Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim vas blbne ni servo alebo riadenie, nevem co to mu je,ked vztocim volant naplno,je jedno do akej strany,tak to puka a vydavo cudne zvuky,alebo mi staci prejst po kaluzi a asi po minute niekedy uplne stvrdne,ze mam problem to otocit,nevie niekto co tomu je?:mysli:

Odesláno

Ahoj

moh by to bejt omezovač tlaku serva, teda pokud ho tam máš, má se chovat tak, že čim menší rychlost tim bys měl mít lehčí volant, pokud blbne může se stát že ti najednou jakoby zatuhne volant.

Odesláno

Pokud ho tam máš tak je schovanej, v podběhu před předním levým kolem vedle jednotky ABS a vedou k němu od řízení tři trubky a kabel elektriky. Když kabel tedy konektor odpojíš nebude jednotka pracovat a měl bys mít řízení pořád stejně lehký.

Odesláno

Někde bylo i čidlo proměnnýho účinku serva.

Mě to taky dělalo, já sem neměl to čidlo (starej model) ale časem to přestalo. Je to takový křupání a servo funguje/nefunguje jak se mu zachce.

[upravil dne 31/1/2009 Fusion]

Odesláno

Většinou bývá zoxidovanej konektor na regulátoru tlaku v podběhu...... nebo v háji čidlo rychlosti myslim dráty od něj.......

ale pak by nešel ani tachometr u novejch modelů.. strý mejí bovden.:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...