Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vyvolala fin. krize u vas strach o ztrátu zaměstnání?

Vyvolala fin. krize u vas strach o ztrátu zaměstnání?  

1. 1. Vyvolala fin. krize u vas strach o ztrátu zaměstnání?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Kromě toho, že jsem výplatu za prosinec měla nejhorší za celou dobu, protože nám nedali ani korunu prémie, tak jinak nepociťuji žádnou změnu, uvidím, jaké to bude za leden.

Myslím, že se plno zaměstnavatelů akorát na nějakou krizi vymlouvá, aby nemuseli platit.

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Nás se krize jen tak nedotkne:D:D:D Na náhradní díly peníze nebyly nikdy, takže horší už to nebude;):D

U nás to samé :D ale Unie a zákaz klecovýho chovu drůbeže je horší, zatím nepociťuju a ani se moc nebojím

Odesláno

Tady u nás je to v .................

Kdysi sem si řikal,že až to sem příde,a nedej bože budu propuštěnej ,tak si práci najdu kdekoliv,tak to neni pravda,je to tady všade uplně hotový,propouští se stále a všade,takže nechytačka-zatim,.................něco je ve vzduchu :myslim

Odesláno

Tak u nas v praci propousteni zase tak nejak nehrozi, ale kdyz vidim kdyz jedu rano do prace ze jezdi cim dal mene lidi tak na tom propousteni asi neco bude a asi se to dotkne nas vsech :(:grr .

Odesláno

Tak u nás propouštěni zase tak nějak nehrozi už jsme tam jen tři, ale kšefty šli dolů a to dost rapidně.Zatím to přisuzujeme jen jako každoročně začátku roku.Necháme se překvapit jak bude.Co má nebo nemá.... přijde.Taky jsem si řikal,že až to příjde,tak si práci najdu kdekoliv,tak to už moc není pravda práce sice je,ale peníze tam nejsou.

Odesláno

Taková ta nejistota musí snad hlodat každého, protože kolotoč se pekelně rozjel...:( Ono totiž nejde jenom o spokojenost a \"mít vystaráno\" u jednotlivce, ale tady jde o celkový stav společnosti. Aby se člověk měl dobře a mohl být spokojený, tak musí být spokojený i soused. A nemůže mít na to vliv, že já jsem třeba absolvent vysoké školy a soused vyučený zedník. Bohužel si toto většina lidí ani neuvědomuje už minimálně 20 let. Pokud nebude místo ve společnosti pro všechny, tak to nakonec spláchne i ty \"úspěšné\". Být do nekonečna tlačen do kouta nejde a ten tlak se velmi rychle vrátí.

Jinak osobně si myslím, že vznikla až zbytečná panika, která roztáčí davové šílenství. Je to i jeden z mála názorů p.Klause, se kterým se ztotožňuji. Pochopitelně toho využije řada vychcaných managerů ke snižování platů, minimálních prémií apod. - samozřejmě ne svých. \"Proč bychom té krize nevyužili, vždyť kam by ti lidé jinam šli...\" Mimochodem tato věta už padla v jedné nejmenované jičínské firmě. Tomu šéfovi by člověk musel plivnout do ksichtu...

Odesláno
Původně zaslal: TomThom

Taková ta nejistota musí snad hlodat každého, protože kolotoč se pekelně rozjel...:( Ono totiž nejde jenom o spokojenost a \"mít vystaráno\" u jednotlivce, ale tady jde o celkový stav společnosti. Aby se člověk měl dobře a mohl být spokojený, tak musí být spokojený i soused. A nemůže mít na to vliv, že já jsem třeba absolvent vysoké školy a soused vyučený zedník. Bohužel si toto většina lidí ani neuvědomuje už minimálně 20 let. Pokud nebude místo ve společnosti pro všechny, tak to nakonec spláchne i ty \"úspěšné\". Být do nekonečna tlačen do kouta nejde a ten tlak se velmi rychle vrátí.

Jinak osobně si myslím, že vznikla až zbytečná panika, která roztáčí davové šílenství. Je to i jeden z mála názorů p.Klause, se kterým se ztotožňuji. Pochopitelně toho využije řada vychcaných managerů ke snižování platů, minimálních prémií apod. - samozřejmě ne svých. \"Proč bychom té krize nevyužili, vždyť kam by ti lidé jinam šli...\" Mimochodem tato věta už padla v jedné nejmenované jičínské firmě. Tomu šéfovi by člověk musel plivnout do ksichtu...

No bude to novodobej trend výmluv.Taky jsem to zaslechl dřív něž dobrý den hned první den v práci po svátkách. Pochopitelně toho využije řada vychcaných managerů ke snižování platů, minimálních prémií apod. - samozřejmě ne svých. \"Proč bychom té krize nevyužili, vždyť kam by ti lidé jinam šli...\" Buďte rádi,že tu můžete dělat .............

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...