Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jákob01

tak přicházím s křížkem po funuse - zrovna jsem instaloval nove a zbyly mi tu stare. To abych je asi vyhodil...

Myslím že ne....tento způsob se určitě osvěčí a jestli za ty staré nebudeš chtít majlant tak je taky vemu na pokusy....nebo pro kolegy se 407....

Odesláno

2jákob01: pokud jsou to ty co shání Přema z těch fotek a mají ty trysky tak je beru. Řekni co za ně chceš. Předání není problém jsem taky z P-6.

Odesláno
Původně zaslal: Přema

No vídíš Jákob01 a ty ses bál už je tu zájemce......jasně at si je veme HonzaZ....

nejsem tak úpně z Prahy 6, teď jsem odstěhovanej do Velvar.

ale třeba dnes jedu do Prahy a budu tam až do večera.

navrhuji výměnu za studentskou pečeť nebo 2 banánky v čokoládě.:aut

tady je můj tel: 603830522

• O 3 roky později...
Odesláno

Tak mám prosbu, pokud někdo máte starší nevyužití, vyměněné atd. lišty, taky je sháním. Na autě je původní majitel totálně rozlámal a nějak nechci kupovat nový za 1000,- Díkes.

Odesláno

A ja dilino som dal za stierače Valeo 45€, lebo som hľadal lacnejšie, až sa mi cez zimu rozpadli, tak som musel rýchlo kúpiť.

[upravil dne 12/8/12 21:49 od marko306]

Odesláno

ejha... dobry napad :-)

Premo a co bude s tryskami na kapote :aut?

uz sa ti nechce kupovat staleno nove trysky a neni nad ked je ostrekovac priamo na ramienku co?

inak ked do stieraca dotiahnes odporovy drat okolo gumicky, budes mat zaroven rozmrazovanie

stieracov aby ti voda na nich nenamrzala :-)

este doplnim, neviem ako u 807 ale poriesil by som ohrev kvapaliny v hadickah nakolko stierace su nad kapotou v aut rezime ked pochvilou stieraju, cieze moze sa ti stat zeti v nich voda zamrzne, takze potom budes musiet poriadnu nemrznucu do ostrekovacov davat. ono ked sa cast zlozky odpari tak ostava mrznuca cast v kvapaline a vdaka nej ti tryska primrzne.

budem projekt sledovat :-)

[upravil dne 13/8/12 09:37 od Marcel00]

Odesláno

Tak nakonec to asi dopadne, že koupím univerzální aero lišty a trysky buď přidělám na ramínka, nebo nějaký zadělám do plastu před oknem. Ty stěrače fakt moc nevymysleli, takový peníze za to dávat :-(

jarmyl: jj, moc jich tu v čb není a to jsem rád. Mám tmavě modrou metalízu :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...