Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kaper

Ono to je tak že autu konči zaruka teraz niekedy neviem to presne nieje to moje auto. A mne sa zda že oni to len natahuju a ked uplinie doba zaruky tak zahlasia že je treba vymenit niečo za poriadne višiu cenu. Alebo naozaj nevedia čo tomu je. Natom aute je nabehanych cca340000km a predpokladam že servis nanom pekne prerobil. Ale toto in naozaj nejde spravit.

to nevadí že končí záruka,byl jsi v servise ještě v době záruky a o to jde ! Musí mít nějaký záznam,nebo víš ty kdy jsi tam auto dovezl.... a to je podstatné,a jak píšou nademnou,pošli vin dá se to zjistit....

[upravil dne 3/2/09 Burisek]

Odesláno

Zdar Kamoš ma dnes ist preto a stim platenim to asi len skušaju. Vin neviem dnes som nastupil do kupelov tak budem v kontakte s kamošom len telefonicky ale budem informovat o dalšich postupoch pikoškach.

Odesláno

Zdar Kamoš ma dnes ist preto a stim platenim to asi len skušaju. Vin neviem dnes som nastupil do kupelov tak budem v kontakte s kamošom len telefonicky ale budem informovat o dalšich postupoch pikoškach.

Budeme netrpezlivo čakať :)

Ale to VIN by si mohol zistiť ak sa bude dať, dík :papa

[upravil dne 4.2.09 hnusoba]

Odesláno

Ako tak citam, tak ma to zacina dost zaujmat cim dalej viac, som zvedavy ako to dopadne. Myslel som si, ze len v BA je taky neschopny servis (nebudem menovat ktory):(

Odesláno

Ani ja nechcem menovat. Ale najhoršie natom je že nemaš kam ist ked kupuješ auto tak vedia všetko ale ked treba opravovat tak ruky preč. Idem si dat pivko a dam vediet ako dopadol ak ich bude moc tak zajtra

Odesláno

Když to tak čtu tak jen zkusim zveřejnit svojí zkušenost, u Berlinga 2.0 HDI mi to taky občas dělá a pomůže když rozpojim a zase zapojim konektor elektronickýho plynu (potenciometr myslim) a je to zase OK tak zkus jestli to neni to samy.:roker

Odesláno

Tak sa omluvam že neskoršie pišem ale mam zase niečo na zasmiatie. Alternator vymeneny auto v servise ok ale po sprevenich par km zase otačky na 1250. tak neviem čo budu dalej robit je objednany na pondelok doobeda a uvidime

A mam aj VINko tu je pozrite to niekto a dajte vediet VF3YDDMFC11108293

Odesláno

Tak sa omluvam že neskoršie pišem ale mam zase niečo na zasmiatie. Alternator vymeneny auto v servise ok ale po sprevenich par km zase otačky na 1250. tak neviem čo budu dalej robit je objednany na pondelok doobeda a uvidime

A mam aj VINko tu je pozrite to niekto a dajte vediet VF3YDDMFC11108293

Podľa záznamov, čo som pozeral, teba v tom servise asi majú radi. Tých záznamov je tam hodne.

Ja mám zasa opačný problém. Mne zasa klesajú otáčky motora na 550. Robí to úplne náhodilo, tak to neviem v servise predviesť.

Máš na aute elektronický plyn ??

Ak áno, tak pozri základné nastavenie plynového lanka, aby bol potenciometer elektronického plynu v nulovej polohe.

[upravil dne 7/2/09 Martinsk]

Odesláno

Nazdar neviete mi to poslat na meila. Adresu mam akolar@centrum.sk Dnes to tam zase odniesol a povedaly mu že stim niečo spravia samy nevedia čo ale nechame ich tak.

Odesláno

Tak auto je konečne spravene. Po vamene alternatora sa zavada vratila a po opetovnom prekontrolovany zistil mechanik že ho zle zapojil a teraz už všetko funguje. od pondelka je spravenych 3500km a všetko ok. Dakujem za rady.

Odesláno

ono to spravily na zaruku a ten sa im ešte určite zide. bude do niečoho ineho včom ho spravne zapoja tak to asi bude

jeste ze se neda prehodit plus s minusem ... :-)

Odesláno

ale je divne že ak ho zle zapojily tak tie otačky boly ok a po par km zase a nerobilo to stale ale ked to začalo tak muselo auto par hodin stat aby to prestalo. A to sa nemože nič odpalit zlim zapojenim?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...