tom406 Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Prosím o pomoc při výběru autočalouníka nebo jen čalouníka v okolí ostravy a přilehlých městech.Dnes jsem byl u jednoho a ten se vymlouval že coupé má zadní sedačky moc hluboké a že to nejde.A to jsem byl s ním domluvený od prosince. Nechal mě to vyložit z auta do prodejny a dokonce mi nabídnul asi 4 typy látek a pak se na to kouknul a že prý to nejde tak jsem to zbalil a odjel. Potřebuju do černé zadní sedačky :nevim Citovat
BiFF Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Zkusim se ti poptat vim ze kamos si nechaval delat nejake veci poslu ti potom kontakt , zitra s nim budu mluvit Citovat
f3Rd@ Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 ty, ale to je hodne blba vymluva, ze to nejde, protoze je to hluboky... to mi prijde, jak kdyby ti zena rekla, ze chce jet do Prahy a ty bys rekl, ze to nejde, ze mas na to maly auto... :D:D:D:D:D Citovat
Creams Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Původně zaslal: tom406 Prosím o pomoc při výběru autočalouníka nebo jen čalouníka v okolí ostravy a přilehlých městech.Dnes jsem byl u jednoho a ten se vymlouval že coupé má zadní sedačky moc hluboké a že to nejde.A to jsem byl s ním domluvený od prosince. Nechal mě to vyložit z auta do prodejny a dokonce mi nabídnul asi 4 typy látek a pak se na to kouknul a že prý to nejde tak jsem to zbalil a odjel. Potřebuju do černé zadní sedačky :nevim Tak věděl bych o někom byl jsi v ludgeřovicich ? nebo tam někde čalounici jsou a ne jen jeden ,a le dva pak bych případně měl pani z kopřivnice jmenuje se švančarova je dobrá, ale musíš si ji hlidat ... protože rada pak začne o*ebavat praci. A případně bych ještě věděl o jednom pánovi... teď dělá kamardovi sedaky do kadeta boční vedení příští týden bude mít hotove tak pokud počkáš tak dodám i foto Citovat
Fusion Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Prej nejde... http://www.roudnicky.cz/ Dobrej čaloník má většinou ale přes zimu nabitej program Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Zkusím se zeptat švagra bo jeho segra je čalounice a je myslím z Ludgeřovic jak psal Creams.A teď otázka neříkal si náhodou,že vzadu žádné sedačky nebudou?A ještě jakým materiálem jestli kůže nebo něco jiného ať má nějakou představu co a jak. Citovat
Přema Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 V Krnově mám borce co mi přešíval celou kůži na zadních sedačkách u mé bývalky.....je to ale trošku z ruky ten Krnov ale ne až tak daleko.......;) Citovat
Creams Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 2 L.I.P.O.8 : taky mě to zajíma budu potřebovat tapeciry pořešit a do Ludger to mám asi cca 5Km Citovat
tom406 Odesláno 21. leden 2009 Autor Odesláno 21. leden 2009 děkuji všem za ochotu. když tak mi hoďte nějaké kontakty a já to proberu. Jinak zadní sekačky chci jen černou a to alcantara( semiš) nebo černá tkanina jako jsou např sedačky v 306ce XS je to taková tkanina. Kůži asi nee. děkuji Citovat
OldtimerMan Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 sorry za ale řešil už někdo opravu prošoupaného bočního vedení u př. kožených sedaček? Citovat
voštík Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 jo, řešil... výměnou sedačky za lepší, nejlépe z australské nebo anglické verze sorry za ale jsem si nemoh pomoct PS: Alcantra je nejlepsi vec v aute hned po motoru a dobrym odhlucneni, je to kuze a prece neni, nestudi to, castecne to vetra a nesmrdí to, kdyz do toho moc neprdíte Citovat
309GT Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: voštík jo, řešil... výměnou sedačky za lepší, nejlépe z australské nebo anglické verze sorry za ale jsem si nemoh pomoct PS: Alcantra je nejlepsi vec v aute hned po motoru a dobrym odhlucneni, je to kuze a prece neni, nestudi to, castecne to vetra a nesmrdí to, kdyz do toho moc neprdíte Není alkantara broušená kůže?Ale na prdění je nejlepší látka:D Citovat
voštík Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 tady je něco o tom zázraku http://www.stredoceskestavby.cz/clanky/sedaci-soupravy/alcantara-nejodolnejsi-potahova-latka-soucasnosti-402.html Citovat
309GT Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 jj,ale co tam píšou tak je to nesmrtelný Ale při představě potahování třeba kompletního vnitřku auta by mě to asi solidně zrujnovalo:D Citovat
voštík Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 no to jo, ale za nesmrtelnost sse platí. Můžu alcantaru jen doporučit... Ale bacha, proti cigarům to odolný není, jsem zjistil díky předešlému majiteli (naštěstí to není moc vidět) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.