NEWFREE Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 zdravím, mám dotaz na majitele s LPG.mám namontováno od autogas 1.rok,najeto s LPG cca 50tis.km a již po třetí jsem byl na diagnostice v pežotu na smáznutí chyb v řídící jednotce(rozsvítila se kontrolaka\"diagnostika motoru\")........je to normál nebo je to v nastavení u fi.autogas,kde se tváří že je vše oka?jaké jsou vaše zkušenosti? ja a P307 1.6BK díky za info Citovat
Ferry Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 mam od Ag autogas system DGi ( predpokladam ze ty budes mit novejsi SGi ) a kontrolka se mi nerozsvecuje, jen kdyz byly spatne svicky tak pri jizde na benzin hlasilo spatnou bohatost smesi, po vymene svicek vse dobre Citovat
NEWFREE Odesláno 27. leden 2009 Autor Odesláno 27. leden 2009 diky za info,jenze me se to stalo i pred i po vymene.....dik za napad Citovat
Ferry Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 asi by to chtelo jeste postelovat hodnoty v RJ LPG co presne za chybu to hlasi ? Citovat
NEWFREE Odesláno 27. leden 2009 Autor Odesláno 27. leden 2009 mam ten papir o chybach v aute,zitra pisnu byla to jedna trvala a tri kratkodobe cbyby,tusim neco o spatnem davkovani paliva,ale nechci si vymyslet...........zitra pisnu presne,co vyjeli na diagnostice......dekuju Citovat
lipnicak Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 hadam prizpusobeni lambda sondy neco se zapalovanim a palivem. Mam landirenzo vstrikovani (nizkotlake) a obcas se mi priotravi lambda. Diagnostika sviti par vterin a pak zasne. Kdyz se to vypali tak zacne zas regulovat. Duvod nevim, ale po 60t km zadnej jinej problem. Nikdo zatim nevi proc to dela.. Citovat
NEWFREE Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 ahoj,tak jsem se s nima domluvil a přiští týden,jedu na nastavení ŘJ na lpg.......jen abych byl komplat ke včerejsku,tak na diagnostice vyjelo: trvalá závada-autoadaptace regulace bohatosti Příliš chudá smes přechodná z.-signál teploty chladící kapaliny motoru Koherence přechodná z.-vynechává spalování ve válci č.1 přechodná z.-vynechává spalování ve válci č.2 přechodná z.-vynechávání spalování v neurčených válcích Tak takhle to je doslova,co vyjelo na diagnostice,docela přísný ............ne? Citovat
Ferry Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 hmm evidentne chyba v nastaveni smesi, pripadne nevhodne svicky ( prilis studene nebo teple, spatne nastaveny odtrh ) meli by to doladit, kamosovi ladili auto (citroen C5 2.0 16V ) po namontovani LPG asi 14 dni, vyzkouseli asi troje svicky, nastavovali mapu v ridici jednotce LPG a to i za jizdy s pripojenym notebookem, ale nakonec to doladili a sla dolu jednak spotreba, vyrovnal se chod motoru, citelne vzrostl vykon na LPG a prestala svitit kontrolka diagnostiky Citovat
NEWFREE Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 děkuju za info...................jestli to bude v poho dám vědět,blbý je to,že ta diagnostika se rozsvítila každych cca 20tis.km,blbě se ukazuje chyba :-) Citovat
zelpol Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Hosi mne to doladuju uz rok zruba kazde tri mesiace a uz mi z toho drbe. Na benzin v pohode bez diagnostiky. Na plyne tiez az na to, ze kazdych cca. 30 km vyhodi diagnostiku. Vypnem motor, idem na neutraly a po chvilke ho znovu nastartujem a uz nesvieti a ani po prepnuti znovu na plyn. Nastavovali mi to aj staticky, aj pocas jazdy. Sviecky tam mam uz tretie. Cistili mi plynove vstreky, filtre... Vravia, ze pocitec ide bez chyb /plynovy/. Mam taky pocit, ze ma len klamu a sami nevedia ako montovat splynovace. Najhorsie je, ze na celom zapadnom slovensku montuje tartarini len jedna firma a to su oni. Ostatne dielne mi buhuzial nevedia pomoct, lebo nemaju na to sofwear. Citovat
