Guest Michaela Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 No na Džbán to mám dost daleko jsem z Měcholup znamenalo by to pro mě splnit bobříka odvahy projet odpolední Prahou Moc ráda bych ale coupatko vyděla tak nastartuju svojí 306 a přijela bych se za Váma kouknout na jaře do Mělníka, tam už jsem párkrát byla a trefím. Citovat
MirasCC Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Kdo se bojí, nesmí do lesa Vždyť je to jen napříč přes celou Prahu, nic co by se nedalo do hoďky, maximálně dvou zvládnout :D Termín jarního srazu je 30.4. - 3.5., víc info o programu atd se začne tu začne v nejbližší době objevovat. V sobotu bude orienťák, takže to v kempu moc lidí nebude. Pokud bys chtěla mrknout jen na otočku, chce to dobře zvážit čas, jinak samozřejmě budeme rádi, pokud se rozhodneš zdržet celej víkend Citovat
Guest Michaela Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 No Tobě se to řekne když bydlíš kousek - ale já to mám přes celou Prahu. Chtělo by to srazíky dělat někde na půlce cesty co? Ale na jaře do Mělníka bych jela asi na celý víkend. Jaký děláte orienťák nebo co si pod tím mám představit? Myšule Citovat
MirasCC Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 To jo, na Džbán to mám teď co by kamenem dohodil Ze Zbraslavi, kde jsem ještě nedávno bydlel to bylo o kousek dál, ale pořád dobrý, hlavně že nebylo potřeba přes řeku. Minulou zimu bylo pár pokusů s minisrazem v Club Restaurant Peugeot na Zahraďáku, ale nějak se to úplně neujalo. Uvidíme, třeba se tam ještě letos podíváme, stačí sledovat fórum a vždycky se o místě konání dalšího srazu včas dozvíš Orienťák, neboli orientační závod. Dostaneš itinerář a podle něj někam jedeš. Po cestě jsou různý úkoly a tak Tradiční součást velkých srazů. Citovat
Guest Michaela Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Jo ten Zahraďák by byl moc dobrej . Ten orienťák by taky stál za to ale v mém případě bych dojela někam do Žďáru jak se znám.Třeba kdybych měla štěstí tak už bych mohla přijet novým autem ale je to ve hvězdách přinejhoršim bych se tam dokodrcala tou mojí 306 je to taky peugeot. Citovat
zzipCZ Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 pro pražáky je to do prahy moc daleko:D:o:D:o:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 No tak na Džbán jezdí spousta lidí z větší dálky než jsou Měcholupy Citovat
Medvěd Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Já třeba jedu na Džbán z Miškovic a vracím se na Rohožník (Újezd nad Lesy) - troufám si tvrdit, že obě dvě lokality nejsou Džbánu zrovna nejblíže, nicméně jedu tam. Už abych bydlel zase doma Citovat
MirasCC Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Původně zaslal: Pe.Tr spousta lidí No, zas taková spousta jich není, účast bejvá poslední dobou spíš chabá. A ti co se tam z jakýhosi podivnýho důvodu už přes celou Prahu táhnou alespoň ví, co čekat. Já bejt Michaelou, neznat vás a číst tu některý naše příspěvky, taky se bojím jet napříč Prahou za nejistým výsledkem Citovat
Medvěd Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Původně zaslal: MirasCC No, zas taková spousta jich není, účast bejvá poslední dobou spíš chabá. ..... Rozumím - navrhni, co se proti tomu dá udělat??? Původně na Džbán jezdilo až 30 lidí (možná i víc), pak na Zahraďáku občas bylo tolik lidí, že i stáli - v poslední době je ale Džbán tak o 10ti stálicích + pár noviců. Protože se nedá nařídit pražákům účast na Džbáně povinnou, netuším, jak zajistit vyšší účast... Ad změna lokality - několikrát jsem navrhoval: \"Znáte-li někdo lepší, navrhněte, zkusíme .... \"- většinou padlo pár nereálných nápadů a pak vše ztichlo. Mě osobně je na Džbáně příjemně, rád tam jedu (i nyní přes celou Prahu) - bude-li ale navržena OPRAVDU lepší lokalita, já se podřídím. [upravil dne 1/2/2009 Medvěd] Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: MirasCC No, zas taková spousta jich není, účast bejvá poslední dobou spíš chabá. ..... Rozumím - navrhni, co se proti tomu dá udělat??? Původně na Džbán jezdilo až 30 lidí (možná i víc), pak na Zahraďáku občas bylo tolik lidí, že i stáli - v poslední době je ale Džbán tak o 10ti stálicích + pár noviců. Protože se nedá nařídit pražákům účast na Džbáně povinnou, netuším, jak zajistit vyšší účast... Ad změna lokality - několikrát jsem navrhoval: \"Znáte-li někdo lepší, navrhněte, zkusíme .... \"- většinou padlo pár nereálných nápadů a pak vše ztichlo. Mě osobně je na Džbáně příjemně, rád tam jedu (i nyní přes celou Prahu) - bude-li ale navržena OPRAVDU lepší lokalita, já se podřídím. [upravil dne 1/2/2009 Medvěd] Lokalitou to nebude , už proto že na Džbán poslední dobou dojíždí spíše mimo pražští jak místní. obsluha krom minuleho zmatkare (to jeste obskakoval japky) co jsem ho tam videl poprve je v cajku , pražská zakladna pohasla , ikdyž zase minule nas bylo docela dost ,njn vlastne i dost pražskejch Citovat
