Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

sak to stare mam tiez, som skusal, ale my sme mali obe rozrobene, a obidve sme skusali, takze mozu byt na tom istom, tomu sa hovori zabit dve muchy jednou ranou :D :D

Odesláno

no je to malo pravdepodobne, ale ak sme ich zmiatli obe , mozno staci ked ich zapojim a pritom nezapojim displey a klimu, a tlacitko pride o tu funkciu dako, kedze ono posiela signal do displeya po aktivovani , :ticho

Odesláno

Ano, souhlasím s AnotherOne, na tlačítkách se nemá kromě dotykových ploch co podělat. Zkontrolovali jste konektor? Když jste dělali ty pokusy nepřehodili jste nějaký kontakt, nebo nevyjel vám pin ven z plastového domečku konektoru?

[upravil dne 27.1.2009 HonzaZ]

Odesláno

Už se mi to stalo několikrát co byl vyjetý pin z konektoru a nejenom na autě. Ale pravděpodobnost toho, že by toto mohl způsobovat je dost malá, protože jak píšeš normální zamknutí tlačítkem ti jde. Jedna věc je ale jistá, jelikož jste zkoušeli původní tlačítka i nová a je to stejné, tak to v nich nemůže být. Kdyby aspoň bylo schema zapojení do BSI. Bohužel toto schema v mé knížce na 407 není.

Odesláno

Another díky za schema. Asi tě denoo nepotěším, ale problém bude v BSI. Budˇje tato funkce zakázaná, nebo je závada v BSI. Protože tlačítko je opravdu jenom spínač a od něj vede kabel přímo do BSI. Jedině ještě překontrolovat kostru na konektoru na pinu 10 - kabel označený MBCM1(snad jsem to dobře přečetl) a kostřící bod MC36(někde jsem posílal obrázek umístění). Ale pokud ti svítí LED kontrolky a podsvícení tlačítek a přístrojová deska je bez problémů tak bude kostra v pořádku a tím to nebude. Ještě by to chtělo asi tu diagnostiku a zkušeného diagnostika.

Odesláno

sak na diagnostike som bol, neni problem, ziadny, aj funkcnost vsetko ok, uzamykanie tiez ok, osvetlenie ok, vobec ziadny problem neni. Akurat ta funkcia je dako vypata, a ako moze byt zakazana v BSI, ked 407 ju maju uz v zaklade tuto funkciu, a dalsia vec, este pred mesiacom mi tato funkcia fungovala a sem tam som ju pustil

Odesláno

Ešte skúsim navariť z vody. Napadlo ma čo ak zmenil ten odpor a/alebo ledka svoje hodnoty a prechádzajúci prúd nemá dostatočnú úroveň na aktiváciu tej funkcie? Je to síce veľmi málo pravdepodobne aby pri tom fugovalo zamykanie - čo tak skúsiť to zamykanie prehodiť na iné tlačidlo a vyskúšať?:myslim

Ešte jedna otázka - na tom paneli tlačidiel vpravo je tiež aktívny jeden spínač malo by to byť blokovanie otvorenia zadných dverí zvnútra. Ja ten spínač nemám. Pýtam sa teda veci znalých je to len čisto elektrická vec teda by stačilo ten spínač tam dobastliť alebo je vyžadované aj nejaké železo do zámku - napadá ma či to nefunguje podobne ako superuzamykanie (ktoré nemám) kde vraj je potrebné aj nejaké železo do zámkov aby sa mechanicky nedali otvoriť zvnútra pri aktivácii superuzamykania.

Odesláno

Jenže ten spínač přímo spíná kostru do BSI a ta LEDka je pouze indikace. Proto mě ještě napadlo jestli na té kostře není přechoďák. Ten spínač blokování zadních dveří nemám. Teď jsem koukal do manuálu k obsluze a ona je to elektrická dětská pojistka. Podle schema to vede do sdruženého přístroje a odtud také vede kabel zpět k indikační diodě. Asi to pak je ovládané přes datovou linku z BSI. Jinak jsem se divil na schematu proč jsou v zadních dveřích dva servomotory. Myslím, že ten druhý bude na ovládání té dětské pojistky. Pravděpodobně je v těch zadních dveřích nemáme.

Odesláno

Aha, to s tou kostrou máš pravdu. Zapojenie tej detskej poistky je na tej schéme tiež, preto som sa pýtal. V servisboxe nie je vidno, že by tam boli dva typy zámkov s jedným alebno dvoma servami.:myslim

[upravil dne 28.1.2009 AnotherOne]

Odesláno

ja tam mam elektricku detsku poistku. Ono ked to zapnem, tak tiez to zaregistruje v menu, a napise to aj , ze childern safety activated. To funguje iba zo zapnutym klucom, kdezto uzamykanie funguje aj bez kluca. Funkcia uzamykania pri rozbehnuti funguje sa mi zda az ked je motor nastartovany

Odesláno

s tym prehodenim, pri testovani sme ho prehodili raz aj na tlacitko alarm uspesne, vtedy sme ale samozrejme neskusali ci ide ta funkcia zamykania pri rozbehu. Myslis ze by som mal to skusit dat na ine tlacitko?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...