orlando1 Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Osobně jsem byl svědkem telefonátu, mechanik volal do HL propan - přímo výrobci a ptal se na občasné rozsvěcování kontrolky diagnostiky. Výrobce řekl mechanikovi, ať tu kontrolku odpojí !!! Taky mi to občas problikne, ale už to neřeším. Je to prý jen momentální chudé, nebo naopak bohaté řízení směsi. Citovat
urdemala Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Původně zaslal: zelpol Hosi mne to doladuju uz rok zruba kazde tri mesiace a uz mi z toho drbe. Na benzin v pohode bez diagnostiky. Na plyne tiez az na to, ze kazdych cca. 30 km vyhodi diagnostiku. Vypnem motor, idem na neutraly a po chvilke ho znovu nastartujem a uz nesvieti a ani po prepnuti znovu na plyn. Nastavovali mi to aj staticky, aj pocas jazdy. Sviecky tam mam uz tretie. Cistili mi plynove vstreky, filtre... Vravia, ze pocitec ide bez chyb /plynovy/. Mam taky pocit, ze ma len klamu a sami nevedia ako montovat splynovace. Najhorsie je, ze na celom zapadnom slovensku montuje tartarini len jedna firma a to su oni. Ostatne dielne mi buhuzial nevedia pomoct, lebo nemaju na to sofwear. taky jsem si lámal hlavu, jak vyřešit problém s nedostatkem servisů, kde dělají tartarini - v čechách jsem navštívil 2, zkušenost katastrofální, o tom třetím se nemluví taky vůbec hezky. vyřešil jsem to tak, že jsem si diagnostiku pořídil sám, stálo mě to pár stovek a jsem spokojenej. chlapíci v servisu mi chod motoru na plyn uznale pochválili a já jsem konečně spokojenej Citovat
btl.a Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Mě svítí diagnostika již půl roku, motor 2.0 16V v P 807 si jen tak přede a vůbec to neřeším. Mám namontované Tartarini, Po montáži to asi 14 dní nesvítilo a pak to začalo. Jel jsem na seštelování, vymazali chybu a za jízdy na počítači sjednotili obě jednotky. Pak jsem asi po měsíci couval z garáže, samozřejmě na benzin a v tom se to opět rosvítilo. Již jsem nikam nejel, motor vyšlapuje a neřeším to. Až někdy pojedu kolem montážní firmy, tak je nechám chybu vymazat, ale na to jsem pohodlný, abych se tam stavoval. Pokud Vám auto jede tak to neřešte, není to žádná závada co by motoru vadila. Citovat
kuboš Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Tak já mám v autě LPG ani ne 2 měsíce a od začátku se mi kontrolka diagnostiky rozsvěcuje.(cca 20 až 60s, pak zhasne). Už jsem byl jednou na doladění, ale nepomohlo to. Mechanik LPG říkal, že to až tak moc nevadí a jak jsem si to tady početl, tak to asi zase takový problém nebude, pokud to fakt je o bohatosti směsi. Ale co když se opravdu něco pokazí? A mě to leze na nervy, jak se pořád rozsvěcuje. A taky se mi zvedla spotřeba po druhém ladění . Ale zjistil jsem, že se rozvítí téměř vždy při otáčkách kolem 2 000tis. Co myslíte, jít potom, nebo se na tu pito... kontrolku vyprd....? Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 Mě se rosvítí jen při jízdě na LPG v momentu kdy jedu s lehkou nohou. Předpokládám tedy, že to bude v nastavení jednotky LPG. V Lednu jedu do jiného servisu než jsem chodil dodnes. V servisu jsem byl na seřízení 5 x a pokaždé chtěli prachy a nic nevyřešili. Pak jsem se od distributora toho systému plynu, který mám, dozvěděl, že ten servis kam jsem codil nemá ani kalibrační čidlo :-( Zmetci jedny. Jinak je to klasický problém. Peugeot servis to bude házet na plynaře a plynaři na Peugeot :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.