ladis307 Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 tak mi počítač píše po nastartování hlášku: diesel aditivum minimum level. nevíte někdo kolik kilometrů nebo litrů nafty můžu ještě projet do uplnýho vyjetí aditiva? Citovat
lucascz Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Hm, no jezdil pomerne dlouho v zime bez aditiva a nic me to nepsalo.a zadnou zmenu sem nepoznal ani v pripade, ze sem aditivum dolil.... A nenapada me teda primes, co by v motoru mohla ještě být. Citovat
ladis307 Odesláno 26. leden 2009 Autor Odesláno 26. leden 2009 bojim se že se mi nebude vypalovat FAP od sazí a ucpe... už se mi to jednou stalo a musel jsem ho propláchnout wapkou. teď po 40 tis Km se bojim že propláchnutí nepomůže... Citovat
ladis307 Odesláno 26. leden 2009 Autor Odesláno 26. leden 2009 promiň ale tohle mi žádnou odpověď nedalo... Citovat
vlado-.m Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: ladis307 tak mi počítač píše po nastartování hlášku: diesel aditivum minimum level. nevíte někdo kolik kilometrů nebo litrů nafty můžu ještě projet do uplnýho vyjetí aditiva? Presne to nemam odsledovane.....co si tak spominam ja som presiel asi tak 3-5t, ved ono ta to potom hodi do nudzoveho rezimu a zacnes to riesit, aj ked aj v nudzaku sa da chvilku jazdit.....hlavne po dialnici to nie je az tak deprimujuce ked sa auto uz rozgula...... Citovat
ladis307 Odesláno 26. leden 2009 Autor Odesláno 26. leden 2009 to je pravda, v nouzáku jsem to už měl s ucpaným FAPem. tak já vlezu pod auto se podívat na nádobu, kolik toho v ní zbývá a pak budu řešit dál Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.