čakom Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Původně zaslal: zabit Původně zaslal: čakom Původně zaslal: zabit každý auto má vzadu 5W;) tam jde spíš o to že když ho dojedeš tak ten před tebou by ty mlhovky mohl vypnout. moje skodovka mela 21W ted se bavíme o mlhovkách nebo o koncových světlech? o koncovejch, puvodne tam meli bejt 5W ale stacilo tam dat jinou zarovku a pohoda sorry ale za to bych ti ty světla rozmlatil. ono stačí ty světla rozdělat a vyčistit aby to svítilo. popřípadě vyměnit zašlej kryt světel. Citovat
zabit Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 sorry ale za to bych ti ty světla rozmlatil. ono stačí ty světla rozdělat a vyčistit aby to svítilo. popřípadě vyměnit zašlej kryt světel. nikdy si nikdo z kamosu co jezdili za mnou(pomale auto vede kolonu) nestezoval ze oslnuju nebo tak Citovat
pastorek Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Původně zaslal: zabit sorry ale za to bych ti ty světla rozmlatil. ono stačí ty světla rozdělat a vyčistit aby to svítilo. popřípadě vyměnit zašlej kryt světel. nikdy si nikdo z kamosu co jezdili za mnou(pomale auto vede kolonu) nestezoval ze oslnuju nebo tak Ako dlho vydržali tie svetlá? Len netvď že úplne v pohode. Zopár som ich menil keď si makiteľ dal opačne dvojvláknovú žiarovku. Citovat
vix Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 hmm, miluju ty lidi, co do patic na koncový místo 5W narvou 21W (ono to zezadu na obyč světla svítí stejně jako mlhovka - nebo jako brzdovka, což je ještě o chlup lepší ) A podle hesla, jedu tam, kam vidím... a fakt nerozlišuju, jsi kretén, že používáš zadní mlhovky za bezmračné noci nebo jsi takový deb*l, že nepochopíš rozdíl 5W vs. 21W. - šajnuju na ně svýma \"dálkovýma\" 60 W. Jezdím holt podle hesla - \"Kam nevidíš, tam nejeď\". (Neřídit se tím, jedou to mohl odnést děda na kole). To fakt chcete být, pro ostatní, za takový dem*nty, aby si o vás pomysleli, že nerozeznáte 5W od 21W, nebo máte jedno oko skleněný jako můj kamarád, který taky jezdí s mlhovkama, protože \" Víš, jak já dobře s nima vidím \" Citovat
zabit Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Ako dlho vydržali tie svetlá? Len netvď že úplne v pohode. Zopár som ich menil keď si makiteľ dal opačne dvojvláknovú žiarovku. mel jsem auto 2 roky a celou dobu svitili uplne bez problemu ale uz to asi nebudu resit vidim ze jsem tady za kretena, chtel jsem se jen podelit o svuj nazor(nikdy jsem netvrdil ze je dobrej) myslim si ze muj nazor sdili vic lidi jen se bojej otevrit pusu Citovat
vix Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Ať si otevřou pusu, mě to neva. Mají holt v zadních světlech 21W místo 5W (většinou schválně). Ať schválně/neschválně, zařídím se holt podle toho! Holt, když si na ně někdo zezadu otevře svoje dálkovky a bude si o nich myslet svý, jejich věc. Pokud je to baví a vyžívají se v tom, budiž! \"Nečiň druhému to, co nechceš, aby ostatní činili tobě\" Citovat
PnR Odesláno 23. leden 2009 Autor Odesláno 23. leden 2009 dobre, uznavam ked je hmla ako mlieko kludne si pozapinajte vsetky svetla.. ale chces mi povedat ze pri jemnom opare treba zapinat vsetko co sa da? podla mna by mal byt ten zakon upraveny, nejak specifikovat pouzivanie Citovat
vix Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 kašli na zákon, je to v každém z nás. P.S.: Kdo upravuje zákony a vymáhá právo ? .... Citovat
zabit Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Původně zaslal: PnR dobre, uznavam ked je hmla ako mlieko kludne si pozapinajte vsetky svetla.. ale chces mi povedat ze pri jemnom opare treba zapinat vsetko co sa da? podla mna by mal byt ten zakon upraveny, nejak specifikovat pouzivanie tak jasny, treba zadni mlhovky zapinam jen kdyz je velka mlha, a predni treba v tmave noci kdyz jedu z vesnice do vesnice lesem, i kdyz treba mlha je nebo ne, ve 2 hodiny v noci to krome srnkam a zajicum asi nikomu nevadi Citovat
georgegg Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 jako nechápu proč si tady nadáváte a urážíte druhý(asi nějaký kompleksy co pánové), když vám vadí že vás někdo oslňuje mlhovkama tak ho předjeďte a máte po problému, od toho ty mlhovky sou aby se používali, takový individua co je nerosvěcej a já si jedu těch 100 - 120 a najednou někdo předemnou jede 50 bez zaplejch mlhovek to mam fakt nejradši. pak se hodí každej metr o kterej je vidět víc. peacE Citovat
