Kantor Odesláno 11. květen 2004 Odesláno 11. květen 2004 Už to tu bylo mockrát, ale nakonec nikdo nenapsal jak to vyřešil. Jak namačkám ruční pumpu tak to startuje, jinak jenom točí. Už jsem všechno utáhl. Díky za o. Citovat
Gotrek Odesláno 11. květen 2004 Odesláno 11. květen 2004 Mě to jen točí i když mačkám balonek a ne a ne naskočit. Bylo podezření na špatnou naftu, už tam mám jinou a stejně to nepomohlo. Mám podezření na špatnou žhavku (možná i víc) a nebo potřebuju zkontrolovat vstřiky. Pokud někoho napadá ještě něco jiného, tak to sem napište, a? to taky beru v potaz. Díky. Jinak ohledně padání nafty to chce projít všechny hadice a spojky palivového oběhu a hledat kudy si to přisává vzduch. Občas to může být i na předehřevu nafty. Já když to hledal, tak jsem našel jednu cvaklou hadičku spojkou a ještě mi to trošku propouští u balonku (když je moc napumpovaný). Další možností je špatné čerpadlo, pak tě čeká repase. Citovat
jiri.wolf Odesláno 11. květen 2004 Odesláno 11. květen 2004 Mockrát to tady bylo a já náhodou i psal jak se to vyřešilo: - vyměněná prdlá hlava, zároveň přebrus ventilů a vačkového hřídele - kompletní repase a statické seřízení čerpadla - výměna většiny spojek na hadicích - totální odlehčení peněženky Citovat
zoby Odesláno 12. květen 2004 Odesláno 12. květen 2004 zkontrolujte si vůli na ventilech,dělá to dost paseku. ohledně těch žhavících svíček: kontrola je snadná a zabere max půl hodiny a je k tomu třeba pouze kus drátu. oddělat kabely co vedou ke svíčkám a pak ty kontakty svíček spojit s + pólem baterky. pokud to jiskří je ok, pokud ne je v pryč... Citovat
kveton Odesláno 12. květen 2004 Odesláno 12. květen 2004 me to nekdy taky jen toci, ale pokazdym studenym startu se ten motor tvari jako ze vyskoci, strasne nepravidelny otacky, ale jen proslapnu trosku plyn, tak je to dobry, asi je to taky tou naftou. Je to tak? Citovat
jiri.wolf Odesláno 12. květen 2004 Odesláno 12. květen 2004 Zas tak jednoduché to s těma žhavičema není - je potřeba tu žhavku vyndat ven a zkontrolovat venku. Klidně tam může napájení jít (a? to zkoušíš jiskřením nebo měřákem ...), ale problém může být v tom, že žhaví jen uprostřed (ne od špičky) nebo že je špička úplně upálená. To se pak musí vyměnit a poznáš to jen tak, že žhavku vyndáš ven. Citovat
regul Odesláno 15. květen 2004 Odesláno 15. květen 2004 co se tyce ty nafty mnel sem uplne stejnej problem po x pokusech pretesnit vsechno mozny to vyresilo kompletni natazeni novejch hadic zkontroluj privod k predehrevu hadice tam bejvaj vyhraty a tvrdy Citovat
Gotrek Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 Takže můj předpoklad týkající se žhavky byl správný. Dvě byly úplně v háji, takže jsem v podstatě startoval na dva válce, proto tolik kašlání a tolik dýmu. Teď tam mám fungl nové a startuje to jak víno. Citovat
k.malik Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 P605 svdt po startu dýmovnice (Pages: 1 2 3 ) Ve stredu budu mit ventilky a dam vedet, jak jsem dopadl. Jo jinak je to problem na vstrikovacim cerpadle, jsou tam ventilky ktere nedrzi. Petr605 radil - repase, ale do te se mi zatim nechce. [Editován dne 31/5/04 k.malik] Citovat
Gotrek Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 Forum které jsi uvedl samozřejmě sleduji také. U mě byl ale problém ve žhavkách. Teď co jsem je vyměnil, tak to startuje po prvním otočení klíčkem a bez dýmení. Citovat
Gotrek Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 Děkuji a přeji, a? se Ti to také podaří dotáhnout do zdárného konce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.