jarajarda Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 A já myslel že si pořídíš lva Pěknej prcek. Citovat
dzana.m Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 na lva mi trochu chybej penízky ale je to francouz sice zatím malej ale super:D Citovat
Petra XSI Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Krásnej šmudla a co takhle napsat jméno??? Ať víme jak na něj volat na srazech Citovat
Dariska Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Hezký hafan, kouká tak hezky blbě, jako každé štěně Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Pěknej mazlík. Tu opici má na hraní? Dát něco takovýho našemu, můžu hned uklízet. Citovat
Petra XSI Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Pěknej mazlík. Tu opici má na hraní? Dát něco takovýho našemu, můžu hned uklízet. Můj Matěj má plnou krabici hraček . Občas nějakou natrhne při hře, ale že by je cupoval, to ne. Měl přísnou výchovu :D:D Dariska: Čoveče mám pocit, že psům tenhle přitroublej výraz zůstává celej život a umí toho hajzlíci patřičně využít:aut Citovat
Driver Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 S těma vztyčenýma ušima vypadá trochu jako obtloustlý netopýr Kolega v práci má takovou fenku, legrační hafan Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: Petra XSI Můj Matěj má plnou krabici hraček . Občas nějakou natrhne při hře, ale že by je cupoval, to ne. Měl přísnou výchovu :D:D Náš měl taky přísnou výchovu, proto si dělá co chce. Hned první noc byla na chodbě oloupaná papírová krabice a navíc zmiznul kousek takovýho uzlu z provázků. Driver: máš pravdu, netopýr jak vyšitej. Citovat
Petra XSI Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Petra XSI Můj Matěj má plnou krabici hraček . Občas nějakou natrhne při hře, ale že by je cupoval, to ne. Měl přísnou výchovu :D:D Náš měl taky přísnou výchovu, proto si dělá co chce. Hned první noc byla na chodbě oloupaná papírová krabice a navíc zmiznul kousek takovýho uzlu z provázků. Driver: máš pravdu, netopýr jak vyšitej. Já to svádím na to, že je to prostě jezevec, tudíž tvrdohlavost sama a když už vyvádí moc tak ho chytnu a má smůlu, protože těch jeho 7 kilo vždycky zmáknu:D. Vím co myslíš, tím uzlem........a to ho snědl? a prošlo to jeho zažívacím traktem? S tím Netopýrem bych byla opatrná, nezapomínejte na předsedkyni, aby se nám neurazila:aut Citovat
vendelinek Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Petra XSI Můj Matěj má plnou krabici hraček . Občas nějakou natrhne při hře, ale že by je cupoval, to ne. Měl přísnou výchovu :D:D Náš měl taky přísnou výchovu, proto si dělá co chce. Hned první noc byla na chodbě oloupaná papírová krabice a navíc zmiznul kousek takovýho uzlu z provázků. Driver: máš pravdu, netopýr jak vyšitej. Já to svádím na to, že je to prostě jezevec, tudíž tvrdohlavost sama a když už vyvádí moc tak ho chytnu a má smůlu, protože těch jeho 7 kilo vždycky zmáknu:D. Vím co myslíš, tím uzlem........a to ho snědl? a prošlo to jeho zažívacím traktem? S tím Netopýrem bych byla opatrná, nezapomínejte na předsedkyni, aby se nám neurazila:aut Tak to ještě jde,těch 7kg,kdyby si měla domlouvat tomu našemu,tak to už by ses pronesla:D,je mu teprve skoro 3roky,ale je pravda ,že je to nějaká jiná rasa(vyšlechtěná) ,švagr ho vážil někdy před 14 dny a má jednou tolik:D,přesně 13kg,je ho teda kus:D,jinou fotku nemám http://img3.imageshack.us/my.php?image=28062008293my7.jpg Citovat
vendelinek Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: dzana.m tak co na něj říkate:D Jo a vidíš skoro sem zapoměl,ten je moc hezkej,to bude mazílek do postýlky,viď:super:potlesk,samozřejmě,než trochu vyroste:D [upravil dne 3.2.2009 vendi.stejskal] Citovat
Petra XSI Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Petra XSI Můj Matěj má plnou krabici hraček . Občas nějakou natrhne při hře, ale že by je cupoval, to ne. Měl přísnou výchovu :D:D Náš měl taky přísnou výchovu, proto si dělá co chce. Hned první noc byla na chodbě oloupaná papírová krabice a navíc zmiznul kousek takovýho uzlu z provázků. Driver: máš pravdu, netopýr jak vyšitej. Já to svádím na to, že je to prostě jezevec, tudíž tvrdohlavost sama a když už vyvádí moc tak ho chytnu a má smůlu, protože těch jeho 7 kilo vždycky zmáknu:D. Vím co myslíš, tím uzlem........a to ho snědl? a prošlo to jeho zažívacím traktem? S tím Netopýrem bych byla opatrná, nezapomínejte na předsedkyni, aby se nám neurazila:aut Tak to ještě jde,těch 7kg,kdyby si měla domlouvat tomu našemu,tak to už by ses pronesla:D,je mu teprve skoro 3roky,ale je pravda ,že je to nějaká jiná rasa(vyšlechtěná) ,švagr ho vážil někdy před 14 dny a má jednou tolik:D,přesně 13kg,je ho teda kus:D,jinou fotku nemám http://img3.imageshack.us/my.php?image=28062008293my7.jpg Počkej, to není jezevčík? Nebo si děláš srandu s tou vyšlechtěnou rasou Protože jezevčík standard má mít okolo těch 13ti. Matěj má bejt podle papírů něco mezi trpaslíkem a králíkem (vsuvka pro neznalce, rozlišení jezevčíků, trpasličí, králičí)měl by mít kolem 5ti kg, ale taky nám kapánek přerostl:D Citovat
dzana.m Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 jmenuje se fredík a naší řeč no nevim ale když jedem autem tak si spokojene leží a na gauči už má své místo vedle mě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.