čakom Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Původně zaslal: georgegg jako nechápu proč si tady nadáváte a urážíte druhý(asi nějaký kompleksy co pánové), když vám vadí že vás někdo oslňuje mlhovkama tak ho předjeďte a máte po problému, od toho ty mlhovky sou aby se používali, takový individua co je nerosvěcej a já si jedu těch 100 - 120 a najednou někdo předemnou jede 50 bez zaplejch mlhovek to mam fakt nejradši. pak se hodí každej metr o kterej je vidět víc. peacE no nevim jezdit v mlze 100 - 120 je trošku nezodpovědný. a předjíždět v mlze:bojim [upravil dne 23.1.2009 čakom] Citovat
zabit Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Původně zaslal: georgegg jako nechápu proč si tady nadáváte a urážíte druhý(asi nějaký kompleksy co pánové), když vám vadí že vás někdo oslňuje mlhovkama tak ho předjeďte a máte po problému, od toho ty mlhovky sou aby se používali, takový individua co je nerosvěcej a já si jedu těch 100 - 120 a najednou někdo předemnou jede 50 bez zaplejch mlhovek to mam fakt nejradši. pak se hodí každej metr o kterej je vidět víc. peacE konecne nekdo kdo se neboji rict muj nazor, diky ale cekej ze te zkritizujou Citovat
PnR Odesláno 23. leden 2009 Autor Odesláno 23. leden 2009 neviem kto si kde nadava. jasne ked nikto nikde neni si pozapinajte kludne vsetko aj ked nie je hmla, ale ozaj v mestach je to nepotrebne.. nemal by si ist viac ako 60/50 mas lampy co osvetluju cestu, proste to je nepotrebne Citovat
georgegg Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Původně zaslal: zabit konecne nekdo kdo se neboji rict muj nazor, diky ale cekej ze te zkritizujou na to už sem docela zvyklej že když tady někdo řekne svůj názor a je jinej než většiny tak se do tebe pustí, ale každej je nějakej.. Citovat
vix Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 georgegg (Jiří vejce) Právě, pokud je mlha, je mi to šumák - i když mi to vadí za bezmračných, jasných, nocí ... holt v té husté mlze budu o 20 m dále za tebou a budu moci mít luxus delšího reakčního času. (Jiří vejce): V bezmlzných a jasných nocí tvé zaplé mlhovky způsobí to, že tě nebudu moci předjet (viz děda na kole). Tady si odporuješ, co se týká ... ad 2) ad 2) píše se komplexy, ne kompleksy Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Ja si stale stojim za tym, ze predne hmlovky na normalnom beznom osobnom aute ta nemaju ako oslnovat. Stretavacie svetla su vo vecsej vyske, tiez mieria na zem, takze ta mozu viac oslnovattt. Zadne uz celkom hej ... Citovat
vix Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 přední mlhvky mají á 55W. Pokud by nemohly(neměly) osňovat, byly by ze zákona povoleny. Názor dobrý, ale bez podložení, tedy na pikaču. Odkazuji se na to, že přední mlhovky se mají používat za hustého deště/sněžení, apod. ... P.S.: Další Lubk0vo : \"já si myslím/stojím si za tím\" P.S.S.: Následky si vždy ponesete sami Citovat
PnR Odesláno 23. leden 2009 Autor Odesláno 23. leden 2009 ak sa nemylim tak hmlovky svietia silno a na vsetky strany.. nie ako stretavacky Citovat
Dave_k Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Původně zaslal: Lubk0 Ja si stale stojim za tym, ze predne hmlovky na normalnom beznom osobnom aute ta nemaju ako oslnovat. Stretavacie svetla su vo vecsej vyske, tiez mieria na zem, takze ta mozu viac oslnovattt. Zadne uz celkom hej ... Mlhovky mají jinou konstrukci paraboly než potkávačky, aby dávaly více světla na krátkou vzdálenost. Tudíž v noci to vypadá jako rožlé dálky sklopené k zemi. Nevím jak Tebe, ale mě to hlavně za šera a tmy docela s..e a je dost nepříjemný do očí a pak velice snadno toho chodce či cyklistu u krajnice přehlídnu a toho se bojím nejvíc. Citovat
permonik7 Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Mlhovky - jak přední, tak i zadní používám jen za snížené viditelnosti. Pokud někdo vidí tak špatně, že za normální viditelnosti potřebuje mít rožnuté mlhovky ( ve dne, v noci, ve městě...), pak nepatří za volant. Takovej bezohleda je nebezpečný ostatním i sám sobě. Toť můj názor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.