Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím:

Potrebujem meniť olej ale pri predošlej výmene sa mi zdalo že vypúšťacia šroba sa nedá poriadne dotiahnuť bal som sa že strhnem závit v olejovej vani tak som použil lepidlo LOCTITE-3450

nechal vi tvrdnúť a doteraz to drži dobre no nerád by som to odkrúcal a potrebujem vedieť či mi v servise vysajú olej cez nalievaci otvor mám peugeot 306 TD dakujem .

Odesláno
Původně zaslal: Demo

to je tak kdyz si nekdo nekoupi za 5 kc novy medeny tesnici krouzek... Odsavacku na olej urcite budou mit v serivise Mercedesu ;)

odsavačku má dnes už kdejakej garažista , mimochodem novej sroub s tesnenim vyjde na 140korun

Odesláno

Vždyť \'ambroz\' nepíše, že mu nejde povolit, ale, že se mu nechce zátku povolovat, když ji zalepil. Pro Pe.Tr: novou zátku-souhlasím, ale není mi jasný princip odsávačky na olej (to jako horem)?!? Vím, že existují odsávačky na brzdovou kapalinu, při výměně.

Odesláno
Původně zaslal: DEEP

Vždyť \'ambroz\' nepíše, že mu nejde povolit, ale, že se mu nechce zátku povolovat, když ji zalepil. Pro Pe.Tr: novou zátku-souhlasím, ale není mi jasný princip odsávačky na olej (to jako horem)?!? Vím, že existují odsávačky na brzdovou kapalinu, při výměně.

vysaješ olej pres otvor pro merku

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Ďakujem pekne. Raz som to skúšal, keď mi preliali olej v servise. Asi pol litra striekačkou na klistír s gumenou hadičkou. Nikdy viac.:blicismajlik

no ono se to dela za pomocí kompresoru

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Ďakujem pekne. Raz som to skúšal, keď mi preliali olej v servise. Asi pol litra striekačkou na klistír s gumenou hadičkou. Nikdy viac.:blicismajlik

no ono se to dela za pomocí kompresoru

Po prvom cuce mi to došlo. Ale keďže to bolo len pol litra tak som to domordoval.:nevim

Odesláno

Já jsem dotaz pochopil,ale řešit výměnu oleje v motoru vždy odsá-vačkou???? Ono už zalepit ten výpustný šroub :o:o:o:papa

Odesláno

Za to přelití oleje bych dal mechanikovi krumpáčem do hlavy!!!:grr

[upravil dne 24/1/09 ozzy1956]

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Já jsem dotaz pochopil,ale řešit výměnu oleje v motoru vždy odsá-vačkou???? Ono už zalepit ten výpustný šroub :o:o:o:papa

Jasný, chápu, udělané takzvaně\"na hulváta\". Myslel jsem jenom, že to nezkusil povolit, možná mu to půjde i bez autogenu.;)
Odesláno

kurnik , kdyz vam daji neceho malo tak řvete že vas okradli když vam daji víc, tak zas řvete :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

kurnik , kdyz vam daji neceho malo tak řvete že vas okradli když vam daji víc, tak zas řvete :D:D:D

Bol to mnou donesený olej 4l bandaska, náplň auta 3,6. Chrstol to celé.:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...