Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot tradičně mezi nejhoršími...

Recommended Posts

Odesláno

Michale - už jsem tu kdysi psal

Veškeré \"odborné\" časopisy jsou z většiny financovány z reklamy A PROTOŽE NOVINÁŘI POTŘEBUJÍ MÍT OD ONÉ AUTOMOBILKY PŮJČENÝ NEJEN ONEN TESTOVANÝ MODEL, ALE JEŠTĚ DALŠÍ A NOVĚJŠÍ A TAK POŘÁD DÁL, NEMŮŽOU SI DOVOLIT ŽÁDNOU AUTOMOBILKU ZTRHAT. Takže v testu vítězí ten, který trvale utrácí nejvíc za reklamu a kterého tudíž vydavatel a potažmo i novinář nejvíc potřebují - testy prohrávají Ti, kteří platí méně, prohrát ale můžou jen díky banalitám typu špatného posezu, nikdy ne kvůli něčemu závažnému (s mentalitou národa to moc společného nemá).

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Veškeré \"odborné\" časopisy jsou z většiny financovány z reklamy A PROTOŽE NOVINÁŘI POTŘEBUJÍ MÍT OD ONÉ AUTOMOBILKY PŮJČENÝ NEJEN ONEN TESTOVANÝ MODEL, ALE JEŠTĚ DALŠÍ A NOVĚJŠÍ A TAK POŘÁD DÁL, NEMŮŽOU SI DOVOLIT ŽÁDNOU AUTOMOBILKU ZTRHAT. Takže v testu vítězí ten, který trvale utrácí nejvíc za reklamu a kterého tudíž vydavatel a potažmo i novinář nejvíc potřebují - testy prohrávají Ti, kteří platí méně, prohrát ale můžou jen díky banalitám typu špatného posezu, nikdy ne kvůli něčemu závažnému (s mentalitou národa to moc společného nemá).

opravdu už hodně let odebíráme automobilový a motocyklový časopisy a takovéhle pravidlo jsem dosud nezaznamenal... ani to že by pravidelně vyhrávala nějaká značka nebo typ auta...

stejnej typ auta ale s jinym motorem a je to jinak... jediný co většinou bejvá pravidlem je vítězství nejnovějších modelů pac jsou o něco vyspělejší než konkurence, za půl roku zmodernizuje konkurence a (většinou) karty se rozdávaj znovu...

a ani škodovka nevyhrává všechno, když se na ní dá něco zbuzerovat tak se hned udělá...

Odesláno

S tym bych souhlasil.

Nedavno sem pozeral test v jednem motorvem casopisu u holice, a byla tam 308 vs Golf 5...

S testu nevysel jasny vitez, a v necem mal na vrch peugeot, a v necem golf. V kazdom pripade se vic priklaneli k 308cke, ale take konstatovali, ze to je novinka, a golf 5 je uz na trhu dele...

Odesláno
Původně zaslal: P.avel

opravdu už hodně let odebíráme automobilový a motocyklový časopisy a takovéhle pravidlo jsem dosud nezaznamenal... ani to že by pravidelně vyhrávala nějaká značka nebo typ auta...

stejnej typ auta ale s jinym motorem a je to jinak... jediný co většinou bejvá pravidlem je vítězství nejnovějších modelů pac jsou o něco vyspělejší než konkurence, za půl roku zmodernizuje konkurence a (většinou) karty se rozdávaj znovu...

a ani škodovka nevyhrává všechno, když se na ní dá něco zbuzerovat tak se hned udělá...

Hele a čteš ty časopisy vůbec? :D já totiž ať otevřu co otevřu, tak vždycky vyhraje Fabie. Když jí srovnávají s levnějšími (Kia, Hyun, Dacia) tak vyhraje kvalitou zpracování a výbavou a když jí srovnávají s lepšími (P207, Ibiza, C3) tak zvítězí cenou resp. poměrem cena/užitná hodnota.

Možná jsou objektivnější při srovnávání ostatních značek, ale ještě jsem neviděl, že by škodovka někde prohrála. Dokonce jak jsem tu nedávno psal - mám srovnávací test ojetin Felicia vs. BMW 316i E36 a Felicia bodovala lepším pohodlím, což teda musel psát už úplně nesoudnej člověk.

Anebo je možný, že některý časopisy jsou trochu objektivnější, ale Svět motorů a AutoTip, to jsou jen reklamní letáky na škodovku a VW koncern :roll

Odesláno

chlapi, nehadejte se furt, kazdy vime to svoje :)

z vlastni zkusenosti vim z nasi firmy, kde jsme meli dva partnery a jednu oktavku, tak s partnerama byly furt nejake problemy.... ale to bylo spise tim, ze jsme jim davali zabrat (rozvoz zbozi, pretezovani, spatne cesty, zadne servisky...), ochcavka r.v.2003 1,9TDI 66 kW, s tou zadne problemy nebyly a vlastne ani nejsou doted....

bohuzel se v tom trakari neda jezdit :D

Odesláno
Původně zaslal: MichalTalbot

Původně zaslal: P.avel

Hele a čteš ty časopisy vůbec? :D já totiž ať otevřu co otevřu, tak vždycky vyhraje Fabie. Když jí srovnávají s levnějšími (Kia, Hyun, Dacia) tak vyhraje kvalitou zpracování a výbavou a když jí srovnávají s lepšími (P207, Ibiza, C3) tak zvítězí cenou resp. poměrem cena/užitná hodnota.

Možná jsou objektivnější při srovnávání ostatních značek, ale ještě jsem neviděl, že by škodovka někde prohrála. Dokonce jak jsem tu nedávno psal - mám srovnávací test ojetin Felicia vs. BMW 316i E36 a Felicia bodovala lepším pohodlím, což teda musel psát už úplně nesoudnej člověk.

Anebo je možný, že některý časopisy jsou trochu objektivnější, ale Svět motorů a AutoTip, to jsou jen reklamní letáky na škodovku a VW koncern :roll

čtu...;) jinak bych to sem ani nepsal...:)

časopis kde srovnání BMW 316i E36 vs. Felicia vyhraje felda bych ani neotevíral, to bude asi fakt ztráta času... jediným čim by tak asi mohla bodovat je levnější provoz a lepší dostupnost náhradních dílů... předpokládam že bylo ve Světě motorů ne?

jinak s tim že většinu testů vyhrávaj škodovky nesouhlasim, kdykoliv to jde tak se zbuzerujou jak jen to jde....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...