jardasasina Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Zdravím všechny.Mám 307 1,6 hdi a skoro pořád mě jede ventilátor chlazení a to i při mínusových teplotách.Teploměr se drží na82 ,chladící kapaliny dostatek a auto topí slušně .Předpokládám čidlo, ale na chladiči jsem nic nenašel.Může mi někdo poradit jestli je to normální a popřípadě kde hledat čidlo ventilátoru. Díky Citovat
hnusoba Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Ventilatory bežia kvôli regenerácii FAP filtra... Už to tu bolo niekoľko krát riešené, stačí použiť hľadanie. Citovat
Ticcino Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 A nebo taky běží při zapnuté klimatizaci. Citovat
AnotherOne Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Klímu mám pustenú vkuse, ale teraz v zime mi bežali sahary len pri tej regenerácii. Aj to len vtedy keď celá neskončila počas jazdy. Určite ten ventilátor nemá ísť \"skoro pořád\" ani kvôli jednému ani kvôli druhému. Citovat
hnusoba Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: AnotherOne Klímu mám pustenú vkuse, ale teraz v zime mi bežali sahary len pri tej regenerácii. Aj to len vtedy keď celá neskončila počas jazdy. Určite ten ventilátor nemá ísť \"skoro pořád\" ani kvôli jednému ani kvôli druhému. \"Skoro pořád\" pôjdu ak jazdíš len po meste na krátke vzdialenosti....vtedy nemá možnosť riadne prebehnúť regenerácia a ventilátory bežia stále keďže počítač motora sa stále snaží ukončiť regeneráciu. Alebo je FAP na konci svojej životnej púte Citovat
AnotherOne Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Skôr to druhé. Ja jazdím výhradne po meste a neviem že mám sahary. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.