Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

buď lyžování propadneš a pak se nadšeně řítíš ze svahu , nebo jen tak kocháš výhledem :) , nebo tě to neosloví a nechápeš tu bandu cvoků , kteří netrpělivě sledují vrstvy sněhu a jásají nad každou vločkou sněhu :cool:

Medvěde : děláš mi svými příspěvky radost :super

Odesláno

anebo jinej pripad...prusek v lese, na metr, sirsi ne, sirsi ne, sraz jako strecha, mlha, sero, skoro tma..., vim, neprijdes vcas, v hotelu udelaji poplach, pujdou te hledat.. rozhod jsem se, sjedes to susem, jen se vodpichnu, jen se vodpichnu a vidim, chlapce, je zle, namraza jako mejdlo..... LETIM....... a najednou, najednou vam takovy tichoucky cink cink..... a hrome, vazani.... zkousim pripluzit, kdepak, ani zdani, a najednou na par metru kun se sanemi, to bylo to cink cink, ..... no nazdar, co ted, to budes prece na cucky, vidim pred sebou muldu a rikam si BUD a NEBO, jdu do drepu, vletim do ty muldy, trochu me to nadneslo, ja se jeste vodrazim, natahnu, skocim a pink...

to drivi co bylo na tech sanich tak me takhle zespoda trochu skrtlo vo lyzi, nafous, tak, nafous....

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: BV406

anebo jinej pripad...prusek v lese, na metr, sirsi ne, sirsi ne, sraz jako strecha, mlha, sero, skoro tma..., vim, neprijdes vcas, v hotelu udelaji poplach, pujdou te hledat.. rozhod jsem se, sjedes to susem, jen se vodpichnu, jen se vodpichnu a vidim, chlapce, je zle, namraza jako mejdlo..... LETIM....... a najednou, najednou vam takovy tichoucky cink cink..... a hrome, vazani.... zkousim pripluzit, kdepak, ani zdani, a najednou na par metru kun se sanemi, to bylo to cink cink, ..... no nazdar, co ted, to budes prece na cucky, vidim pred sebou muldu a rikam si BUD a NEBO, jdu do drepu, vletim do ty muldy, trochu me to nadneslo, ja se jeste vodrazim, natahnu, skocim a pink...

to drivi co bylo na tech sanich tak me takhle zespoda trochu skrtlo vo lyzi, nafous, tak, nafous....

hm docela zajímavá historka....

Odesláno
Původně zaslal: wooody

Původně zaslal: BV406

hm docela zajímavá historka....

neříkej, že ji neznáš :D

Odesláno
Původně zaslal: maturantka

Popravdě ji slyším prvně..... A to už sem něco historek v práci slyšel....

Máš šanci ji slyšet asi 6x-8x do roka ve filmu Anděl na horách :D

jo tak ten sem v životě neviděl....

Odesláno

Popravdě ji slyším prvně..... A to už sem něco historek v práci slyšel....

Máš šanci ji slyšet asi 6x-8x do roka ve filmu Anděl na horách :D

jo tak ten sem v životě neviděl....

Dobře děláš, ona je to hrozná kravina, ale do té Lomnice bych se i jela podívat, tam se musí lyžovat dobře.

Odesláno

Já ne, ale já zas nejsem aktivní lyžař, i když zase zabít se dá, i když člověk jede někam na týden ročně. U mě je přednější přilba na kolo (kterou zatím taky nemám :/). Prostě je to pro mě výdaj navíc si ji koupit, ale druhá věc je, že ta přilba je dobrá věc. U prcků určitě, u dospělých to v Rakousku taky začíná být populární, nevím, jak u nás. Zase já jsem spíš začátečník a tak bych ji uživila (i když jsem ještě neměla pád, po kterým bych litovala, že ji nemám) :)

Guest Scratch
Odesláno

myslim, ze prave zacatecnici by jit meli, ja jezdim uz hodne let a spadnu tak jednou za rok, ale to se dve hodiny sbiram ze sjezdovky a den hledam sve doplnky. Helmu mam novou Blizzard a Scratchova ma ted taky novou, je to uz nutnost, uz jenom kvuli tem bezohlednym lyzarum a v dnesni dobe i detem, o ktere se rodice nestaraji, a ty potom litaji ze svahu jako nerizene strely. Jen cekam, kdy me n ejaky takovy sejme.....

Odesláno

(i když jsem ještě neměla pád, po kterým bych litovala, že ji nemám) :)

Jsem rád, že ji mám. Sem tam si dám nějaké to držkové salto na protažení a mám aspoň nějakou šanci to přežít.

Odesláno

jj, to je určitě pravda, já jezdím snad od 10 let, ale vždycky tak jednou do roka nebo i míň, takoví sváteční lyžaři ty přilby většinou nemají, i když právě oni by je potřebovali nejvíc. Zase druhá věc je, že padám asi tak často jako Scratch (a když už, tak taky pořádně) :).

Odesláno

Tak já jsem na tom s pády asi podobně jako Scratch :D

A přilbu mám Carreru (jelikož lyžuji s dioptryckými brýlemi a na tom ještě spešl lyžařské , jediná pasovala ) - prostě boží pohled :cool:

Nemám strach ze svých chyb na svahu , ale z dementů na prknech co posedávají pod horizontem na sjezdovce :bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...