jaudax Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Zdravím. Přišlo mi to mailem, tak se s tím podělím. Nevím sice jestli se cokoliv změní, ale za tu minutu na vyplňení... http://www.anti-cez.cz/apps/cez Citovat
Burisek Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 já si osobně myslím,že ty parchanti z vlády a ČEZu všichni manažeři by tam měli bejt jen jedno funkční období a tvrdě jim udělat spoupis majetku ať movitého či nemovitého a celé rodiny včetně rodičů a prarodičů !! Jenže my s tím nic bohužel nezmůžeme..... to je to nejhorší...... ty zmrdi si budou stejně dělat co chtějí,bez ohledu na nás,my jsme jen rukojmí v jejich zkur.vený politice...... Citovat
otjo Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Viz.: http://www.hoax.cz/retezove-emaily/protest-proti-cezu---hromadne-vypnuti-spotrebicu/ Citovat
Medvěd Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Zase další \"ubrečené\" vlákno, kde budou všichni kňučet, jak se mají špatně??? Citovat
buml Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Medo, mas sice pravdu, ze se jedna o stezovatelske vlakno, ale rekl bych ze v pripade Cezu je nasranost na miste, protoze jejich argumentace je rok od roku trapnejsi a hlavne si odporujici. Nicmene, ikdyz topim elektrikou, zde brecet nebudu. Citovat
Burisek Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 já se omlouvám,taky nebrečím jen mě ta firma leze na nervy,kór když zveřejní kolik měl ředitel roční odměny..... sorry,ale to nasere každého !! Citovat
Kurt Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Život není černobílej - někoho serou sobci, kteří nevozí stopaře, jiné zase sobci, kteří si vyplácí odměny v řádech milionů ze státního.... Citovat
buml Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Medvede, tebe s.. jina firma, ze je to PRE? No a jestli te ceny elektriny a hlavne zduvodneni proc minimalne nenadzvedava ze zidle tak ..... Citovat
slayer83 Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 nedá mi to, ale musim.... kdyby byl kdokoliv z nás na jejich místě, tak bere ty samé prachy a odměny si taky dávat bude a neřekne ani popel....ať se to někomu nelíbí, ale jsou prostě jen chytřejší a umějí se dostat ke korytu.... kdokoliv z nás by mohl,uměl....tak si chrochtá taky a chová se uplně stejně..... to samé s politikou...... tak nezáviďte,nenadávejte..... omlouvám se toď jen můj názor.........hau.. Citovat
Medvěd Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: slayer83 nedá mi to, ale musim.... kdyby byl kdokoliv z nás na jejich místě, tak bere ty samé prachy a odměny si taky dávat bude a neřekne ani popel....ať se to někomu nelíbí, ale jsou prostě jen chytřejší a umějí se dostat ke korytu.... kdokoliv z nás by mohl,uměl....tak si chrochtá taky a chová se uplně stejně..... to samé s politikou...... tak nezáviďte,nenadávejte..... omlouvám se toď jen můj názor.........hau.. Vidím to podobně Citovat
Hadra Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: slayer83 nedá mi to, ale musim.... kdyby byl kdokoliv z nás na jejich místě, tak bere ty samé prachy a odměny si taky dávat bude a neřekne ani popel....ať se to někomu nelíbí, ale jsou prostě jen chytřejší a umějí se dostat ke korytu.... kdokoliv z nás by mohl,uměl....tak si chrochtá taky a chová se uplně stejně..... to samé s politikou...... tak nezáviďte,nenadávejte..... omlouvám se toď jen můj názor.........hau.. Vidím to podobně Jistěže.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.