Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja mam jedno svetle zo 406 z mojho auta bolo poskodene,tak je zvysne mozem ho rozobrat a hrat sa,ale neviem ci bude pasovat cocka z druheho auto kde boli original.dufam ze budu!!lebo viem ze sa daju kupit v pohode,ja som nasiel na nete za 6900sk,a ked sa da usetrit tak preco nie.

Odesláno
Původně zaslal: marisw

aky priemer ma ta cocka, ako je vysoka...... neboly by nejake rozmery.....

Tak to jsem bohužel nezměřil :-( Možná později, ještě je nemám zalepené a určitě je zalepovat budu.

Odesláno
Původně zaslal: jarco623

ja mam jedno svetle zo 406 z mojho auta bolo poskodene,tak je zvysne mozem ho rozobrat a hrat sa,ale neviem ci bude pasovat cocka z druheho auto kde boli original.dufam ze budu!!lebo viem ze sa daju kupit v pohode,ja som nasiel na nete za 6900sk,a ked sa da usetrit tak preco nie.

Bavíme se o stejných čočkách? Nemám pocit, že by na 406 někdy čočky byly origo. Jinak sem tam to někdo řeší šíleným řezáním parabol a děsivou montáží, viděl jsem toho na netu mraky. Ale tohle je, když je kde to udělat, za odpoledne hotový. A výsledek je zaručený. U těch montáží \"nějakých origo\" čoček z \"nějakých\" aut... šílená piplačka bez zaručenýho výsledku. Hlavně estetickýho.

• O 6 měsíců později...
  • O 2 týdny později...
Guest servisman
Odesláno

čirá na old nejsou a předělávat na NEW model je zbytečnost ,psaslo se o tom dosti zde na foru

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Tak jsem se informoval v Ellri a má se to takto:

Dobrý den pane Voigts,

bohužel Vám musím oznámit, že výroba v malé sérii je nemožná.

Bylo by nutno vyrobit:

- formy na tažení (hliníkové)

- ořezové šablony

Tažení polykarbonátu je velice zmetkové a je nutno dodržet přesný postup při

výrobě a to např. 8 hodin samotný materiál předsoušet v peci.

S pozdravem

Petr Richter

to je právě to......,taky jsem psal do několika firem i zde v Jihlavě kde je závod na výrobu světel Automotive Lighting je zde i vlákno ale nemám čas ho najít,a odevšad mi napsali v podstatě to stejné co Fx ovy.....takže bohužel.....

• O 5 týdnů později...
Odesláno
Původně zaslal: Burisek

hergot,jdětě někam..... :roker když už jsem se smířil s tím že nedělají EA na naše auta,tak si sem napochoduje Edison a já abych zase vymýšlel jak na to abych to měl ! :D:D:D

ne vážně,bude to super,tak teď už jen někoho přemluvit na výrobu nového plexi na old model.....

i mě to zaujalo...tak až vymyslíš řešení jak udělat čiré světlo na old model tak to sem někam napiš.....já se budu teď někdy pokoušet o to samé...

• O 5 měsíců později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

tohle musim mit.. az nekdo prijdete na to jak na old vychytat ty skla tak dejte vedet... jinak asi zatim koupim nejaky starsi a budu se pokouset brousit :))

PS: svetla to jsou svetla na old nebo new??

[upravil dne 16.11.2010 15:17 Tazounek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...