Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o pomoc při výběru autočalouníka nebo jen čalouníka v okolí ostravy a přilehlých městech.Dnes jsem byl u jednoho a ten se vymlouval že coupé má zadní sedačky moc hluboké a že to nejde.A to jsem byl s ním domluvený od prosince. Nechal mě to vyložit z auta do prodejny a dokonce mi nabídnul asi 4 typy látek a pak se na to kouknul a že prý to nejde tak jsem to zbalil a odjel.

Potřebuju do černé zadní sedačky :nevim:nevim

Odesláno

ty, ale to je hodne blba vymluva, ze to nejde, protoze je to hluboky...

to mi prijde, jak kdyby ti zena rekla, ze chce jet do Prahy a ty bys rekl, ze to nejde, ze mas na to maly auto... :D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Prosím o pomoc při výběru autočalouníka nebo jen čalouníka v okolí ostravy a přilehlých městech.Dnes jsem byl u jednoho a ten se vymlouval že coupé má zadní sedačky moc hluboké a že to nejde.A to jsem byl s ním domluvený od prosince. Nechal mě to vyložit z auta do prodejny a dokonce mi nabídnul asi 4 typy látek a pak se na to kouknul a že prý to nejde tak jsem to zbalil a odjel.

Potřebuju do černé zadní sedačky :nevim:nevim

Tak věděl bych o někom byl jsi v ludgeřovicich ? nebo tam někde čalounici jsou a ne jen jeden ,a le dva pak bych případně měl pani z kopřivnice jmenuje se švančarova je dobrá, ale musíš si ji hlidat ... protože rada pak začne o*ebavat praci. A případně bych ještě věděl o jednom pánovi... teď dělá kamardovi sedaky do kadeta boční vedení příští týden bude mít hotove tak pokud počkáš tak dodám i foto

Odesláno

Zkusím se zeptat švagra bo jeho segra je čalounice a je myslím z Ludgeřovic jak psal Creams.A teď otázka neříkal si náhodou,že vzadu žádné sedačky nebudou?A ještě jakým materiálem jestli kůže nebo něco jiného ať má nějakou představu co a jak.

Odesláno

děkuji všem za ochotu. když tak mi hoďte nějaké kontakty a já to proberu. Jinak zadní sekačky chci jen černou a to alcantara( semiš) nebo černá tkanina jako jsou např sedačky v 306ce XS je to taková tkanina. Kůži asi nee. děkuji

Odesláno

jo, řešil... výměnou sedačky za lepší, nejlépe z australské nebo anglické verze :D

sorry za :blablabla ale jsem si nemoh pomoct :)

PS: Alcantra je nejlepsi vec v aute hned po motoru a dobrym odhlucneni, je to kuze a prece neni, nestudi to, castecne to vetra a nesmrdí to, kdyz do toho moc neprdíte :D

Odesláno
Původně zaslal: voštík

jo, řešil... výměnou sedačky za lepší, nejlépe z australské nebo anglické verze :D

sorry za :blablabla ale jsem si nemoh pomoct :)

PS: Alcantra je nejlepsi vec v aute hned po motoru a dobrym odhlucneni, je to kuze a prece neni, nestudi to, castecne to vetra a nesmrdí to, kdyz do toho moc neprdíte :D

:D Není alkantara broušená kůže?Ale na prdění je nejlepší látka:D
Odesláno

jj,ale co tam píšou tak je to nesmrtelný:) Ale při představě potahování třeba kompletního vnitřku auta by mě to asi solidně zrujnovalo:D

Odesláno

no to jo, ale za nesmrtelnost sse platí. Můžu alcantaru jen doporučit... Ale bacha, proti cigarům to odolný není, jsem zjistil díky předešlému majiteli :( (naštěstí to není moc vidět)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...