oni Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 jde,zasuvka bude urco jeste dvoupinova a bude zastrcena do slepe zastrcky na deklud od ridici jednotky v motorovym prostoru! Citovat
Rambo1983 Odesláno 20. leden 2009 Autor Odesláno 20. leden 2009 to oni: mas zadni dil koberce, na zem???majitel predemnou ho rozrizl, kdyz z auta pakoval muziku. Asi myslel, ze auto uz pujde do srotu. Jo a nasazoval jsi nekdy cidliky od zamku dveri. Ty se musi nasadit kdyz je tapecirunk dole co? Citovat
oni Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 tak koberec nemam,ale ma ho clen Stifler a prodavaho! no s tema cudlama je to blby,me se osvedcilo to,ze vemu neco spicatyho a ten pojistnej jezdec primacknu a posunu,aby byl volne pohyblivej,zavru dvere,zamknu,nasadim cudlik a poradne zatlacim,tim ten jezdec sevre tycky a zapadne za zobacek,ale chce to mozna nekolikrat a hlavne,pokud u toho jezdce budou semlety zuby nebo ten zobacek,nebude to fachat! Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Původně zaslal: dany913 no neviem aky mas typ motora ale ja mam KFX a mam lamdy 2. Jedna je v predu na kolene vyfuku a druha je za katalizatorem. Ja som ich menil sucasne prve v zadu a potom asi o polroka aj v predu. Lacna zalezitost to urcite nieje. Ale odpajat by som ich urcite neodpajal lebo ak je dobra tak ju iba doseres tym ze ju odpojis. Najlepsie spravis ked si ho das napichnut a tam ti zisti ako funguju lamdy ci su dobre. A aj vsetky chybi ti tam povie ake mas ked su. Tiez mam motor KFX, r.v. 1998 a mam lambdu len jednu. Pochybujem ze u starsieho rocnika budu lambdy dve. A jako proc by nemnel odpajat lambdu ? Co tym muze po*rat ? To je jako keby si povedal, nevypinaj motor a nevytahuj kluc zo zapalovania, od*eres lambdu ... Lambda je len soucastka, nedokaze rozeznat ci jsi ji prestrihl dratky, nebo je vypata motor. Takze lambdu odpojeni a pripojeni, nemas jak znicit (pokud ji samo sebou neodpajas kladivem) Vymenit jednu lambdu ktoru ma hned pred nosom a nemusi sa ani nikde zohibat by som ako velmi nakladne nevidel .. Universali samo sebou nestoji takovej majland. Citovat
Rambo1983 Odesláno 21. leden 2009 Autor Odesláno 21. leden 2009 CHlapi kde zjistim typ motoru? Vyctu to nekde z VIN kodu, nebo se musi hledat na motoru? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Mnel by si mit KFX ko ... 2 labmdy sa montovali jedine do poslednych rocnikov, aby splnali prisnejsie normy EURO , myslim ze normalne KFX ka splnaju normu EURO 2, ty posledni s 2 labdami splnaju EURO 3 ... Ked nevis dej sem vinko, a zisti se Alebo v serviceboxu Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Jo vlastne ja se ospravedlnuju Ja to mam zapsano i ve velkem technickym prukazu Citovat
JohnyLBC Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 já mám 1,8 8v 100k a ještě sem spotřebu nezjištoval, vyjíždim teprve první nádrž ) ubejvá to rychle, ale to auto je pila )))))) Citovat
