Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

Původně zaslal: pp205

chlapci a chalani vim ze jsem nejlevnejsi :-)

Zdravím, já bych měl zájem o napíchnutí mé 407 a zapnutí všech možných funkcí,které vůbec jdou..Je to možné? Jsem od Mělníka 20km:mrk

Ve verzi Platinum máš zaplé skoro vše...ale něco se určitě najde......:papa

Odesláno

aky sposobom aktivujes tie funkcie,normalne v menu budes mat zoznam funkcii a odklikas aktivovat na kazdu, aje to aktivovane??? Nechapem preco teda to nespravia od vyroby ked to ide tak lahko?

Odesláno
Původně zaslal: denoo

tak si to aktivujme vsetci setko, a budeme mat platinium ako premo :super :super :super ,

až tak jednoduché to asi nebude...záleží co umí a neumí BSI

Odesláno

Zdravím, já bych měl zájem o napíchnutí mé 407 a zapnutí všech možných funkcí,které vůbec jdou..Je to možné? Jsem od Mělníka 20km:mrk

neni problem ...

Odesláno

neni problem ...

Super, a kdy a kam bych měl přijet?

Odesláno

Teď jsem koukal do serviceboxu a zadal v náhradních dílech číslo 9780Z5, které je na všech těch interfacech (kabelech) a vylezla mi cena 12760,- Kč. Ovšem nevím, zda je to objednatelné. Jen tak pro zajímavost.

Odesláno

Myslím, že je to tak pro autorizované servisy. Určitě je to bez SW. Ale myslím, že právě tento interface dělá kvalitu těch diagnostik. Tohle číňani pajcujou a je otázka jak kvalitně. Soft si myslím mají pálený.

Odesláno

no tak som dnes bol na tom pc, pokukali sme vsetko, co sa podarilo, no nic moc, pasy som deaktivoval aby nepipali, celodenne svietenie , ale to islo len na tvrdo, tak som to nehal tak ako pred tym, navigacny do maleho displeya sa nam podarilo dat, takze to je ok , akurat neukazuje presne ktore su otvorene dvere na malom displey, a to tlacitko automatickeho uzamknutia pri vacsej rychlosti ako 10km/h , sme nevyriesili :( , ziadna chyba v bsi, secko ok , myslim ze akurat daka prechodna bola na radiu,a klima ci co, ale zmazala sa a ok bez chyb. Tak vobec nevieme kde to moze byt nejde. Uz jedine zeby zle tlacitko , comu moc neverim :mad:

no a este som si aktivoval naklapanie spetnych zrkadiel pri zaradeni spatecky, ale to samozrejme len aktivoval, funkcne to nie je :)

Odesláno

To tlačidlo ma napadlo môže mať znečistené tie plošky a keď ho dlhšie držíš tak neudrží spojenie a krátkodobo prerušuje. Pri zamykaní a odomykaní to nevadí, ale keď dlhšie držíš tak áno. Na tie zrkadla pri cúvaní treba mať zrkadlá s pamäťou čo sú o dosť drahšie.

Odesláno

hm , no mozno , najlepsie ale bude asi, ked od niekoho poziciam na odskusanie to tlacitko , a budem hned mudrejsi, odkusam vlastne ci su zle kontakty alebo cele tlacitko. Len ked to zohnat zas to tlacitko, nove 900sk dako :mad: , na odskusanie dost :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...