Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pomuze mi nekdo zprovoznit kodove zabespeceni. Pri zapnuti zapalovani sviti cervena a zelena kontrolka a nic se nedeje. A neznam predesly kod. Klavesnice byla vyndana z drzaku a vlozena do palubovky.:myslim

Odesláno

Pokud svítí obě kontrolky tak je někde problém (v lepším případě přelomenej drát).

A jak jsi ji doteď odblokovával? Přes dálku?

Použij hledání a slovo \"imobilizer\" nebo \"klavesnice\". ;)

Odesláno

jak jsem vycet v prirucce ,tak asi na servis mod.:myslim

Původně zaslal: Dave_k

Pokud svítí obě kontrolky tak je někde problém (v lepším případě přelomenej drát).

Odesláno
Původně zaslal: Cappry

jak jsem vycet v prirucce ,tak asi na servis mod.:myslim

Ja osobne bych ji tam nevracel :-) sam jsem ji vydelal je to vopruz porad mackat cisla a navic cim starsi tïm vic se lamou dratky.. Asi je lepsi jine zabezpecini treba zamykani zpatecky a tak podobne.JInak jestli se nepletu tak klavesnice se zapojuje a odpojuje pri nastartovanem aute ale jak to udelas a nebudes znad kod uz nenastartujes:roker

Odesláno

No taky jsem prodal 406 a pánovi se to zablokovalo. Snažil se na to přijít asi 4 hodiny a nakonec tam musel dát ten muj starej kód. Taky mu svítily současně obě kontrolky. Ale nějak jsem nerozluštil, že po 3 špatně zadaných kódech se auto zablokuje, nebo jak to bylo napsáno v příručce. Za tu dobu tam totiž zadal asi 100x jinej kód a nakonec ten muj starej. Potom to chytlo a jezdí dál :nevim

Odesláno

resetovat ? to se fakt neda, ty jsi tu klavesnici pripojil ? Tak to mas ted docela problem, jediny reseni je odsekat zalamovaci bezpecnostni srouby na vstrikovacim cerpadle a immo mechanicky odpojit ( ale netusim jak je to tam udelane, dieslovy motory neznam, vim jen ze je potreba slozite odsekavat ty srouby )

u benzinu je aspon moznost prehrat kod v RJ, kdyz se podari najit nekoho kdo ma potrebny programator a zkusenost s programovanim cipu ktery je v RJ.

Bohuzel 1.9TD RJ jednotku nema

proc jsi se pred pripojenim klavesnice nejdrive nezeptal tady na foru :(

Odesláno

Kód nevyresetuješ. Jedině vyndat řídící jednotku vyletovat EPROMku a přepsat v ní jistá data (postup tu už párkrát je).

Jinak jezdit na servisní kód je o nervy, aby to po každým zadání 4x pískalo. :bojim

Odesláno

Kód nevyresetuješ. Jedině vyndat řídící jednotku vyletovat EPROMku a přepsat v ní jistá data (postup tu už párkrát je).

Jinak jezdit na servisní kód je o nervy, aby to po každým zadání 4x pískalo. :bojim

prave ze 1.9TD nema zadnou RJ ve ktere by se to dalo preprogramovat, jedine mechanicky na cerpadle
Odesláno

Psal jsem to hned na zacatku, pri rozdelani palubni desky jsem narazil na tu klavesnici. Auto zati jezdi. akorad na ni sviti zelena a cervena kontrolka a na nic nereaguje, chtel jsem to jej zprovoznit.:(

Původně zaslal: Ferry

resetovat ? to se fakt neda, ty jsi tu klavesnici pripojil ? Tak to mas ted docela problem, jediny reseni je odsekat zalamovaci bezpecnostni srouby na vstrikovacim cerpadle a immo mechanicky odpojit ( ale netusim jak je to tam udelane, dieslovy motory neznam, vim jen ze je potreba slozite odsekavat ty srouby )

u benzinu je aspon moznost prehrat kod v RJ, kdyz se podari najit nekoho kdo ma potrebny programator a zkusenost s programovanim cipu ktery je v RJ.

Odesláno

Jak jsem vycetl v manualu, tak servisni kod C1C

svuj ctyrmistni zadavas poprve pri C1C a pak nic. Nebo ne?:myslim

prave ze 1.9TD nema zadnou RJ ve ktere by se to dalo preprogramovat, jedine mechanicky na cerpadle
Odesláno

No vidíš to mne nenapadlo.

2Cappry: bejt Tebou tak se na zprovozňování vykašlu a su rád, že to jezdí.

[upravil dne 27/1/09 Dave_k]

Odesláno

2Cappry: bejt Tebou tak se na zprovozňování vykašlu a su rád, že to jezdí.

[upravil dne 27/1/09 Dave_k]

asi tak nějak. vůbec bych se do toho nepouštěl.

Odesláno
Původně zaslal: Cappry

Psal jsem to hned na zacatku, pri rozdelani palubni desky jsem narazil na tu klavesnici. Auto zati jezdi. akorad na ni sviti zelena a cervena kontrolka a na nic nereaguje, chtel jsem to jej zprovoznit.:(

aha, sorry, tak to odpoj a kasli na to, nestoji to za ty nervy, kdyby se to pak bloklo, to si radsi kup nejakej univerzalni alarm s dalkovym ovladanim a immo si napoj nekam sam

Odesláno

ne servisni kod se zadava takto

otocit klickem, zadat vlastni kod, zmacknout S, zadat novy servisni kod, opet zmackout S a klavesnice 4x pipne a kod potvrdi

to C1C je postup jak aktivovat automaticke odkodovani immo pri odemykani dalkovym ovladacem, ale jen pokud mas dvoutlacitkovy dalkovy ovladac se superzamykanim, u infraovladace s jednim tlacitkem to nefunguje

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...