dany913 Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: Lubk0 Tiez mam motor KFX, r.v. 1998 a mam lambdu len jednu. Pochybujem ze u starsieho rocnika budu lambdy dve. A jako proc by nemnel odpajat lambdu ? Co tym muze po*rat ? To je jako keby si povedal, nevypinaj motor a nevytahuj kluc zo zapalovania, od*eres lambdu ... Lambda je len soucastka, nedokaze rozeznat ci jsi ji prestrihl dratky, nebo je vypata motor. Takze lambdu odpojeni a pripojeni, nemas jak znicit (pokud ji samo sebou neodpajas kladivem) Vymenit jednu lambdu ktoru ma hned pred nosom a nemusi sa ani nikde zohibat by som ako velmi nakladne nevidel .. Universali samo sebou nestoji takovej majland. No ked je lamda len suciastka tak neviem naco ju vobec tam davaju. Ked nerozozna ci je zapojena.Tak to by si sa divil ci nerozozna asi si z nou este problem nemal. Ona snima kolko je kyslika vo vyfukovych plynoch a tym dava riadiacej jednotke signal na zmes benzinu a vzduchu pokial sa nemylim. Nehovorim ze ju nemusi odpajat ale urcite by som ju neodpajal na 100km. A ked chces kupit univerzalku je lacnejsia ale treba si zistit parametre starej a urcite ti bude treba prepajkovat konektor podla schemy. Alebo keby si natrafil iba na taku co to ma ale ja som mal asi 3 univerzalky a ani jedna mi nesedela s konektorom. Citovat
Gut1986 Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Já když na tu mojí ubojenou 1,4l šlapu, tak jezdí bez problému kolem 7 - 7,5l/100km. S lehčí nohou cca 6 - 6,5l/100km a když jsem vzal na dálkovou trasu Shel V Power Racing, tak jsem byl na 5l/100km. Údaje teda odpovídají létu. V zimě jsem to nikdy neměřil. Citovat
JohnyLBC Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 no jestli je na obrazku ta tvoje 1,4 tak vypadá moc pěkně.... koukám i sedačky v barvě a stříška vzadu decentní.... ) pěkná Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: dany913 Původně zaslal: Lubk0 Tiez mam motor KFX, r.v. 1998 a mam lambdu len jednu. Pochybujem ze u starsieho rocnika budu lambdy dve. A jako proc by nemnel odpajat lambdu ? Co tym muze po*rat ? To je jako keby si povedal, nevypinaj motor a nevytahuj kluc zo zapalovania, od*eres lambdu ... Lambda je len soucastka, nedokaze rozeznat ci jsi ji prestrihl dratky, nebo je vypata motor. Takze lambdu odpojeni a pripojeni, nemas jak znicit (pokud ji samo sebou neodpajas kladivem) Vymenit jednu lambdu ktoru ma hned pred nosom a nemusi sa ani nikde zohibat by som ako velmi nakladne nevidel .. Universali samo sebou nestoji takovej majland. No ked je lamda len suciastka tak neviem naco ju vobec tam davaju. Ked nerozozna ci je zapojena.Tak to by si sa divil ci nerozozna asi si z nou este problem nemal. Ona snima kolko je kyslika vo vyfukovych plynoch a tym dava riadiacej jednotke signal na zmes benzinu a vzduchu pokial sa nemylim. Nehovorim ze ju nemusi odpajat ale urcite by som ju neodpajal na 100km. A ked chces kupit univerzalku je lacnejsia ale treba si zistit parametre starej a urcite ti bude treba prepajkovat konektor podla schemy. Alebo keby si natrafil iba na taku co to ma ale ja som mal asi 3 univerzalky a ani jedna mi nesedela s konektorom. Prosimte jakej konektr ? Na co bych prepajkovaval konektr ? Pri vymene lambdy staci prestrihnout kabel od stare smerem ku konektrou nekde na trase, treba v pulce, a novou lambdu napojit na stavejici dratky smerujici ku konektoru. To muzes udelat pajkovanim, treba i obycejnou cokoladkou, a pak zaizolovat. Nevim, nac bych si to robil tezsi, a prepajkovaval konektr... A za dalsi, jo lamda ma tamtu funkci, jak si popsal. Kdyz ji odpojis, nastane to, ze PC nedostava potrebny udaj, a tak tam pusti defaultnu bohatu zmes. Tym padem se stava, ze auto zere vice. Reagoval sem na to, ze si psal, ze se lambda po*ere. Stale si stojim za tim, ze lambde se nemuze nic