marisw Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 aky priemer ma ta cocka, ako je vysoka...... neboly by nejake rozmery..... Citovat
jarco623 Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 ja mam jedno svetle zo 406 z mojho auta bolo poskodene,tak je zvysne mozem ho rozobrat a hrat sa,ale neviem ci bude pasovat cocka z druheho auto kde boli original.dufam ze budu!!lebo viem ze sa daju kupit v pohode,ja som nasiel na nete za 6900sk,a ked sa da usetrit tak preco nie. Citovat
Edison Odesláno 23. květen 2009 Autor Odesláno 23. květen 2009 Původně zaslal: marisw aky priemer ma ta cocka, ako je vysoka...... neboly by nejake rozmery..... Tak to jsem bohužel nezměřil :-( Možná později, ještě je nemám zalepené a určitě je zalepovat budu. Citovat
Edison Odesláno 23. květen 2009 Autor Odesláno 23. květen 2009 Původně zaslal: jarco623 ja mam jedno svetle zo 406 z mojho auta bolo poskodene,tak je zvysne mozem ho rozobrat a hrat sa,ale neviem ci bude pasovat cocka z druheho auto kde boli original.dufam ze budu!!lebo viem ze sa daju kupit v pohode,ja som nasiel na nete za 6900sk,a ked sa da usetrit tak preco nie. Bavíme se o stejných čočkách? Nemám pocit, že by na 406 někdy čočky byly origo. Jinak sem tam to někdo řeší šíleným řezáním parabol a děsivou montáží, viděl jsem toho na netu mraky. Ale tohle je, když je kde to udělat, za odpoledne hotový. A výsledek je zaručený. U těch montáží \"nějakých origo\" čoček z \"nějakých\" aut... šílená piplačka bez zaručenýho výsledku. Hlavně estetickýho. Citovat
bosslibor Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 hmm origo snad enom cupé hmm a já si nechám origo na old modelu mě sa to lůbý a enom si pěkně šeci dajte svítící kolečka a já budu mět origo :aut:aut:aut Citovat
Edison Odesláno 23. listopad 2009 Autor Odesláno 23. listopad 2009 No právě... Já čočky neměl a jen tak nějak nabastlit někam kroužky... no nevim... Citovat
oddie Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Vypadá to pěkně, až budou za 1500, dám si je tam taky Citovat
zidacekkk Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Škoda že nejdou sehnat čirá skla do OLD modelu, jinak bych to tam fláknul taky.... Citovat
Edison Odesláno 11. prosinec 2009 Autor Odesláno 11. prosinec 2009 O těch sklech se tu už taky hooodně mluvilo... :-) Zkus dotaz na Ferryho, nabo najít nějaké jeho příspěvky. Citovat
oddie Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Nebo je možnost přeházet předek na nový model... Citovat
Guest servisman Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 čirá na old nejsou a předělávat na NEW model je zbytečnost ,psaslo se o tom dosti zde na foru Citovat
Burisek Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Původně zaslal: Fx Tak jsem se informoval v Ellri a má se to takto: Dobrý den pane Voigts, bohužel Vám musím oznámit, že výroba v malé sérii je nemožná. Bylo by nutno vyrobit: - formy na tažení (hliníkové) - ořezové šablony Tažení polykarbonátu je velice zmetkové a je nutno dodržet přesný postup při výrobě a to např. 8 hodin samotný materiál předsoušet v peci. S pozdravem Petr Richter to je právě to......,taky jsem psal do několika firem i zde v Jihlavě kde je závod na výrobu světel Automotive Lighting je zde i vlákno ale nemám čas ho najít,a odevšad mi napsali v podstatě to stejné co Fx ovy.....takže bohužel..... Citovat
fenixpetr Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 to vypadá skvěle:super:super:superale měl bych strach z policie některy jsou hva....:bacha Citovat
Strejdakopec Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Původně zaslal: Burisek hergot,jdětě někam..... když už jsem se smířil s tím že nedělají EA na naše auta,tak si sem napochoduje Edison a já abych zase vymýšlel jak na to abych to měl ! :D:D ne vážně,bude to super,tak teď už jen někoho přemluvit na výrobu nového plexi na old model..... i mě to zaujalo...tak až vymyslíš řešení jak udělat čiré světlo na old model tak to sem někam napiš.....já se budu teď někdy pokoušet o to samé... Citovat
Rejty Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 tak si ty svetla nechte vybrousit ne????? Citovat
Y2K Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 Ta vypln garaze....nemam slov A mat Bi-xenony na coupe by sa mi pacilo tiez Citovat
Tazounek Odesláno 16. listopad 2010 Odesláno 16. listopad 2010 tohle musim mit.. az nekdo prijdete na to jak na old vychytat ty skla tak dejte vedet... jinak asi zatim koupim nejaky starsi a budu se pokouset brousit ) PS: svetla to jsou svetla na old nebo new?? [upravil dne 16.11.2010 15:17 Tazounek] Citovat
Edison Odesláno 16. listopad 2010 Autor Odesláno 16. listopad 2010 Ta jsou na new: Nasedily.cz > Náhradní díly Peugeot > Peugeot 406 (05/1999 - 04/2004) > Světla, blinkry, zrcátka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.