Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já si osobně myslím,že ty parchanti z vlády a ČEZu všichni manažeři by tam měli bejt jen jedno funkční období a tvrdě jim udělat spoupis majetku ať movitého či nemovitého a celé rodiny včetně rodičů a prarodičů !!

Jenže my s tím nic bohužel nezmůžeme..... to je to nejhorší...... ty zmrdi si budou stejně dělat co chtějí,bez ohledu na nás,my jsme jen rukojmí v jejich zkur.vený politice......

Odesláno

Medo, mas sice pravdu, ze se jedna o stezovatelske vlakno, ale rekl bych ze v pripade Cezu je nasranost na miste, protoze jejich argumentace je rok od roku trapnejsi a hlavne si odporujici. Nicmene, ikdyz topim elektrikou, zde brecet nebudu.

Odesláno

Život není černobílej - někoho serou sobci, kteří nevozí stopaře, jiné zase sobci, kteří si vyplácí odměny v řádech milionů ze státního....

Odesláno

nedá mi to, ale musim.... kdyby byl kdokoliv z nás na jejich místě, tak bere ty samé prachy a odměny si taky dávat bude a neřekne ani popel....ať se to někomu nelíbí, ale jsou prostě jen chytřejší a umějí se dostat ke korytu.... kdokoliv z nás by mohl,uměl....tak si chrochtá taky a chová se uplně stejně..... to samé s politikou......

tak nezáviďte,nenadávejte.....

omlouvám se toď jen můj názor.........hau..

Odesláno
Původně zaslal: slayer83

nedá mi to, ale musim.... kdyby byl kdokoliv z nás na jejich místě, tak bere ty samé prachy a odměny si taky dávat bude a neřekne ani popel....ať se to někomu nelíbí, ale jsou prostě jen chytřejší a umějí se dostat ke korytu.... kdokoliv z nás by mohl,uměl....tak si chrochtá taky a chová se uplně stejně..... to samé s politikou......

Vidím to podobně

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: slayer83

Vidím to podobně

Jistěže....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...