KTM Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 Mohl by jste mi někdo prosím poslat elektrické schéma motoru na Boxera VF3ZBPMNC17251507 je to motor 2.8HDI na e-mail prochyktm@seznam.cz Potřeboval bych vědět co kam vede a jestli někdo má zkušenosti s oživováním HDI. Mam pocítač, komplet motor ale svazky drátů už funkční nejsou a nevim jestli ho zkoušet dát dokupy nebo předělat na TDI. Díky za rady Citovat
Burisek Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 no nechápu proč to chceš předělávat na TDi ?? To už je,akorát ve fr.verzi ! napiš uživateli Ferry tady na fóru,on se ve schématech dost vyzná. Akorát ještě nechápu co myslíš s tím \" oživováním HDi \" ?? Ten motor je K.O. ?? Citovat
KTM Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 Ne ne motor je dobrej ale nemam kabeláž, mam jen komplet motor a počítač kabely jsou přesekany z bouračky Citovat
Burisek Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 aha,takhle,no jak psal napiš Ferrymu určitě ti něco pošle nebo poradí..... Citovat
KTM Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 díky za radu, napsal jsem e-mail a uvidíme Citovat
Ferry Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 bohuzel, hledal jsem doma na DVD ale nenasel a pristup do placene casti serviceboxu uz bohuzel nemam [upravil dne 3/2/09 Ferry] Citovat
KTM Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 a myslíš že jde takhle HDIčko rozchodit? Citovat
hnusoba Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 A čo takto zohnať káblovenia z vrakoviska? Citovat
kodajz Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 Původně zaslal: KTM Mohl by jste mi někdo prosím poslat elektrické schéma motoru na Boxera VF3ZBPMNC17251507 je to motor 2.8HDI na e-mail prochyktm@seznam.cz Potřeboval bych vědět co kam vede a jestli někdo má zkušenosti s oživováním HDI. Mam pocítač, komplet motor ale svazky drátů už funkční nejsou a nevim jestli ho zkoušet dát dokupy nebo předělat na TDI. Díky za rady Ahoj, jak si myslel to předělání na TDi ? že bys nahodil místo vysokotlakého čerpadla klasickou rotačku Bosch a vstřiky dal z TD ? Jak jsem se díval na můj 2,0 HDi tak by to možná mohlo jít Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.