wooody Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Lidi něco mi píská z palubovky.... Je to jakoby mezi rádiem a airbagem..... Dneska sem měl rozebranou celou palubovku a pořád to dělá.... Je to jako když o sebe dřou ňáký plechy.... Je to 306 novější model..... Citovat
wooody Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 Píská to pořád i když je zaplej, vyplej, na okno na nohy prostě pořád...... Ale nepíská to v kuse.... Jenom když se zaklepe auto třeba na kolejích atd..... Takže na českejch silnicích skoro furt.... Citovat
wooody Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 nikdo nic jo???? je o pro me docela dulezity pac uz mi to pomalu zacina lizt na nervy.... Citovat
Boulik Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 nezkousel jsi dvere jestli to nedelaj oni me to piska taky ale jde to ze dveri ale je to asi nejakej sroubek protoze kdyz pritlacim na dvere tak to prestane.Jestli to piskani jenom neklame ja jsem taky nejdriv myslel ze to jde z palubky:myslim Citovat
Fusion Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Zkus vypnout rádio... Píská to podle otáček? Citovat
wooody Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 Nene dveře to nejsou, když přitlačim na palubovce nad hodinama tak to přestane..... A rádio to nedělá..... Nic se nezvyšuje je to pořád stejný jako když o sebe dřou plechy nebo je tam zavřená ňáká myš..... A dělá to jenom na nerovnostech, ne pořád.... Citovat
wooody Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 Nikdo?? Tak nic no tak aspoň dík za snahu..... Citovat
Fusion Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Ajo takovy to hvízdání na nerovnostech jak v autobusech. Tak to přeju pevný nervy Citovat
21Grams Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 Nuz chalan sorry ale na toto ti nikto s presnostou neodpovie...na 306ke moze piskat, vrzgat, buchat v palubovke hocico a ked sa snazis to odstranit zacne ti to vydavat dalsich xy podivnych zvukov, raz darmo, 10 rocne auto, tvrde plasty. 2 roky s tym bojujem az som sa na to vybodol a kupil si lepsie radio:mrk. Aj ked nevylucujem ze raz zalozim nejaku sekciu \"odhlucnenie 306\" a dame vsetci hlavy dokopy lebo tento problem ma vela 306karov:myslim Citovat
kaper Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Mne to občas spravia tie fukare čo su nad radiom skus ich nastriekat sprejom na palubovky. Občas to prestane. Robi to hlavne ked je vonku zima Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.