Ondra.fencl Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Ahojte lidi.... jsem tu s dalším problémem.... porouchala se mi stahovačka v předních dveřích u řidiče.. Stahovaček jsem našel spousty ale žádnou s funkcí komfort. Nevíte kde by se to dalo sehnat??? pls :( Citovat
Ondra.fencl Odesláno 27. leden 2009 Autor Odesláno 27. leden 2009 no to já vůbec nevím.... ale normální stahovačka bez té funkce má jinou zástrčku než s tou funkcí Citovat
jp Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Já nevim co je to funkce komfort, ale v současné době ze stahovačky doslova šílim, když zmačknu tlačítko aby okénko vyjelo nahoru tak se mi v polovině zastaví a sjede dolu. Už jsem se tady na foru ptal a prý se to dá vyresetovat, zkoušel jsem několik způsobů asi milonkrát nic. Prostě v devíti z deseti vytahování okynka nahoru sjede dolu, pokud nahoru nevyskáču po jednotlivých krocích. Pěkně mi to štve, protože jezdim na placený parkoviště do práce. Musim s tim něco udělat, ale co? Jsem bezradnej, okýnko jde zlehka a zavírá dobře, jinak tomu nic neni, nebýt toho sjížděbí dolu. Nechce se mi kvuli tomu kupovat jinou stahovačku... Nešlo by nějak tuto funkci vyřadit z provozu? ta elektronika bude asi na motoru:myslim? Třeba z toho vykuchat nějakého švába nebo tak něco? Prosím poraďte. Citovat
Yantschi Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Originally posted by Y2K A co je ta funkcia komfort? To je sekvencne stahovanie, teda ked trocha dlhsie podrzis prst na gombiku a pustis ho, okna ti samo zide dolu, alebo hore Citovat
Yantschi Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Originally posted by jp Já nevim co je to funkce komfort, ale v současné době ze stahovačky doslova šílim, když zmačknu tlačítko aby okénko vyjelo nahoru tak se mi v polovině zastaví a sjede dolu. Už jsem se tady na foru ptal a prý se to dá vyresetovat, zkoušel jsem několik způsobů asi milonkrát nic. Prostě v devíti z deseti vytahování okynka nahoru sjede dolu, pokud nahoru nevyskáču po jednotlivých krocích. Pěkně mi to štve, protože jezdim na placený parkoviště do práce. Musim s tim něco udělat, ale co? Jsem bezradnej, okýnko jde zlehka a zavírá dobře, jinak tomu nic neni, nebýt toho sjížděbí dolu. Nechce se mi kvuli tomu kupovat jinou stahovačku... Nešlo by nějak tuto funkci vyřadit z provozu? ta elektronika bude asi na motoru:myslim? Třeba z toho vykuchat nějakého švába nebo tak něco? Prosím poraďte. Skusal si nieco take, ze ked si postupne zatvaral okno, po skokoch, tak daj uplne hore nejaky tvrdy predmet (pero, drievko) a ono by Ti malo po narazeni na tento predmet, okno by malo automaticky ist dole a naraz. Tento postup zopakuj niekolkokrat. Mne to takto fungovalo, ked som s tym mal problem. Citovat
AnotherOne Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 je to ochrana proti privretiu, keď okno chodí ťažko môže to chybne detekovať ako prekážku preto sa to vracia dole. Citovat
Y2K Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: Yantschi Originally posted by Y2K A co je ta funkcia komfort? To je sekvencne stahovanie, teda ked trocha dlhsie podrzis prst na gombiku a pustis ho, okna ti samo zide dolu, alebo hore No aj som si myslel len som si nebol isty.... Tak to mam na oboch oknach Citovat
jp Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: Yantschi Originally posted by jp Já nevim co je to funkce komfort, ale v současné době ze stahovačky doslova šílim, když zmačknu tlačítko aby okénko vyjelo nahoru tak se mi v polovině zastaví a sjede dolu. Už jsem se tady na foru ptal a prý se to dá vyresetovat, zkoušel jsem několik způsobů asi milonkrát nic. Prostě v devíti z deseti vytahování okynka nahoru sjede dolu, pokud nahoru nevyskáču po jednotlivých krocích. Pěkně mi to štve, protože jezdim na placený parkoviště do práce. Musim s tim něco udělat, ale co? Jsem bezradnej, okýnko jde zlehka a zavírá dobře, jinak tomu nic neni, nebýt toho sjížděbí dolu. Nechce se mi kvuli tomu kupovat jinou stahovačku... Nešlo by nějak tuto funkci vyřadit z provozu? ta elektronika bude asi na motoru:myslim? Třeba z toho vykuchat nějakého švába nebo tak něco? Prosím poraďte. Skusal si nieco take, ze ked si postupne zatvaral okno, po skokoch, tak daj uplne hore nejaky tvrdy predmet (pero, drievko) a ono by Ti malo po narazeni na tento predmet, okno by malo automaticky ist dole a naraz. Tento postup zopakuj niekolkokrat. Mne to takto fungovalo, ked som s tym mal problem. jdu to zkusit, dík. Citovat
