Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Teď jsem koukal do s-boxu a jsou tam rozlišené zámky bez a s el. dětskou pojistkou.

No neviem ako som to naprvýkrát nenašiel. Je to tam samozrejme :mad:

Odesláno

jj, tlacitko funguje normalne, dokonca, aj ked pozrem v menu dam prezriet funkcie , a aj v menu to vie, ked zamknem a odoknem tym tlacitkom, vidim moznost door locked, ked zmacknem znova, unlocked . Normal to ide tlacitko.

Odesláno

ako sak odkedy mam auto, v podstate som to ani raz nepouzil, iba odkusal sem tam ked som sedel v aute a nudil sa, tak mi to je naprd ako funkcia, zbytocne zakazdy rozbehom zamknutie auta, iba namaha zamky, ktore casom sa mozu dodr... , a potom by to bola palka ,,

Odesláno

Já to teda ve městě používám pořád. Ještě se tě možná blbě zeptám, zkoušel jsi to zapnout za jízdy? Teď jsem jel autem a za jízdy se to po podržení tlačítka vesele aktivovalo a deaktivovalo. Když jsem dojel, tak jsem to zkoušel na místě a nic. Měl jsem nastavený palub. počítač na toto zobrazení a nic se neměnilo.

Odesláno

mas RT3 navigaciu? Ja si pamatam, ze ked som podrzal tlacitko zamku , tak vyskocila daka hlaska ze sa to aktivovalo, (to som nemusel nic v menu prehladavat,vypisalo to tak ako ked napr. vypise fuel lewel low) taku hlasku to hodilo.

Hovoris ze ked stojis na mieste a mas nastartovane sa to neda aktivovat? Iba za jazdy? pri akej rychlosti si to aktivoval? si to presne nepamatam ako som to robil ja, tak skus napisat ako ti to aktivuje presne, ale ak mas ten maly displey v strede, tak preto mozno ti to nepise nic

Odesláno

Za jízdy když jsem to deaktivoval, tak se po té chvilce odemklo a při aktivaci se zase po chvilce držení zamklo. Ale musíš jet víc než 10km/h. Při aktivaci LED trvale svítí - samozřejmě při zamknutí. Mám malý displej a samozřejmě mi to napíše, že je to aktivováno/deaktivováno v okamžiku změny.

Odesláno

Možná jak jsem měl navoleno na PC to zobrazení funkcí, tak to nefunguje. Ale to stisknutí tlačítka je poměrně dlouhé. Držím ho do té doby než dojde ke změně.

Odesláno

no ja ked dam v menu ,nastavenia a zobrazenie funkcii auta-- tam je napr ci je esp - activated , potom safety childern deactivated , door lock - activated , a este asi 3 taketo vety, ale mam take podozrenie ci tam nebola aj ta moznost kontroly -- napr teda Lock pri rozbehu - activated alebo deactivated, taky dojem ako keby tam jedna moznost chybala , ale neni som si isty, skoda ze nemate displey farebny , mozno to tam napisane nie je a nema ani byt.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...