BV406 Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: vix ... raději ani nebudu zjišťovat co?! no, s tvym vytribenym bradovym stylem to mozna zjistis brzy Citovat
Miku Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 buď lyžování propadneš a pak se nadšeně řítíš ze svahu , nebo jen tak kocháš výhledem , nebo tě to neosloví a nechápeš tu bandu cvoků , kteří netrpělivě sledují vrstvy sněhu a jásají nad každou vločkou sněhu Medvěde : děláš mi svými příspěvky radost Citovat
BV406 Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 anebo jinej pripad...prusek v lese, na metr, sirsi ne, sirsi ne, sraz jako strecha, mlha, sero, skoro tma..., vim, neprijdes vcas, v hotelu udelaji poplach, pujdou te hledat.. rozhod jsem se, sjedes to susem, jen se vodpichnu, jen se vodpichnu a vidim, chlapce, je zle, namraza jako mejdlo..... LETIM....... a najednou, najednou vam takovy tichoucky cink cink..... a hrome, vazani.... zkousim pripluzit, kdepak, ani zdani, a najednou na par metru kun se sanemi, to bylo to cink cink, ..... no nazdar, co ted, to budes prece na cucky, vidim pred sebou muldu a rikam si BUD a NEBO, jdu do drepu, vletim do ty muldy, trochu me to nadneslo, ja se jeste vodrazim, natahnu, skocim a pink... to drivi co bylo na tech sanich tak me takhle zespoda trochu skrtlo vo lyzi, nafous, tak, nafous.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
wooody Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: BV406 anebo jinej pripad...prusek v lese, na metr, sirsi ne, sirsi ne, sraz jako strecha, mlha, sero, skoro tma..., vim, neprijdes vcas, v hotelu udelaji poplach, pujdou te hledat.. rozhod jsem se, sjedes to susem, jen se vodpichnu, jen se vodpichnu a vidim, chlapce, je zle, namraza jako mejdlo..... LETIM....... a najednou, najednou vam takovy tichoucky cink cink..... a hrome, vazani.... zkousim pripluzit, kdepak, ani zdani, a najednou na par metru kun se sanemi, to bylo to cink cink, ..... no nazdar, co ted, to budes prece na cucky, vidim pred sebou muldu a rikam si BUD a NEBO, jdu do drepu, vletim do ty muldy, trochu me to nadneslo, ja se jeste vodrazim, natahnu, skocim a pink... to drivi co bylo na tech sanich tak me takhle zespoda trochu skrtlo vo lyzi, nafous, tak, nafous.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D hm docela zajímavá historka.... Citovat
maturantka Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: wooody Původně zaslal: BV406 anebo jinej pripad...prusek v lese, na metr, sirsi ne, sirsi ne, sraz jako strecha, mlha, sero, skoro tma..., vim, neprijdes vcas, v hotelu udelaji poplach, pujdou te hledat.. rozhod jsem se, sjedes to susem, jen se vodpichnu, jen se vodpichnu a vidim, chlapce, je zle, namraza jako mejdlo..... LETIM....... a najednou, najednou vam takovy tichoucky cink cink..... a hrome, vazani.... zkousim pripluzit, kdepak, ani zdani, a najednou na par metru kun se sanemi, to bylo to cink cink, ..... no nazdar, co ted, to budes prece na cucky, vidim pred sebou muldu a rikam si BUD a NEBO, jdu do drepu, vletim do ty muldy, trochu me to nadneslo, ja se jeste vodrazim, natahnu, skocim a pink... to drivi co bylo na tech sanich tak me takhle zespoda trochu skrtlo vo lyzi, nafous, tak, nafous.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D hm docela zajímavá historka.... neříkej, že ji neznáš Citovat
BV406 Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 jj [upravil dne 31/1/09 BV406] [upravil dne 31/1/09 BV406] Citovat
wooody Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Popravdě ji slyším prvně..... A to už sem něco historek v práci slyšel.... Citovat
maturantka Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: wooody Popravdě ji slyším prvně..... A to už sem něco historek v práci slyšel.... Máš šanci ji slyšet asi 6x-8x do roka ve filmu Anděl na horách Citovat
wooody Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: wooody Popravdě ji slyším prvně..... A to už sem něco historek v práci slyšel.... Máš šanci ji slyšet asi 6x-8x do roka ve filmu Anděl na horách jo tak ten sem v životě neviděl.... Citovat
maturantka Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: wooody Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: wooody Popravdě ji slyším prvně..... A to už sem něco historek v práci slyšel.... Máš šanci ji slyšet asi 6x-8x do roka ve filmu Anděl na horách jo tak ten sem v životě neviděl.... Dobře děláš, ona je to hrozná kravina, ale do té Lomnice bych se i jela podívat, tam se musí lyžovat dobře. Citovat
Miku Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 BV406 Kolik z vás aktivních lyžařů používá lyžařskou přilbu Citovat
elton Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: Miku BV406 Kolik z vás aktivních lyžařů používá lyžařskou přilbu Používám, nejsem hazardér. Citovat
maturantka Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Já ne, ale já zas nejsem aktivní lyžař, i když zase zabít se dá, i když člověk jede někam na týden ročně. U mě je přednější přilba na kolo (kterou zatím taky nemám :/). Prostě je to pro mě výdaj navíc si ji koupit, ale druhá věc je, že ta přilba je dobrá věc. U prcků určitě, u dospělých to v Rakousku taky začíná být populární, nevím, jak u nás. Zase já jsem spíš začátečník a tak bych ji uživila (i když jsem ještě neměla pád, po kterým bych litovala, že ji nemám) Citovat
Guest Scratch Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 myslim, ze prave zacatecnici by jit meli, ja jezdim uz hodne let a spadnu tak jednou za rok, ale to se dve hodiny sbiram ze sjezdovky a den hledam sve doplnky. Helmu mam novou Blizzard a Scratchova ma ted taky novou, je to uz nutnost, uz jenom kvuli tem bezohlednym lyzarum a v dnesni dobe i detem, o ktere se rodice nestaraji, a ty potom litaji ze svahu jako nerizene strely. Jen cekam, kdy me n ejaky takovy sejme..... Citovat
elton Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: maturantka (i když jsem ještě neměla pád, po kterým bych litovala, že ji nemám) Jsem rád, že ji mám. Sem tam si dám nějaké to držkové salto na protažení a mám aspoň nějakou šanci to přežít. Citovat
maturantka Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 jj, to je určitě pravda, já jezdím snad od 10 let, ale vždycky tak jednou do roka nebo i míň, takoví sváteční lyžaři ty přilby většinou nemají, i když právě oni by je potřebovali nejvíc. Zase druhá věc je, že padám asi tak často jako Scratch (a když už, tak taky pořádně) . Citovat
Miku Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 Tak já jsem na tom s pády asi podobně jako Scratch A přilbu mám Carreru (jelikož lyžuji s dioptryckými brýlemi a na tom ještě spešl lyžařské , jediná pasovala ) - prostě boží pohled Nemám strach ze svých chyb na svahu , ale z dementů na prknech co posedávají pod horizontem na sjezdovce Citovat
maturantka Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Tak nějak, vyhnu se čemu chci a zastavím taky kdy chci, ale když někoho nevidíš a nebo tě někdo sejme, tak s tím moc nenaděláš. Citovat
permonik7 Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Tak nám tam krásně sněží, asi zítra vyrazíme;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.