stvrto.14 Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Zdravim pani potrebujem pomoc co moze byt mojmu drobkovy:super Nefunguju budiky,otackomer,rychlost,teplota,smerovky neukazuju,svieti kontrolka diagnostiky motora,stav km.000000 a ked vytiahnem kluc zo zapalovania tak vsetko svieti ako pri rozsvietenych svetlach.:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim Bubiky som mal uz vonku a vyzerali ok. Na diagnostike som dol a nic nezistil ze mu to nic neukazuje:xvul Dik za kazdu radu. P.406 HDi 66kw. [upravil dne 19/9/09 stvrto.14] Citovat
stvrto.14 Odesláno 20. leden 2009 Autor Odesláno 20. leden 2009 NO TAK.:nevim:nevim:nevim:nevim:nevim:nevim:nevim:nevim Citovat
P607Olda Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Skúsil si odpojiť baterku? (Máš kód rádia?...) Citovat
P607Olda Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Napíš aj rok výroby. Inak by to mohlo byť zlé uzemnenie, ale ťažko sa to hľadá. Citovat
stvrto.14 Odesláno 20. leden 2009 Autor Odesláno 20. leden 2009 Baterku musim odpajat stale lebo by ju to vybilo a stale nic. rok vyroby je 99 ale novy model. dik chlapy. Citovat
Petris Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Ahoj, mám 406 , 2.0 , r.v.99 (new model) a dělá mi úplně to samé.V Peugeotu mi automaticky řekli nová BSI. Budíky jsem měl venku , propájeno - nepomohlo. Mám vypozorováno , že to dělá hlavně za mokra a vlhkého počasí.Jediné co mi pomáhá je prostříknout kostřící body hned vedle kastliku na baterku (jsou tam 3) a jsou z vrchu vidět. Ale stejně se to za nějaký čas vrátí , takže musím ty body rozdělat a vše důkladně očistit a znova ukostřit. Hodně štěstí a hlavně dej vědět. Citovat
stvrto.14 Odesláno 20. leden 2009 Autor Odesláno 20. leden 2009 OK zajtra idem na to nieje nejaka fotecka na tie 3-body. Dnes som to spomenuj jednemu znamemu a prve co ho napadlo ci mi nezateka cez predne okno je sice pravda ze ked vonku mrzne tak vsetko funguje ako ma. Tak neviem co si mam o tom mysliet. Citovat
Petris Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Když odpojíš baterii tak pak je vše OK? Citovat
stvrto.14 Odesláno 21. leden 2009 Autor Odesláno 21. leden 2009 Nie je to stale to iste:bojim:bojim a uz mi to lezie pekne na nervy:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr Citovat
stvrto.14 Odesláno 22. leden 2009 Autor Odesláno 22. leden 2009 :nevim:nevim ziadny novy napad co by to mohlo robit :myslim:myslim Citovat
stvrto.14 Odesláno 22. leden 2009 Autor Odesláno 22. leden 2009 :xvul:xvul:xvul:xvul:xvul:xvul:xvul:xvul:xvul:xvul Citovat
HonzaZ Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Jedině co zkusit na BSI při odpojené baterii vytáhnout a zasunout konektory : 26 pinů modrý (piny 19 a 21), 16 pinů zelený (pin 3) - toto je propojení přístrojovky s BSI. Dále konektory : 26 pinů žlutý, 12 pinů hnědý - toto je propojení řídící jednotky motoru a BSI. Zkusit, zda tyto konektory nemají zoxidované kontakty. Měl jsem na 406 trochu jiný problém, nenastartoval jsem, svítila diagnostika motoru - závada imobilizéru. Příčina - natekla voda do BSI - netěsné přední okno. Toto ovšem nemusí být tento případ. Citovat
stvrto.14 Odesláno 22. leden 2009 Autor Odesláno 22. leden 2009 dik moc:superale sorry ale asi niesom elektrikar ale potrebujem vysvetlit co su tie piny a kde ich najdem mozno fotecky keby si mal cas (dufam ze si ho najdes)som len obycajny lajk co pouziva auto na prevoz do prace a obcasne udrzby :mad: ale ak ovladas taketo opravy tak klobuk dole:super:super:super dufam ze sa ozves lebo uz mi to lezie pekne na nervy kazdy den odpajat baterku. Citovat
HonzaZ Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Samozřejmě co jsem výše napsal vůbec nemusí být zdrojem problémů, ale když ti nejdou otáčkoměr, tachometr, atd. tak jsem podle schemat usoudil, že může být problém v konektorech mezi řídící jednotkou motoru a BSI a mezi přístrojovkou a BSI. V podstatě vše co se v autě děje jde přes BSI (inteligentní rozvodná jednotka). Je umístěna vlevo dole pod panelem palubní desky. Když odkryješ pod volantem kryt, který je jištěn třemi otočnými pojistkami, tak se nalevo objeví pojistky. Pod nimi vzadu je utopená BSI. Aby jsi se k ní dostal musíš ještě odšroubovat dva šroubky v pevné části toho krytu a ten vyjmout. Pak vytáhnout BSI. Jde to dost blbě a zpátky ještě hůř. Na vrchu BSI je několik konektorů v různých barvách. Piny na těch konektorech jsou kontakty a každý konektor má určitý počet. Vyndavají se tak, že nahoře na konektoru je pojistka. Pod tou pojistkou ten konektor zmáčkneš a pojistku sklopíš. Tím ti zároveň konektor povyjede ven. Zkus několikrát ten konektor zasunout a vysunout pomocí té pojistky, aby se případná vrstva oxidu setřela. Tak to udělej se všemi konektory. Až to budeš mít, tak tam BSI vrať, je to dost hrůza, ale jde to. Pozor na kablíky, aby jsi nějaký nepoškodil. Toto vše při odpojené baterii. Připoj baterii a uvidíš. Ještě ke kostření pro přístrojovku - koukal jsem v knížce, že by mělo být někde vpravo pod přístrojovkou. Bohužel fotky nemůžu udělat, protože 406ku už nemám. Přeju ti hodně úspěchů. [upravil dne 23.1.2009 HonzaZ] Citovat
stvrto.14 Odesláno 23. leden 2009 Autor Odesláno 23. leden 2009 :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk DIK MOC ZA VYSVETLENIE skusim postupovat podla tvojho navodu. este raz dik.;) Citovat
HonzaZ Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Pozice 1 je BSI. [upravil dne 23.1.2009 HonzaZ] [upravil dne 23.1.2009 HonzaZ] 406 restyl - D9H 6 65G01A - VÍCEFUNKČNÍ JEDNOTKA.mht Citovat
stvrto.14 Odesláno 23. leden 2009 Autor Odesláno 23. leden 2009 :super:super:super:super:super:super:super:super:super:super CHLAPE NEBYT TEBA TAK TO ASI VZDAM. :papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa Citovat
stvrto.14 Odesláno 27. leden 2009 Autor Odesláno 27. leden 2009 Vsetko zacalo fungovat ako ma:D asi sa muj pezotek zlakol ze sa v nem budem hrabat a uvedomil si ze to nebude nic prijemne tak je zrazu vsetko OK:papa:papa ale aj tak to budem muset niekedy kuknut.:bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.