denoo Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 sak to stare mam tiez, som skusal, ale my sme mali obe rozrobene, a obidve sme skusali, takze mozu byt na tom istom, tomu sa hovori zabit dve muchy jednou ranou :D Citovat
AnotherOne Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Aby boli obe zlé je nepravdepodobné. Citovat
denoo Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 no je to malo pravdepodobne, ale ak sme ich zmiatli obe , mozno staci ked ich zapojim a pritom nezapojim displey a klimu, a tlacitko pride o tu funkciu dako, kedze ono posiela signal do displeya po aktivovani , Citovat
AnotherOne Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Nemá o čo prísť na tom plošáku nič nie je len kontakty. Citovat
denoo Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 tak potom sa uz len uspokojit s vetou mechanika , je to peugeot Citovat
HonzaZ Odesláno 27. leden 2009 Autor Odesláno 27. leden 2009 Ano, souhlasím s AnotherOne, na tlačítkách se nemá kromě dotykových ploch co podělat. Zkontrolovali jste konektor? Když jste dělali ty pokusy nepřehodili jste nějaký kontakt, nebo nevyjel vám pin ven z plastového domečku konektoru? [upravil dne 27.1.2009 HonzaZ] Citovat
denoo Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 sak vysiel,a le len dva sme vytiahli, a dali naspat, tak ako predtym. Bohvie kde to vezi Citovat
denoo Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 pin som dal naspat, myslis ze ked je troska uvolneny, tak ked zapojim konektor do konektoru, tak sa povytiahne kedze je trosku uvolneny ? Citovat
HonzaZ Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 Už se mi to stalo několikrát co byl vyjetý pin z konektoru a nejenom na autě. Ale pravděpodobnost toho, že by toto mohl způsobovat je dost malá, protože jak píšeš normální zamknutí tlačítkem ti jde. Jedna věc je ale jistá, jelikož jste zkoušeli původní tlačítka i nová a je to stejné, tak to v nich nemůže být. Kdyby aspoň bylo schema zapojení do BSI. Bohužel toto schema v mé knížce na 407 není. Citovat
AnotherOne Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Tu je tá schéma centrálneho zamykania. BCM1 je modul tlačidiel vľavo, BCM2 vpravo. Je to vedené priamo do BSI vľavo hore. [upravil dne 28.1.2009 AnotherOne] Citovat
denoo Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 dik za schemu, ale no toto nie je moj obor , ale zajtra este idem do jedneho peugeotu , tam to este kukneme hadam. Citovat
HonzaZ Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 Another díky za schema. Asi tě denoo nepotěším, ale problém bude v BSI. Budˇje tato funkce zakázaná, nebo je závada v BSI. Protože tlačítko je opravdu jenom spínač a od něj vede kabel přímo do BSI. Jedině ještě překontrolovat kostru na konektoru na pinu 10 - kabel označený MBCM1(snad jsem to dobře přečetl) a kostřící bod MC36(někde jsem posílal obrázek umístění). Ale pokud ti svítí LED kontrolky a podsvícení tlačítek a přístrojová deska je bez problémů tak bude kostra v pořádku a tím to nebude. Ještě by to chtělo asi tu diagnostiku a zkušeného diagnostika. Citovat
denoo Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 sak na diagnostike som bol, neni problem, ziadny, aj funkcnost vsetko ok, uzamykanie tiez ok, osvetlenie ok, vobec ziadny problem neni. Akurat ta funkcia je dako vypata, a ako moze byt zakazana v BSI, ked 407 ju maju uz v zaklade tuto funkciu, a dalsia vec, este pred mesiacom mi tato funkcia fungovala a sem tam som ju pustil Citovat
denoo Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 pokial by bolo nieco zle v bsi, tak myslim ze to by hned vyhodilo na diagnostike ne Citovat
AnotherOne Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Ešte skúsim navariť z vody. Napadlo ma čo ak zmenil ten odpor a/alebo ledka svoje hodnoty a prechádzajúci prúd nemá dostatočnú úroveň na aktiváciu tej funkcie? Je to síce veľmi málo pravdepodobne aby pri tom fugovalo zamykanie - čo tak skúsiť to zamykanie prehodiť na iné tlačidlo a vyskúšať? Ešte jedna otázka - na tom paneli tlačidiel vpravo je tiež aktívny jeden spínač malo by to byť blokovanie otvorenia zadných dverí zvnútra. Ja ten spínač nemám. Pýtam sa teda veci znalých je to len čisto elektrická vec teda by stačilo ten spínač tam dobastliť alebo je vyžadované aj nejaké železo do zámku - napadá ma či to nefunguje podobne ako superuzamykanie (ktoré nemám) kde vraj je potrebné aj nejaké železo do zámkov aby sa mechanicky nedali otvoriť zvnútra pri aktivácii superuzamykania. Citovat
HonzaZ Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 Jenže ten spínač přímo spíná kostru do BSI a ta LEDka je pouze indikace. Proto mě ještě napadlo jestli na té kostře není přechoďák. Ten spínač blokování zadních dveří nemám. Teď jsem koukal do manuálu k obsluze a ona je to elektrická dětská pojistka. Podle schema to vede do sdruženého přístroje a odtud také vede kabel zpět k indikační diodě. Asi to pak je ovládané přes datovou linku z BSI. Jinak jsem se divil na schematu proč jsou v zadních dveřích dva servomotory. Myslím, že ten druhý bude na ovládání té dětské pojistky. Pravděpodobně je v těch zadních dveřích nemáme. Citovat
AnotherOne Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Aha, to s tou kostrou máš pravdu. Zapojenie tej detskej poistky je na tej schéme tiež, preto som sa pýtal. V servisboxe nie je vidno, že by tam boli dva typy zámkov s jedným alebno dvoma servami. [upravil dne 28.1.2009 AnotherOne] Citovat
HonzaZ Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 Teď jsem koukal do s-boxu a jsou tam rozlišené zámky bez a s el. dětskou pojistkou. Citovat
denoo Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 ja tam mam elektricku detsku poistku. Ono ked to zapnem, tak tiez to zaregistruje v menu, a napise to aj , ze childern safety activated. To funguje iba zo zapnutym klucom, kdezto uzamykanie funguje aj bez kluca. Funkcia uzamykania pri rozbehnuti funguje sa mi zda az ked je motor nastartovany Citovat
denoo Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 s tym prehodenim, pri testovani sme ho prehodili raz aj na tlacitko alarm uspesne, vtedy sme ale samozrejme neskusali ci ide ta funkcia zamykania pri rozbehu. Myslis ze by som mal to skusit dat na ine tlacitko? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.