Ferry Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: jp Já nevim co je to funkce komfort, ale v současné době ze stahovačky doslova šílim, když zmačknu tlačítko aby okénko vyjelo nahoru tak se mi v polovině zastaví a sjede dolu. Už jsem se tady na foru ptal a prý se to dá vyresetovat, zkoušel jsem několik způsobů asi milonkrát nic. Prostě v devíti z deseti vytahování okynka nahoru sjede dolu, pokud nahoru nevyskáču po jednotlivých krocích. Pěkně mi to štve, protože jezdim na placený parkoviště do práce. Musim s tim něco udělat, ale co? Jsem bezradnej, okýnko jde zlehka a zavírá dobře, jinak tomu nic neni, nebýt toho sjížděbí dolu. Nechce se mi kvuli tomu kupovat jinou stahovačku... Nešlo by nějak tuto funkci vyřadit z provozu? ta elektronika bude asi na motoru:myslim? Třeba z toho vykuchat nějakého švába nebo tak něco? Prosím poraďte. no elektronice moturku se asi nezda ze okynko chodi lehko, proto to takhle blbe, pravdepodobne to okynko zadrhava, nebo jdou ztuha lanka v lanovodech a elektronika to vyhodnoti jako prekazku a z bezpecnostniho duvodu to okynko stahne, melo by stacit vyndat stahovacku ven, promazat lanka a bowdeny a melo by to zase chodit spolehlive. Jinak me se tohle obcas stava, kdyz vytahuju okynko za jizdy a prejedu nejakou nerovnost, na ktery se auto zkrizi, nebo hodne poskakuje, tak mi to taky zablbne. Citovat
Ferry Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: Ondra.fencl Ahojte lidi.... jsem tu s dalším problémem.... porouchala se mi stahovačka v předních dveřích u řidiče.. Stahovaček jsem našel spousty ale žádnou s funkcí komfort. Nevíte kde by se to dalo sehnat??? pls :( nejspis jsi narazil na stahovacky z anglickejch aut, ty maji na leve strane ( v evrope na strane ridice ) prave obycejnou stahovacku, ktera ma jiny konektor, musis shanet z evropskeho auta. [upravil dne 27/1/09 Ferry] Citovat
jp Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: jp Původně zaslal: Yantschi Originally posted by jp Já nevim co je to funkce komfort, ale v současné době ze stahovačky doslova šílim, když zmačknu tlačítko aby okénko vyjelo nahoru tak se mi v polovině zastaví a sjede dolu. Už jsem se tady na foru ptal a prý se to dá vyresetovat, zkoušel jsem několik způsobů asi milonkrát nic. Prostě v devíti z deseti vytahování okynka nahoru sjede dolu, pokud nahoru nevyskáču po jednotlivých krocích. Pěkně mi to štve, protože jezdim na placený parkoviště do práce. Musim s tim něco udělat, ale co? Jsem bezradnej, okýnko jde zlehka a zavírá dobře, jinak tomu nic neni, nebýt toho sjížděbí dolu. Nechce se mi kvuli tomu kupovat jinou stahovačku... Nešlo by nějak tuto funkci vyřadit z provozu? ta elektronika bude asi na motoru:myslim? Třeba z toho vykuchat nějakého švába nebo tak něco? Prosím poraďte. Skusal si nieco take, ze ked si postupne zatvaral okno, po skokoch, tak daj uplne hore nejaky tvrdy predmet (pero, drievko) a ono by Ti malo po narazeni na tento predmet, okno by malo automaticky ist dole a naraz. Tento postup zopakuj niekolkokrat. Mne to takto fungovalo, ked som s tym mal problem. jdu to zkusit, dík. Tak to nepomohlo, zkošel jsem to několikrát, ale dík. Citovat
jp Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: jp Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: jp Já nevim co je to funkce komfort, ale v současné době ze stahovačky doslova šílim, když zmačknu tlačítko aby okénko vyjelo nahoru tak se mi v polovině zastaví a sjede dolu. Už jsem se tady na foru ptal a prý se to dá vyresetovat, zkoušel jsem několik způsobů asi milonkrát nic. Prostě v devíti z deseti vytahování okynka nahoru sjede dolu, pokud nahoru nevyskáču po jednotlivých krocích. Pěkně mi to štve, protože jezdim na placený parkoviště do práce. Musim s tim něco udělat, ale co? Jsem bezradnej, okýnko jde zlehka a zavírá dobře, jinak tomu nic neni, nebýt toho sjížděbí dolu. Nechce se mi kvuli tomu kupovat jinou stahovačku... Nešlo by nějak tuto funkci vyřadit z provozu? ta elektronika bude asi na motoru:myslim? Třeba z toho vykuchat nějakého švába nebo tak něco? Prosím