Maroš Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Prosim vas pekne kde mam hladat cd menic .Mam kratko auto a neviem ci ho mam alebo nie je to 407SW a ak ho nemam je tam priprava ze si ho dokupim a zapojim?Prehladal som vsetko ale nic som nenasiel.Dakujem pekne:myslim Citovat
AnotherOne Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Vzadu v kufri na boku za tapacírom. Ktorá strana to zistíš sám. Citovat
Přema Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 V pravém uschovném prostoru v kufru,ale příprava tam asi jen tak nebude.....a i kdyby tak by se měnič po napojení stejně musel povolit v rádiu aby ho rádio \"vidělo\" [upravil dne 24-1-09 Přema] Citovat
AnotherOne Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Tak ako vraví Přema, povoliť aux vstup na rádiu cez diagnostiku. Citovat
HonzaZ Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Minulý víkend jsem nainstaloval CD měnič. Koupil jsem ho na vrakovišti. Kabel jsem tam neměl ,ale v peugeotu ho za 600,- měli. Diagnostikou jsem ho povolil. Problém byl, že měnič jsem měl bez zásobníku, a až dnes jsem ho koupil nakonec nový od Clarionu. Šlape super a už se nemusím prát s cédéčkama při výměně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.