Keeper Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Cavte, bol som teda po dvoch rokoch na emisnej kontrole kde som sa nedostal do pozadovanych hodnot na emisie. Technik mi hovoril , ze to moc dymi a tak trocha pomohol a oklamal PC povytiahnutim hadicky. Vravel, ze tento problem s dymom maju vsetky HDi motory. Ze TDi cka od VW nedimia ani za studena tak ako HDi. Ake mate vy skusenosti s emisiami ?? Ma na to nejaky vplyv zaslepenie EGR ventilu ( odstranenie dymivosti ) ?? Ja osobne ho zaslepeny nemam . dakujem za prrispevky Citovat
malypeto Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Prave naopak.EGR (Exhaust Gas Recirculation) ventil sa pouziva na riadenu recirkulaciu vyfukovych plynov za ucelom znizenia tvorby emisii. Citovat
MatrixChose Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: Keeper Vravel, ze tento problem s dymom maju vsetky HDi motory. Ze TDi cka od VW nedimia ani za studena tak ako HDi. Co je to zase za totální nesmysl? Je to právě přesně naopak už mě ti chytráci fakt se*ou, to slavná TDi hulý jak prase a o PD nemluvě. Pokud je HDi v cajku tak si nezakouří ani náhodou. Citovat
brutall Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 můžu potvrdit, že TDI kouří, at je to jakýkoly obsah. ale spotřeba u 1,9tky TDI je kupodivu nižší než HDI. [upravil dne 31/1/09 brutall] Citovat
BV406 Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: brutall můžu potvrdit, že TDI kouří, at je to jakýkoly obsah. ale spotřeba u 1,9tky TDI je kupodivu nižší než HDI. [upravil dne 31/1/09 brutall] a ? souvislost ? Citovat
zzipCZ Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 potvrdil že TD kouří a dodal že mají menší spotřebu čemu s toho nerozumíš??? Citovat
BV406 Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 Původně zaslal: zzipCZ potvrdil že TD kouří a dodal že mají menší spotřebu čemu s toho nerozumíš??? jj, ted uz tomu rozumim, ale on svuj prispevek mezitim upravil, kukni .... takze uz to dava smysl :super:super Citovat
pavel104 Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Já jsem byl na emisích asi před dvěma týdny. Mám zaslepený EGR a naměřené hodnoty zdaleka nedosahovali maximální povolenou hranici. :super:papa Citovat
foxo Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Presne tak. Ci studeny alebo teply, ci na volnobeh alebo pod plnym plynem, nikdy mi nesel z vyfuku zadny dym (ked nepocitam vodnu paru, kteru je teraz v zime dobre videt). To sa o TDI neda povedat. Predbiehal ma novy Superb, no a to sem musel skoro zapat hmlovky, co z neho isel cerny dym!!! Citovat
dodino Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 mal.som minule podobnu otazku ohladom emisnej a bol som pouceny ze pred emisnou treba ist najprv ku kominarovy aby ti vycistil poriadne vyfukove potrubie.treba zrusit emisnu na diesle a chodit kazdy rok ku kominarovy. Citovat
BV406 Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: dodino mal.som minule podobnu otazku ohladom emisnej a bol som pouceny ze pred emisnou treba ist najprv ku kominarovy aby ti vycistil poriadne vyfukove potrubie.treba zrusit emisnu na diesle a chodit kazdy rok ku kominarovy. :D:D:D tak nejakeho kominara doporuc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.