Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zimáky Barum Polaris (sem dostal k tomu autu)

Letní Matador Prima (byly na autě když sem ho koupil)

Odesláno

Na zimu Kleber Krisalp:supervýborná guma ve sněhu - potvrzeno několik zim v Krkonoších:papa Dále odzkoušeny polarisky I a II (dvojka výrazně lepší ve sněhu než jednička). Tyto tři typy vyzkoušeny na P309 během 9 let, takže můžu skutečně porovnat. Dále jsem měl tu čest vyzkoušet zimní matadorky na služební felicii a byla to tragédie - tato \"lisovaná tma\" mi už na ráfek nesmí!!!:bojim Dopadlo to tak, že jsme je v půlce zimy dobrovolně zuli a vyměnili za dvojkové polarisky a ty šmejdy matadory nechali na letní provoz.

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

letni: GOODYEAR Excellence 205/45 R16 (predtim MICHELIN Pilot Exalto 2 195/55 R15- skvela guma :super)

zimni :D: BRIDGESTONE Blizzak LM-22 195/55 R15

K cemu tobe sou zimni?:D

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

letni: GOODYEAR Excellence 205/45 R16 (predtim MICHELIN Pilot Exalto 2 195/55 R15- skvela guma :super)

sem je dostal k autu cece.. :aut:D

Odesláno

Původně zaslal: agresssor

sem je dostal k autu cece.. :aut:D

Uz sem si rikal ze ty sam by sis je nekoupil:D:D:D:D:D:D i kdyz ono prece mozna na jaro ze:D

Odesláno

leto - Pirelli P6000 205/55 16, jsou v poho

zima - Barum Polaris , jsou dobry,ale na tohle auto nestacej-drzej dobre,ale casto cejtim abs a kdyz pridam tak si hrabnou a to se snazim jezdit rozumne

- mam je v 195/65 15 ,mel jsem na plechacich stejnej rozmer,ale mam mit min 205 pak by mozna brali lip,uz je nekoupim jsou i docela hlucny, priste asi Conti, hlavne 205/60 15 at to sedi s TP;)

BF Goodrich mame vepredu na traktoru a jsou supr:D v lete i v zime:aut

Odesláno
Původně zaslal: p406b

leto - Pirelli P6000 205/55 16, jsou v poho

zima - Barum Polaris , jsou dobry,ale na tohle auto nestacej-drzej dobre,ale casto cejtim abs a kdyz pridam tak si hrabnou a to se snazim jezdit rozumne

- mam je v 195/65 15 ,mel jsem na plechacich stejnej rozmer,ale mam mit min 205 pak by mozna brali lip,uz je nekoupim jsou i docela hlucny, priste asi Conti, hlavne 205/60 15 at to sedi s TP;)

BF Goodrich mame vepredu na traktoru a jsou supr:D v lete i v zime:aut

s tim ze sou trosku hlucnejsi souhlasim a hlavne na mokru ale jinak si na ne nemuzu stezovat.

Odesláno

Toz tusim se budu hambit :(

Auto mnelo 10 let od koupi rovnake letne obuti, continental conti eco contact. Gumy se vyhodili jen pro to, lebo se zacali po bokoch rozpadat (to sem si vsiml az ked sem je daval dolu na zimu :( Inac mali dezen jeste 3-4 mm ...

Koupil sem za levno skoro nove Matadory tak ted jezdim s nima (nejsem zavodnik, jazdim spis mesto, bohate mi staci)

Na zimu mam fuldy ....

Na puntaku GT ckovem sem mnel najprv pirelli p 6000 a potom Good Year GT2 ...

Na TD ckovem byli letni od predchodziho majitele Dunlop SP 10, a sem je menil za rocne UNIROYALI , a ty mne dojali nejvic. Na mokre vozovke byli jak doma, takou jistotu sem nemel ani s dunlopama, ani s Goodyearkama. Na sucho byli tak akorat, tiche a paradni vlastnosti...

Takze dalsi nove by sem bral asi Uniroyali ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...