Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Barum Bravuris  

1. 1. Barum Bravuris

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak sem konečně přezul na letní. O pneu už se tu psalo mnoho, byli zde příznivci zn. Barum i odpůrci. Bohužel díky omezenosti fin. zdrojů jsem zvolil Barum Bravuris. Mám je teprv asi dvě hodiny takže těžko soudit, časem sem můžu přidat svou zkušenost. Ale zajímá mě zda někdo už používáte ty Bravuris? A jak jste spokojeni? Většina negativních názorů zatím padala na jiné modely barumek.

:papa

Odesláno

Jinak kdyby někdo měl zájem, zbyli mě zimní pneu Dunlop 195/65 R15 vzorek cca něco málo přes 2mm, takže jenom taková nouzovka na dojetí přes léto....třeba to někdo ještě využije, ale spíš počítám že půjdou na podložení plachetky

Odesláno

ja je mam asi tyden a nemuzu si v nicem stezovat ... ale je fakt ze jsem na ne presel z protektoru tak to se neda srovnavat.

Ale jsou lepsi nez protektory :D:D:D:D

jinak na A-pneu je maji za 1801,- jednu uz S DPH ...

Ja to od nich vzal cca pred tydnem a uz meli datum vyroby 5/2004 takze byly jeste teply z fabriky

Odesláno

No ona ta Barumka (Continental) je pekne draha gumka. Uz bych asi nevolil jiiny zpusob objednavky, nez z e-pneu. Rekl bych, ze tam maji ceny nekterejch gum hooodne podareny.

Treba takova Yokohama A539 (TYHLE)

Si myslim, ze ten Conti eco-contact, je o neco lepsi (podle testu aspon) ALE. - Je drazsi o 500 a ma index rychlosti jenom T, ve srovnani s tou yokoh. ktera ma index V. pripadne vlastne i H, ta je ale jeste levnejsi.

Co se tyka charakteristik gum, tak si mzslim, ze to je ted skoro jedno - vylozene spatnou gumu snad uz ani nemuzeme koupit a proto muzem maximalne koupit lepsi gumu, kterou za ty prachy ani nevyuzijeme.

Ale nez jsem se rozhodl, kterou gumu vyberu, tak jsem nad tim stravil hooodne casu.

edit: to vse jsem smeroval k tomu, ze neni pravda, ze dobry gumy na rychly jezdeni musi stat pres 3 tacy. No, ona je pravda, ze 195/50 r15 je uplne zlatej rozmer, ale kdo by chtel jezdit rychle na obycejnejch gumkach? Jo, je fakt, ze to potom na nich pekne hvizda :-)

[Editován dne 11/5/04 Lucky]

Odesláno

Ahojte, já jsem sháněl před časem taky něco na léto. Hlavně jsem se ptal lidí, co mají nějaké zkušenosti a nejsou závislí na konkrétní značce a všichni do jednoho mě od Barumek odrazovali. Ale myslím si, že na normální ježdění stačí. Ono na naše silnice platí čím větší bačkory, tím líp. Jezdit na nízkoprofiláčích to pak vytřese i plomby ze zubů. Mějte se.

Odesláno

Jestli dobre chapu slovo \"kvalita\" u dnesnich pneu tak je to spise dle pouziti .. napr. na jedne strane komfort a na druhe presnejsi jizdni vlastnosti .. proste jedno na ukor druheho nebo stred .. jen zalezi kdo co potrebuje :) Asik :P

Odesláno

jo asi tak :-)

BTW: na nizkoprofilu a s KONI na nejtvrdsi vpredu a na stredni tuhost vzadu se to da snest i na tech nasich \"supercestach\"

Az na odrazeny ledviny a.........

zacinaji me uz bolet zuby :-D

Odesláno
Napsán autorem Lucky

jo asi tak :-)

BTW: na nizkoprofilu a s KONI na nejtvrdsi vpredu a na stredni tuhost vzadu se to da snest i na tech nasich \"supercestach\"

Az na odrazeny ledviny a.........

zacinaji me uz bolet zuby :-D

Jojo snést se to dá, plomby zatim nic.

Taky cena těch gum neni tak strašná jak se tu mnozí bojí. Dokonce bych řekl, že ve 195/50/15 jsou ceny srovnatelné s kdejakým aušůsem., když netoužím zrovna po Pilot Exaltlo, nebo Nule od od Pirelli. viz přehled na

http://www.e-pneu.cz/hledej_pneu.php?s=195&sr=50&r=15&ry=&v=&tp=o&se=l&ce=&PHPSESSID=895d8d5b02d97fd1c3855567381831f5

[Editován dne 12/5/04 vector]

Odesláno
Napsán autorem vector

Napsán autorem AKCZ

Protoze jezdis jak prase :D:D:D:D:D :P

Koho jste potkali ? Co vám to nalhali ? :P

Podle sebe soudim Tebe :D;) ... to jsem se zas k necemu priznal :o:P

Odesláno
Napsán autorem Stoupa

Za ty prachy pohoda.7000 novy i s prezutim.Michelinky to nejsou,ale to je zas jina pisnicka.Lepsi nez Kormoran...

Taky Dunlop SP 10 3e jsou prej docela dobry:papa

Dunlop,Pirelli,Yokohama všechno cca 8 včetně přezutí, tak proč šetřit na spojení auta se silnicí. ?

Odesláno

No já teda rozhodně za osmičku kola neseženu i s montáží...205/60 91V stojí ta barumka při hodně štěstí něco málo přes dvojku...levnější možná tak protektory z obi nebo ty kormorány...

Odesláno

Musim to zaklepat,ale zatim me ty bravurisky nevysplouchly ani na mokru.Je teda fakt,ze jsem spis takovej rozvaznejsi jezdec,zadnej zavodnik,ale jeste se mi neprotocily,v poho brzdim a smykal jsem naposled pred lety se sjetejma goodyearama.Pravda je,ze mam funglovky,kdo vi co to udela,az se sjedou,ale zatim vyhovujou.No a za ty usporeny penizky jsem udelal vymenu olejicku+naky dalsi ojebavky u Vasendy.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...