Přema Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: denoo podla coho vies ze mas kotrolu v ostrekovacoch? pri starte ukaze nejaky obrazok kontroly? ? Až ji máš málo tak ti to ukáže symbol málo kapaliny mezi budíky a i na malém displeji to napíše screnwater low level při nakopnutí nebo zapnutí klíčku to nic nepíše fakt jen při malé hladině Citovat
Přema Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Jestli už ti někdy došla a nic ti to nenapsalo tak tu kontrolu tam nemáš..... Citovat
denoo Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 jj, na golfe to kontrolovalo pri startovani uz , alebo ked dosla voda. Este som veru ani raz nedolieval, ale ani nepouzivam moc ostrekovace, hlavne ne v zime Citovat
denoo Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 je to sranda, kolko veci sa casom zisti co vsetko nemas, aj ked si myslis ze mas skoro vsetko , to som si aj ja myslel , az do ted Citovat
AnotherOne Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Hlavne, že máš volant. Všetko to o čom sa tu bavíme sú prkotiny, ktoré nikto navonok neuvidí a neocení. Tebe možno trochu uľahčia život. Koľkokrát si zabudol zavrieť nádrž? Koľkokrát ti došla voda práve vtedy keď si to najmenej potreboval? Citovat
denoo Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 sak jasne ze to neni dolezite, len to potesi ked to mas Citovat
denoo Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 jedine co potesi ked to nemas, apson sa to nepokazi, [upravil dne 26.1.2009 denoo] Citovat
Přema Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Vy máte výhodu....já díky ostřikovačům světel dolívám kapalinu více jako naftu.....když byla na cestách břečka tak jsem dolíval týdně tak 5l a vy co nemáte ostřikovače světel tak máte i menší nádobku já tak dobře na 6l mě když zasvítí symbol tak se tam 5l vleze jako nic..... [upravil dne 26-1-09 Přema] Citovat
kajvet Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: Přema Vy máte výhodu....já díky ostřikovačům světel dolívám kapalinu více jako naftu.....když byla na cestách břečka tak jsem dolíval týdně tak 5l a vy co nemáte ostřikovače světel tak máte i menší nádobku já tak dobře na 6l mě když zasvítí symbol tak se tam 5l vleze jako nic..... [upravil dne 26-1-09 Přema] To jsme na tom stejně, mě kontrolka na ostřikovače teď v zimě svítí snad pořád a 5l kanystr se tam vejde jako nic,až jsem se jednou koukal pod auto,jestli to neteče na zem.... :D Citovat
petertn1 Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: Přema Vy máte výhodu....já díky ostřikovačům světel dolívám kapalinu více jako naftu.....když byla na cestách břečka tak jsem dolíval týdně tak 5l a vy co nemáte ostřikovače světel tak máte i menší nádobku já tak dobře na 6l mě když zasvítí symbol tak se tam 5l vleze jako nic..... [upravil dne 26-1-09 Přema] Premo, ja ked chcem poriadne ostrieknut skla (a setrit kvapalinou) na chvilku vypnem svetla (staci na ten okamih ked stlacas packu ostrekovacov, potom mozes zapnut). Ked mas svetla vypnute, ostrekovace svetlometov sa nespustia Citovat
francesko Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 TO vypínanie-zapínanie neškodí xenonom? Citovat
Přema Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: petertn1 Původně zaslal: Přema Vy máte výhodu....já díky ostřikovačům světel dolívám kapalinu více jako naftu.....když byla na cestách břečka tak jsem dolíval týdně tak 5l a vy co nemáte ostřikovače světel tak máte i menší nádobku já tak dobře na 6l mě když zasvítí symbol tak se tam 5l vleze jako nic..... [upravil dne 26-1-09 Přema] Premo, ja ked chcem poriadne ostrieknut skla (a setrit kvapalinou) na chvilku vypnem svetla (staci na ten okamih ked stlacas packu ostrekovacov, potom mozes zapnut). Ked mas svetla vypnute, ostrekovace svetlometov sa nespustia Jj to vím ale za jízdy se toto moc nedoporučuje bo by jsi toho moc neviděl.....:D:D:papa Citovat
AnotherOne Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 A funguje to vôbec s denným svietením aktivovaným? Citovat
Přema Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: AnotherOne A funguje to vôbec s denným svietením aktivovaným? Ano ale pokud je ve dne světlo tak senzor světel nepustí osvětlení palubovky čiže ani ostřikovače světel ale jakmile se zešeří a sepne se i osvětlení palubovky tak normál fungujou i ostřikovače světel,no prostě vůbec nepoužívám přepínač světel,vše dělá elektronika a dobře zatím jsi nemůžu stěžovat,nikdy se mi nestalo že bych neviděl na palubovku..... Citovat
kajvet Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Původně zaslal: denoo ja som si vsimol ze maju 2006 napr uz ine budiky, mame stejnu presne vybavu aj motor, ale kamos co ma 2006 ku, ma ine budiky, podsvietenie , rucicky , a ukazuje mu na malom displey(medzi budikama) aj navigaciu a aj presne dvere ktore su otvorene. U mojich ukaze len vsetky styri otvorene. Kedy dam novsie budiky tak to uz mozno pojde ako aj jemu. A tak to je mozno aj s tym displeyom, aj ked napr u rt3 vymena displeya Já mám bílé budíky s oranž. podsvícením a podsvícenýma ručičkama. A máte taky to, že ta ručička vysílá červené bodové světlo na okraj budíku na chromový rámeček, krásně je pak přesně vidět na jakým dílku tachometru respektive otáčkoměru,teplotě vody a oleje ručička je? To je skvěla vychytávka. Citovat
denoo Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 ja nemam oranzove rucicky podsvietene, su do biela, a svietia taku bielu bodku na ten chromovy ramecek, to som si vsimol uz Ja mam cierne budiky,oranzove podsvietenie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.