Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: denoo

podla coho vies ze mas kotrolu v ostrekovacoch? pri starte ukaze nejaky obrazok kontroly? ?

Až ji máš málo tak ti to ukáže symbol málo kapaliny mezi budíky a i na malém displeji to napíše screnwater low level

při nakopnutí nebo zapnutí klíčku to nic nepíše fakt jen při malé hladině

Odesláno

Hlavne, že máš volant.:D Všetko to o čom sa tu bavíme sú prkotiny, ktoré nikto navonok neuvidí a neocení. Tebe možno trochu uľahčia život. Koľkokrát si zabudol zavrieť nádrž? Koľkokrát ti došla voda práve vtedy keď si to najmenej potreboval?:super

Odesláno

Vy máte výhodu....já díky ostřikovačům světel dolívám kapalinu více jako naftu.....když byla na cestách břečka tak jsem dolíval týdně tak 5l a vy co nemáte ostřikovače světel tak máte i menší nádobku já tak dobře na 6l mě když zasvítí symbol tak se tam 5l vleze jako nic.....

[upravil dne 26-1-09 Přema]

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Vy máte výhodu....já díky ostřikovačům světel dolívám kapalinu více jako naftu.....když byla na cestách břečka tak jsem dolíval týdně tak 5l a vy co nemáte ostřikovače světel tak máte i menší nádobku já tak dobře na 6l mě když zasvítí symbol tak se tam 5l vleze jako nic.....

To jsme na tom stejně, mě kontrolka na ostřikovače teď v zimě svítí snad pořád :D a 5l kanystr se tam vejde jako nic,až jsem se jednou koukal pod auto,jestli to neteče na zem.... :D:D

Odesláno

Premo, ja ked chcem poriadne ostrieknut skla (a setrit kvapalinou) na chvilku vypnem svetla (staci na ten okamih ked stlacas packu ostrekovacov, potom mozes zapnut). Ked mas svetla vypnute, ostrekovace svetlometov sa nespustia ;)

Odesláno
Původně zaslal: petertn1

Premo, ja ked chcem poriadne ostrieknut skla (a setrit kvapalinou) na chvilku vypnem svetla (staci na ten okamih ked stlacas packu ostrekovacov, potom mozes zapnut). Ked mas svetla vypnute, ostrekovace svetlometov sa nespustia ;)

Jj to vím ale za jízdy se toto moc nedoporučuje bo by jsi toho moc neviděl.....:D:D:D:papa

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

A funguje to vôbec s denným svietením aktivovaným?

Ano ale pokud je ve dne světlo tak senzor světel nepustí osvětlení palubovky čiže ani ostřikovače světel ale jakmile se zešeří a sepne se i osvětlení palubovky tak normál fungujou i ostřikovače světel,no prostě vůbec nepoužívám přepínač světel,vše dělá elektronika a dobře zatím jsi nemůžu stěžovat,nikdy se mi nestalo že bych neviděl na palubovku.....

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: denoo

ja som si vsimol ze maju 2006 napr uz ine budiky, mame stejnu presne vybavu aj motor, ale kamos co ma 2006 ku, ma ine budiky, podsvietenie , rucicky , a ukazuje mu na malom displey(medzi budikama) aj navigaciu a aj presne dvere ktore su otvorene. U mojich ukaze len vsetky styri otvorene. Kedy dam novsie budiky tak to uz mozno pojde ako aj jemu. A tak to je mozno aj s tym displeyom, aj ked napr u rt3 vymena displeya :mad:

Já mám bílé budíky s oranž. podsvícením a podsvícenýma ručičkama. A máte taky to, že ta ručička vysílá červené bodové světlo na okraj budíku na chromový rámeček, krásně je pak přesně vidět na jakým dílku tachometru respektive otáčkoměru,teplotě vody a oleje ručička je? To je skvěla vychytávka.:roker

Odesláno

ja nemam oranzove rucicky podsvietene, su do biela, a svietia taku bielu bodku na ten chromovy ramecek, to som si vsimol uz :super

Ja mam cierne budiky,oranzove podsvietenie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...