El-Chio Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 njn, len ked ono nafta aj prevodovy olej smrdia poriadne, ale kazde inak. Motorovy ten tak citit nie je a hlavne ak nebol dlhsie meneny tak je cierny. A oleje su take ako aj kuchynsky skratka mastne Ale ak mas mokru prevodovku tak to je urcite tvoje Citovat
dýzl Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Já nevím,ale první co bych udělal,tak bych koukl na olej v motoru,je to to nejednodušší-vytahnou ,utřít ,zasunout a zase vytáhnout měrku oleje./ak teprve špekulovat z čeho to je. Na nebožtíku BX14RE mi teklo gufery poloos na cestu J.Hradec-K.Vary (nonstop)a z5 8 litrů + po dojetí ještě 4l oleje (dal jsem mu M6AD bo tam byl nejlevnější-4l za 195kč)Jimak na cestu kolem 100km anebo měsíc ježdění po městě cca půl litru. Citovat
BV406 Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: dýzl Já nevím,ale první co bych udělal,tak bych koukl na olej v motoru,je to to nejednodušší-vytahnou ,utřít ,zasunout a zase vytáhnout měrku oleje./ak teprve špekulovat z čeho to je. Na nebožtíku BX14RE mi teklo gufery poloos na cestu J.Hradec-K.Vary (nonstop)a z5 8 litrů + po dojetí ještě 4l oleje (dal jsem mu M6AD bo tam byl nejlevnější-4l za 195kč)Jimak na cestu kolem 100km anebo měsíc ježdění po městě cca půl litru. Citovat
Hanzz Odesláno 27. leden 2009 Autor Odesláno 27. leden 2009 Potvrdilo se co jsem psal včera.Byla to nafta asi i s olejem ze sousedovic dodávky.Já jsem na to místo zaparkoval.Vše mám suché,převodovku,výpustný šroub akorát kolem těch táhel trochu je,ale ne tolik aby vytekl přes noc všechen olej.Motorovej je o.k. a na parkovišti byli obtisklé stopy jak jsem do toho najel a pak zaparkoval. Citovat
BV406 Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: Hanzz Potvrdilo se co jsem psal včera.Byla to nafta asi i s olejem ze sousedovic dodávky.Já jsem na to místo zaparkoval.Vše mám suché,převodovku,výpustný šroub akorát kolem těch táhel trochu je,ale ne tolik aby vytekl přes noc všechen olej.Motorovej je o.k. a na parkovišti byli obtisklé stopy jak jsem do toho najel a pak zaparkoval. no vidis Citovat
MichalTalbot Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 To je jak ta operní zpěvačka vyprávěla, že někam jela, popojížděla v koloně a najednou, po chvíli stání na jednom místě, se jí začal valit hustej bílej dým zpod kapoty. Tak tam zůstala stát, dala 4 blinkry a čekala na pomoc - manžela. Než dorazil tak jí párkrát někdo málem naboural. Manžel přijel, otevřel kapotu, podíval se, řekl jí, že je úplně blbá, zavřel kapotu a jel pryč. Ta ženská totiž zůstala stát nad kanálem, ze kterýho se valila pára... [upravil dne 27/1/09 MichalTalbot] Citovat
BV406 Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: MichalTalbot To je jak ta operní zpěvačka vyprávěla, že někam jela, popojížděla v koloně a najednou, po chvíli stání na jednom místě, se jí začal valit hustej bílej dým zpod kapoty. Tak tam zůstala stát, dala 4 blinkry a čekala na pomoc - manžela. Než dorazil tak jí párkrát někdo málem naboural. Manžel přijel, otevřel kapotu, podíval se, řekl jí, že je úplně blbá, zavřel kapotu a jel pryč. Ta ženská totiž zůstala stát nad kanálem, ze kterýho se valila pára... [upravil dne 27/1/09 MichalTalbot] :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Demo Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 pro priste to muze taky byt prokapavajici servo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.