Přema Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: kajvet Původně zaslal: pp205 chlapci a chalani vim ze jsem nejlevnejsi :-) Zdravím, já bych měl zájem o napíchnutí mé 407 a zapnutí všech možných funkcí,které vůbec jdou..Je to možné? Jsem od Mělníka 20km:mrk Ve verzi Platinum máš zaplé skoro vše...ale něco se určitě najde...... Citovat
denoo Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 aky sposobom aktivujes tie funkcie,normalne v menu budes mat zoznam funkcii a odklikas aktivovat na kazdu, aje to aktivovane??? Nechapem preco teda to nespravia od vyroby ked to ide tak lahko? Citovat
AnotherOne Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Aby mohli za výbavu platinum inkasovať viac. Citovat
denoo Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 tak si to aktivujme vsetci setko, a budeme mat platinium ako premo :super , Citovat
Přema Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: denoo tak si to aktivujme vsetci setko, a budeme mat platinium ako premo :super , až tak jednoduché to asi nebude...záleží co umí a neumí BSI Citovat
AnotherOne Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Presne tak, bude k tomu chýbať aj hardvér. Cúvacie senzory si neaktivuješ keď ich nemáš, viečko nádrže ti nebude klásiť keď tam nemáš senzor atď. Citovat
denoo Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 asi hej, ale dufam ze pojde toho co najviac, sak uvidim, dufam sa posnazia mi zajtra to pokukat vsetko, idem tam na zaverecnu . Sak budem pri tom, Citovat
pp205 Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: kajvet Původně zaslal: pp205 chlapci a chalani vim ze jsem nejlevnejsi :-) Zdravím, já bych měl zájem o napíchnutí mé 407 a zapnutí všech možných funkcí,které vůbec jdou..Je to možné? Jsem od Mělníka 20km:mrk neni problem ... Citovat
kajvet Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: pp205 Původně zaslal: kajvet Původně zaslal: pp205 chlapci a chalani vim ze jsem nejlevnejsi :-) Zdravím, já bych měl zájem o napíchnutí mé 407 a zapnutí všech možných funkcí,které vůbec jdou..Je to možné? Jsem od Mělníka 20km:mrk neni problem ... Super, a kdy a kam bych měl přijet? Citovat
denoo Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 skoda ze taketo nieco nieje niekde u nas pobliz Citovat
HonzaZ Odesláno 27. leden 2009 Autor Odesláno 27. leden 2009 Teď jsem koukal do serviceboxu a zadal v náhradních dílech číslo 9780Z5, které je na všech těch interfacech (kabelech) a vylezla mi cena 12760,- Kč. Ovšem nevím, zda je to objednatelné. Jen tak pro zajímavost. Citovat
denoo Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 tak to ti urcite nedaju , alebo ked tak, tak bez softu Citovat
HonzaZ Odesláno 27. leden 2009 Autor Odesláno 27. leden 2009 Myslím, že je to tak pro autorizované servisy. Určitě je to bez SW. Ale myslím, že právě tento interface dělá kvalitu těch diagnostik. Tohle číňani pajcujou a je otázka jak kvalitně. Soft si myslím mají pálený. Citovat
denoo Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 no tak som dnes bol na tom pc, pokukali sme vsetko, co sa podarilo, no nic moc, pasy som deaktivoval aby nepipali, celodenne svietenie , ale to islo len na tvrdo, tak som to nehal tak ako pred tym, navigacny do maleho displeya sa nam podarilo dat, takze to je ok , akurat neukazuje presne ktore su otvorene dvere na malom displey, a to tlacitko automatickeho uzamknutia pri vacsej rychlosti ako 10km/h , sme nevyriesili , ziadna chyba v bsi, secko ok , myslim ze akurat daka prechodna bola na radiu,a klima ci co, ale zmazala sa a ok bez chyb. Tak vobec nevieme kde to moze byt nejde. Uz jedine zeby zle tlacitko , comu moc neverim no a este som si aktivoval naklapanie spetnych zrkadiel pri zaradeni spatecky, ale to samozrejme len aktivoval, funkcne to nie je Citovat
AnotherOne Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 To tlačidlo ma napadlo môže mať znečistené tie plošky a keď ho dlhšie držíš tak neudrží spojenie a krátkodobo prerušuje. Pri zamykaní a odomykaní to nevadí, ale keď dlhšie držíš tak áno. Na tie zrkadla pri cúvaní treba mať zrkadlá s pamäťou čo sú o dosť drahšie. Citovat
denoo Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 hm , no mozno , najlepsie ale bude asi, ked od niekoho poziciam na odskusanie to tlacitko , a budem hned mudrejsi, odkusam vlastne ci su zle kontakty alebo cele tlacitko. Len ked to zohnat zas to tlacitko, nove 900sk dako , na odskusanie dost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.