Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lidi něco mi píská z palubovky.... Je to jakoby mezi rádiem a airbagem..... Dneska sem měl rozebranou celou palubovku a pořád to dělá.... Je to jako když o sebe dřou ňáký plechy.... Je to 306 novější model.....

Odesláno

Píská to pořád i když je zaplej, vyplej, na okno na nohy prostě pořád...... Ale nepíská to v kuse.... Jenom když se zaklepe auto třeba na kolejích atd..... Takže na českejch silnicích skoro furt....

Odesláno

nezkousel jsi dvere jestli to nedelaj oni me to piska taky ale jde to ze dveri ale je to asi nejakej sroubek protoze kdyz pritlacim na dvere tak to prestane.Jestli to piskani jenom neklame ja jsem taky nejdriv myslel ze to jde z palubky:myslim

Odesláno

Nene dveře to nejsou, když přitlačim na palubovce nad hodinama tak to přestane..... A rádio to nedělá..... Nic se nezvyšuje je to pořád stejný jako když o sebe dřou plechy nebo je tam zavřená ňáká myš..... A dělá to jenom na nerovnostech, ne pořád....

Odesláno

Nuz chalan sorry ale na toto ti nikto s presnostou neodpovie...na 306ke moze piskat, vrzgat, buchat v palubovke hocico a ked sa snazis to odstranit zacne ti to vydavat dalsich xy podivnych zvukov, raz darmo, 10 rocne auto, tvrde plasty. 2 roky s tym bojujem az som sa na to vybodol a kupil si lepsie radio:mrk.

Aj ked nevylucujem ze raz zalozim nejaku sekciu \"odhlucnenie 306\" a dame vsetci hlavy dokopy lebo tento problem ma vela 306karov:myslim

Odesláno

Mne to občas spravia tie fukare čo su nad radiom skus ich nastriekat sprejom na palubovky. Občas to prestane. Robi to hlavne ked je vonku zima

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...