Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Cavte, bol som teda po dvoch rokoch na emisnej kontrole kde som sa nedostal do pozadovanych hodnot na emisie.

Technik mi hovoril , ze to moc dymi a tak trocha pomohol a oklamal PC povytiahnutim hadicky.

Vravel, ze tento problem s dymom maju vsetky HDi motory. Ze TDi cka od VW nedimia ani za studena tak ako HDi.

Ake mate vy skusenosti s emisiami ??

Ma na to nejaky vplyv zaslepenie EGR ventilu ( odstranenie dymivosti ) ??

Ja osobne ho zaslepeny nemam .

dakujem za prrispevky

Odesláno
Původně zaslal: Keeper

Vravel, ze tento problem s dymom maju vsetky HDi motory. Ze TDi cka od VW nedimia ani za studena tak ako HDi.

Co je to zase za totální nesmysl? Je to právě přesně naopak :grr už mě ti chytráci fakt se*ou, to slavná TDi hulý jak prase a o PD nemluvě. Pokud je HDi v cajku tak si nezakouří ani náhodou.

Odesláno

můžu potvrdit, že TDI kouří, at je to jakýkoly obsah. ale spotřeba u 1,9tky TDI je kupodivu nižší než HDI.

[upravil dne 31/1/09 brutall]

Odesláno
Původně zaslal: brutall

můžu potvrdit, že TDI kouří, at je to jakýkoly obsah. ale spotřeba u 1,9tky TDI je kupodivu nižší než HDI.

[upravil dne 31/1/09 brutall]

a ? souvislost ?

Odesláno
Původně zaslal: zzipCZ

potvrdil že TD kouří a dodal že mají menší spotřebu :super čemu s toho nerozumíš???

jj, ted uz tomu rozumim, ale on svuj prispevek mezitim upravil, kukni .... takze uz to dava smysl :D:super:super

Odesláno

Já jsem byl na emisích asi před dvěma týdny. Mám zaslepený EGR a naměřené hodnoty zdaleka nedosahovali maximální povolenou hranici. :super:super:papa

Odesláno

Presne tak. Ci studeny alebo teply, ci na volnobeh alebo pod plnym plynem, nikdy mi nesel z vyfuku zadny dym (ked nepocitam vodnu paru, kteru je teraz v zime dobre videt). To sa o TDI neda povedat. Predbiehal ma novy Superb, no a to sem musel skoro zapat hmlovky, co z neho isel cerny dym!!! :grr

Odesláno

mal.som minule podobnu otazku ohladom emisnej a bol som pouceny ze pred emisnou treba ist najprv ku kominarovy aby ti vycistil poriadne vyfukove potrubie.treba zrusit emisnu na diesle a chodit kazdy rok ku kominarovy.

Odesláno
Původně zaslal: dodino

mal.som minule podobnu otazku ohladom emisnej a bol som pouceny ze pred emisnou treba ist najprv ku kominarovy aby ti vycistil poriadne vyfukove potrubie.treba zrusit emisnu na diesle a chodit kazdy rok ku kominarovy.

:o:D:D:D:D

tak nejakeho kominara doporuc :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...