Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak uz mi moj milacik zacal vystrajat. Poradte mi. Viem, ze sa to tu uz preberalo no je tu toho dost malo :-(. Mam problem tiez s tym, ze ked auto dlhsie postoji (teda vychladne teraz v zime), resp. len ked pridem do prace a idem z prace domov. Zatuhne mi na par Km brzdovy pedal. Test som vyskusal: Teda pri vypnutom motore som ho napumpoval a po nastartovani pekne poklesol. Bude to len nejaky snimac, alebo nieco v kabli nejakom? Poradte, pls:myslim

Odesláno

Začalo mi to hlasiť hned rano ked som nastartoval a rozbehol sa. A pedal bol tuhy a poruchu vyhodilo vtedy az ked som prvykrat stlacil brzdovy pedal. Je pravda, ze aj teraz ked auto postoji tak pedal stale tuhne no uz tu hlasku nevypisuje. Dnes rano som objednany do servisu tak uvidim. Hadam na nieco pridu.

Odesláno

No tak som o nieco mudrejsi. Dnes rano mi znamy v origo servise zadarmo napichol auto na PC. Závada mi uz dnes rano zahadne zmizla. Uz netuhne ani pedal. Akurat v pocitaci ABS ESP vyhodilo, ze PRECHODNA ZAVADA. SNIMAC TLAKU. KOHERENCE. Ze vraj zrejme len zblbol teda snimac tlaku, a povedali mi ze ked uz to nerobi problem, aby som to neriesil. A spravili mi odhad na opravu, kedze snimac je kdesi vo vnutri ESP tak sa musi menit cely blok. A teraz poviem palku 1625 EUR resp. 49000 SKK. Som z toho hotovy no co uz. Uz mi ostava len dufat, ze sa ten snimac umudry a este vydrzi :-(. Som sklamany veru. Auto mam sotva 3 mesiace, islo bez problemov ani nemam FAP chvalabohu a teraz toto :-(. Ak by ste niekto mali nejaky napad, radu budem velmi rad. :ticho

• O 5 měsíců později...
Odesláno
Původně zaslal: janou

Určite? nebolo len mokro?

muzu se zeptat, jakou to ma souvislost s tou morkou silnici? me se totiz ted tato chyba taky objevila, kdyz bylo mokro

Odesláno

No ak to bola len čisto chyba ESP a nie ABS tak by to mohli byť dve veci, spomínaný uhlový snímač natočenia volantu (častejšie) alebo gyroskopický snímač zrýchlenia. V každom prípade sa to asi bude časom zhoršovať až do úpln´ho vypovedania.:nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...