ambroz Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Zdravím: Potrebujem meniť olej ale pri predošlej výmene sa mi zdalo že vypúšťacia šroba sa nedá poriadne dotiahnuť bal som sa že strhnem závit v olejovej vani tak som použil lepidlo LOCTITE-3450 nechal vi tvrdnúť a doteraz to drži dobre no nerád by som to odkrúcal a potrebujem vedieť či mi v servise vysajú olej cez nalievaci otvor mám peugeot 306 TD dakujem . Citovat
Demo Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 to je tak kdyz si nekdo nekoupi za 5 kc novy medeny tesnici krouzek... Odsavacku na olej urcite budou mit v serivise Mercedesu Citovat
Guest DEEP Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 To snad ani nejde strhnout, tedy alespoň na plechové vaně ?!? Citovat
kobra Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Ano, lze strhnout závit v plechové vaně, strhnout jde úplně všechno, jde o to, co použije ten před Vámi za klíč Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Původně zaslal: Demo to je tak kdyz si nekdo nekoupi za 5 kc novy medeny tesnici krouzek... Odsavacku na olej urcite budou mit v serivise Mercedesu odsavačku má dnes už kdejakej garažista , mimochodem novej sroub s tesnenim vyjde na 140korun Citovat
ozzy56 Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Když ten šroub nahřeješ autogenem na cca 200 stupňů,tak lepidlo povolí a půjde povolit i ten šroub... Ale pak zkus nový šroub s těsněním Citovat
Guest DEEP Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Vždyť \'ambroz\' nepíše, že mu nejde povolit, ale, že se mu nechce zátku povolovat, když ji zalepil. Pro Pe.Tr: novou zátku-souhlasím, ale není mi jasný princip odsávačky na olej (to jako horem)?!? Vím, že existují odsávačky na brzdovou kapalinu, při výměně. Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Původně zaslal: DEEP Vždyť \'ambroz\' nepíše, že mu nejde povolit, ale, že se mu nechce zátku povolovat, když ji zalepil. Pro Pe.Tr: novou zátku-souhlasím, ale není mi jasný princip odsávačky na olej (to jako horem)?!? Vím, že existují odsávačky na brzdovou kapalinu, při výměně. vysaješ olej pres otvor pro merku Citovat
AnotherOne Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Ďakujem pekne. Raz som to skúšal, keď mi preliali olej v servise. Asi pol litra striekačkou na klistír s gumenou hadičkou. Nikdy viac. Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Původně zaslal: AnotherOne Ďakujem pekne. Raz som to skúšal, keď mi preliali olej v servise. Asi pol litra striekačkou na klistír s gumenou hadičkou. Nikdy viac. no ono se to dela za pomocí kompresoru Citovat
AnotherOne Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: AnotherOne Ďakujem pekne. Raz som to skúšal, keď mi preliali olej v servise. Asi pol litra striekačkou na klistír s gumenou hadičkou. Nikdy viac. no ono se to dela za pomocí kompresoru Po prvom cuce mi to došlo. Ale keďže to bolo len pol litra tak som to domordoval. Citovat
ozzy56 Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Původně zaslal: DEEP Vždyť \'ambroz\' nepíše, že mu nejde povolit, ale, že se mu nechce zátku povolovat, když ji zalepil. Pro Pe.Tr: novou zátku-souhlasím, ale není mi jasný princip odsávačky na olej (to jako horem)?!? Vím, že existují odsávačky na brzdovou kapalinu, při výměně. Já jsem dotaz pochopil,ale řešit výměnu oleje v motoru vždy odsá-vačkou???? Ono už zalepit ten výpustný šroub :o:o:papa Citovat
ozzy56 Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Původně zaslal: AnotherOne Ďakujem pekne. Raz som to skúšal, keď mi preliali olej v servise. Asi pol litra striekačkou na klistír s gumenou hadičkou. Nikdy viac. Za to přelití oleje bych dal mechanikovi krumpáčem do hlavy!!! [upravil dne 24/1/09 ozzy1956] Citovat
Guest DEEP Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: DEEP Vždyť \'ambroz\' nepíše, že mu nejde povolit, ale, že se mu nechce zátku povolovat, když ji zalepil. Pro Pe.Tr: novou zátku-souhlasím, ale není mi jasný princip odsávačky na olej (to jako horem)?!? Vím, že existují odsávačky na brzdovou kapalinu, při výměně. Já jsem dotaz pochopil,ale řešit výměnu oleje v motoru vždy odsá-vačkou???? Ono už zalepit ten výpustný šroub :o:o:papa Jasný, chápu, udělané takzvaně\"na hulváta\". Myslel jsem jenom, že to nezkusil povolit, možná mu to půjde i bez autogenu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: AnotherOne Ďakujem pekne. Raz som to skúšal, keď mi preliali olej v servise. Asi pol litra striekačkou na klistír s gumenou hadičkou. Nikdy viac. Za to přelití oleje bych dal mechanikovi krumpáčem do hlavy!!! [upravil dne 24/1/09 ozzy1956] kurnik , kdyz vam daji neceho malo tak řvete že vas okradli když vam daji víc, tak zas řvete :D:D Citovat
AnotherOne Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: AnotherOne Ďakujem pekne. Raz som to skúšal, keď mi preliali olej v servise. Asi pol litra striekačkou na klistír s gumenou hadičkou. Nikdy viac. Za to přelití oleje bych dal mechanikovi krumpáčem do hlavy!!! [upravil dne 24/1/09 ozzy1956] kurnik , kdyz vam daji neceho malo tak řvete že vas okradli když vam daji víc, tak zas řvete :D:D Bol to mnou donesený olej 4l bandaska, náplň auta 3,6. Chrstol to celé. Citovat
ozzy56 Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 :D Tak,já si měním olej sám,ale zaplatit za přelití ??? :D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Tipuju ze another skorej platil za razitko do servisny knizky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.