíš skoro sem zapoměl,ten je moc hezkej,to bude mazílek do postýlky,viď:D:super:potlesk,samozřejmě,než trochu vyroste:D

[upravil dne 3.2.2009 vendi.stejskal]

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Tak to ještě jde,těch 7kg,kdyby si měla domlouvat tomu našemu,tak to už by ses pronesla:D,je mu teprve skoro 3roky,ale je pravda ,že je to nějaká jiná rasa(vyšlechtěná) ,švagr ho vážil někdy před 14 dny a má jednou tolik:D,přesně 13kg,je ho teda kus:D,jinou fotku nemám

http://img3.imageshack.us/my.php?image=28062008293my7.jpg

Počkej, to není jezevčík? Nebo si děláš srandu s tou vyšlechtěnou rasou :myslim Protože jezevčík standard má mít okolo těch 13ti.

Matěj má bejt podle papírů něco mezi trpaslíkem a králíkem (vsuvka pro neznalce, rozlišení jezevčíků, trpasličí, králičí)měl by mít kolem 5ti kg, ale taky nám kapánek přerostl:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...