MirasCC Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Opět by to zasloužilo editaci a oddělení do vlastního vlákna, zase se to ubírá úplně jinam, než by bylo žádoucí Já si nestěžuju, jen kostatuju. Ale pravda že minule to bylo malinko lepší. Mám to na Džbán fakt kousek Ale klidně bych si zajel i jinam, pokud by místo vyhovovalo většímu množství lidí, než Džbán. Samozřejmě účast nikomu nařizovat nemůžeme, ale atraktivnější lokalita by mohla pomoct. Pár lidí si určitě rozmyslí jestli mají ještě večer po práci náladu se trmácet napříč Prahou na sraz. Na zahraďáku nám bylo těsno, to jo. První minisraz na kterým sem byl nebyl na Džbáně, ale zaboha si nemůžu vzpomenout, kde to bylo. K jídlu tam byla pečená kejta, velká místnost, bar uprostřed, i dost místa na parkování. Kde to bylo? Pročže se přestalo jezdit tam? Ale je pravda, že už se to řešilo taky dostkrát a zatím z toho nic lepšího jak Džbán nevzešlo. Možná se srážíme moc často, tak už to pro většinu není tak zajímavý a stačí jim přijet jednou za čas Nebo je špatnej termín Uvidíme kolik se nás tam sejde tentokrát, můžeme pak případně zas na tohle téma zkusit rozvinout nějakou debatu. Citovat
kupák Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 Původně zaslal: Dave_k Tady je jedno pěkné. I cena je velmi dobrá. Akorát je to automat. V tomhle inzerátu je vidět, jak lidi kecaj. Tu navigaci celé evropy bych rád viděl. Pokud teda nepovažuje prodejce za evropu jen to na západ od ČR. Pokud mluví o origo navigaci, tak tam nemá celej východ. Tudíž \"seriózní\" prodejce. Ale jestli tam celou evropu dokázal dostat....:myslim Citovat
Guest Michaela Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Tak jsem koukala na tu pojišťovnu Slavia a volala jsem tam aby mi udělali kalkulaci na toho 3l. Když mi řekli částku tak jsem myslela že to se mnou šlehne. Vypočítali mi to na 19 500 a jen kvůli tomu že mi není víc jak 35. Kdyby mi bylo víc tak by šla cena o 59% dolů - no celkem mazec. Takže zase zatím hledám 2l 16V Citovat
Vertex Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 To už Ti Allianz nabídne lepší podmíky, a to neni zrovna pojišťovna nejlevnější. Další varianta je pojistit si auto na někoho jinýho, vyjde Tě to na pár Citovat
kupák Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Já mám u Allianz povinný + havárku na 180.000,-- Kč s 10% spoluúčastí za 12.700,-- Kč. Ale budeme jednat teď o slevě, páč už nemám hodnotu 180.000,-- Kč. Podívám se i někde jinde. U Slavie dávaj slevy důchodcům? Že bych se tam poptal, když už mám ty kristova léta? Citovat
Guest Michaela Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Já mám povinný ručení na svojí 306 také u Alianzu a chce po mě 8500 už to mi připadá celkem dost na to že je to 1,4 proto bych chtěla přejít k nějaké jiné ale zatím jako nejlevnější jsem našla to ČSOB tak asi zatim vyhraje. Na tu 406 coupe je to taky celkem v poho ale na 2l. Na 3 l by to bylo kolem 17 000 a na to kašlu. Citovat
Guest Michaela Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Jo a ještě k té pojišťovně Slavia - důchodcům slevy dávaj a poměrně dost slušný ale kristova léta Ti na to stačit nebudou Citovat
MirasCC Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: Michaela Na 3 l by to bylo kolem 17 000 a na to kašlu. Jak ti to probůh počítali? Už si to nepamatuju přesně, ale když sem shánel pojišťovnu, ČSOB mě vyšla nejlíp. Jsem mladej kluk, žádný slevy ani bonusy tam taky v podstatě nemám a vešel jsem se do desítky ročně, takže ta částka co píšeš mě trošku udivuje. No, teď koukám na jejich webovou kalkulačku a trochu si hraju. Když si naklikám pojistku jak jí mám, dělá to 9955. Jen změnou adresy na Prahu (nemám tu trvalý) se částka zvýší na 13 250. Omlazením vozu z roku 1997 na 2005 už to máme 16 546. A změna četnosti placení z ročního na měsíční to ještě zhruba o 500 za rok navýší. Takže záleží, ale asi to tak bude, když ti to povídali. Na roku výroby docela záleží. Stejně tak na trvalým bydlišti, kdyby si to pojistila na nějaký příbuzenstvo mimo Prahu, asi docela ušetříš. U některý pojišťovny měli pojistný podle výkonu auta, tam si pamatuju že starej model se vešel do předposlední kategorie, novej už byla kategorie nejvyšší. A tak dále. Je to alchymie, chce to hledat a zkoušet. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.