Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny.Mám 307 1,6 hdi a skoro pořád mě jede ventilátor chlazení a to i při mínusových teplotách.Teploměr se drží na82 ,chladící kapaliny dostatek a auto topí slušně .Předpokládám čidlo, ale na chladiči jsem nic nenašel.Může mi někdo poradit jestli je to normální a popřípadě kde hledat čidlo ventilátoru. Díky

Odesláno

Klímu mám pustenú vkuse, ale teraz v zime mi bežali sahary len pri tej regenerácii. Aj to len vtedy keď celá neskončila počas jazdy. Určite ten ventilátor nemá ísť \"skoro pořád\" ani kvôli jednému ani kvôli druhému.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Klímu mám pustenú vkuse, ale teraz v zime mi bežali sahary len pri tej regenerácii. Aj to len vtedy keď celá neskončila počas jazdy. Určite ten ventilátor nemá ísť \"skoro pořád\" ani kvôli jednému ani kvôli druhému.

\"Skoro pořád\" pôjdu ak jazdíš len po meste na krátke vzdialenosti....vtedy nemá možnosť riadne prebehnúť regenerácia a ventilátory bežia stále keďže počítač motora sa stále snaží ukončiť regeneráciu. Alebo je FAP na konci svojej životnej púte :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...