poraďte. no elektronice moturku se asi nezda ze okynko chodi lehko, proto to takhle blbe, pravdepodobne to okynko zadrhava, nebo jdou ztuha lanka v lanovodech a elektronika to vyhodnoti jako prekazku a z bezpecnostniho duvodu to okynko stahne, melo by stacit vyndat stahovacku ven, promazat lanka a bowdeny a melo by to zase chodit spolehlive. Jinak me se tohle obcas stava, kdyz vytahuju okynko za jizdy a prejedu nejakou nerovnost, na ktery se auto zkrizi, nebo hodne poskakuje, tak mi to taky zablbne. Taky jsem si to myslel a tak jsem promazal lanka WD, vyčistil a promazal kladku nahoře vyčistil a promazal vodicí dráhu na sloupku dveří i na přední straně okna i lištu na stahovačce, vím jak to zní když okno chodí ztuha, ale tohle upaluje jak zběsilé, z motoru neni slyšet žádá větší námaha, kor po to co jsem to promazal. I když zkoušim okýnku pomoct rukou při jízdě nahoru udělá to samé. Mě spíš přijde, že je to nějaký přecitlivělí. A kdyby nebylo tak proč to nejde resetovat. Fakt nevim. Citovat
Ferry Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: jp Taky jsem si to myslel a tak jsem promazal lanka WD, vyčistil a promazal kladku nahoře vyčistil a promazal vodicí dráhu na sloupku dveří i na přední straně okna i lištu na stahovačce, vím jak to zní když okno chodí ztuha, ale tohle upaluje jak zběsilé, z motoru neni slyšet žádá větší námaha, kor po to co jsem to promazal. I když zkoušim okýnku pomoct rukou při jízdě nahoru udělá to samé. Mě spíš přijde, že je to nějaký přecitlivělí. A kdyby nebylo tak proč to nejde resetovat. Fakt nevim. aha, hmm tak to pak bude asi chyba v samotnem moturku, ktery z nejakeho duvodu bude brat vetsi proud nez ma ( napadaji me spatne uhliky, pridrene lozisko ) tak to asi jedine sehnat jinou stahovacku z vrakace a tuhle si nechat na ND Citovat
Tornado Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Ondra.fencl: A co na te stahovacce co mas ted v aute je spatnyho? Citovat
jp Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: jp Taky jsem si to myslel a tak jsem promazal lanka WD, vyčistil a promazal kladku nahoře vyčistil a promazal vodicí dráhu na sloupku dveří i na přední straně okna i lištu na stahovačce, vím jak to zní když okno chodí ztuha, ale tohle upaluje jak zběsilé, z motoru neni slyšet žádá větší námaha, kor po to co jsem to promazal. I když zkoušim okýnku pomoct rukou při jízdě nahoru udělá to samé. Mě spíš přijde, že je to nějaký přecitlivělí. A kdyby nebylo tak proč to nejde resetovat. Fakt nevim. aha, hmm tak to pak bude asi chyba v samotnem moturku, ktery z nejakeho duvodu bude brat vetsi proud nez ma ( napadaji me spatne uhliky, pridrene lozisko ) tak to asi jedine sehnat jinou stahovacku z vrakace a tuhle si nechat na ND Hm já vim ferry, asi to tak dopadne. Mám se stahovačkama jisté zkušenosti, sestře se v renaultu megan přetrhlo lanko ve dveřích řidiče a tak jsem stahovačku co vypadá podobně jak ve 406 rozebral vyčistil, koupil lanko do kola naměřil namotal nový a funguje jí to do dneška, funkci komfort tedy nemá. Prostě tu mojí zkusim rozebrat a když tam nenajdu způsob jak to zrušit nebo zpravit koupim novou. Nevíte kde by bylo nejlepší jí koupit. Taky jsem se koukal a všude byla bez funkce komfort v ceně kolem tří tisíc. Spíš možná ten vrakáč Citovat
jp Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Tak mě ještě napadlo, ve všech modelech 406 budou ty stahovačky asi stejný co....? Citovat
Ferry Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: jp Tak mě ještě napadlo, ve všech modelech 406 budou ty stahovačky asi stejný co....? zkus tohodle chlapka http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.cz/peugeot-406-1-8i-16v-havarovany-prestice-o2074023.html Je kousek od Plzne Citovat
čakom Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 jp: nečetl jsem to tu celí. zkoušel jsi postupně vyjet nahoru a pak v té horní poloze podržet vypínač cca 5-10 sekund? Citovat
Yantschi Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Ako si robil ten reset? Skusk odpojit baterku na cca pol hodinu a vyskusaj potom moj navod, mozno pomoze. Ale pozor, resetne sa Ti aj BSI, takze po starte to moze (ale nemusi) blbnut (napr. otacky motora), ale po casu sa to spravi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.