stat. Proste nastane situace, kdy je lambda odpojena, riadiaca jednotka nedostava udaj a pusta bohatsiu zmes. Stupne spotreba (za pripadu ze je lambda dobra) a to je vse. Po zapojeni lambdi naspet, ridici jednotka bude zase dostavat informace, a bude podle toho upravovat zmes. Ja nevim co je na tom k nepochopeni, a co s tohto muze lambda sondu po*rat. Len to my teda vysvetli. Jedine o co se tady snazime, je zistit, ci je lambda kaput, alebo je dobra. Pokud je dobra, tak po odpojeni nastane zvyseni spotreby. Pokud byla vsak lambda kaput, a on ji odpoji, tak rozdil v spotrebe nespozna. Je to velmi jednoduche. A je to jakisi domaci spusob, jak usetrit 5 kil za diagnostiku. A mysli, ze i tom je tady to forum, aby si tu lidi dali nejakou radu, a ne na to, aby tu kazdej kazdyho hned poslal do servisu. Jasne, sou veci ktere by som dal jen do servisu, no lambda medzi ne nepatri... Citovat
Rambo1983 Odesláno 21. leden 2009 Autor Odesláno 21. leden 2009 Jasna vec Lubk0. Myslim, ze to je v pohode. Taky si myslim, ze servis je jako posledni varianta, protoze je tam vsechno hrozne drahy. Muj nazor je ten, ze by se lambde nemelo nic stat, protoze je to elektronicka soucastka, ktera je delana asi na elektrickem odporu nebo tak, ale kdyz ji odpojim, tak se nic mechanickyho neporusi. S typem lambdy bych si taky nelamal moc hlavu. Tenhle nas motor s jednobodovym vstrikem neni nic moderniho a elektronicky narocnyho.O vikendu tu lambdu vyzkousim. Mam odbjednanej vzduchac a necham seridit ty ventili. A uvidime.Spotreba je to jediny co mi na mazlikovi trochu vadi, jinak jsem spokojenej. O proti 205tce je to o tridu vejs. Citovat
Gut1986 Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Původně zaslal: JohnyLBC no jestli je na obrazku ta tvoje 1,4 tak vypadá moc pěkně.... koukám i sedačky v barvě a stříška vzadu decentní.... ) pěkná Jo, jo. Je to moje 306. Díky Citovat
Rambo1983 Odesláno 22. leden 2009 Autor Odesláno 22. leden 2009 Musim teda rict, ze je to krasnej kousek. Mam rad decentni tuning. Citovat
MatrixChose Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Docela dobrý blbosti tady Lubk0 a ostatní píšete. Lambda se po*rat samozřejmě může a pak posílá špatný napětí, prostě zkresluje -> žere to víc, ale ne jako kdyby nebyla. Typ je taky důležitej, každá je stavěná na jiný napětí a možná i druh infa co posílá, proč by byly 1 - 4 drátový? Citovat
Rambo1983 Odesláno 22. leden 2009 Autor Odesláno 22. leden 2009 Hele Pepino, nerikej mi, ze kdyz ji odpojim, tak odejde. Delal jsme elktro a nikdy jsem nevidel elektroniku, ktera by bez napeti odesla. Jakej postup tedy navrhujes kdyz resim vysokou spotrebu benzinu??? Jezdim ted za 8,5 litru a to je zdim fakt lehkou nohou. Kdyz na to slapu, tak mam spotrebu tak nejak stejnou. Citovat
MatrixChose Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 To netvrdím, že když se odpojí, ale časem sama odsebe že odejde. Jinak se zajímám spíš o HDi. benzíny mě neberou, ale na tu lambdu po přejití filtrů. oleje atp bych to viděl nejspíš. PS? koukni, jestli nemáš furt zataženou ručku Citovat
Rambo1983 Odesláno 22. leden 2009 Autor Odesláno 22. leden 2009 No tenhle vikend dostane olej, serizeni ventilu a novej vzduchovej filtr.No a uvidime. Jestli se neco hejbne. Paklize ne tak lambdu na sto kilaku proste odpojim. Je to hodina jizdy, to se nemuze nic stat podle mne. Hdi by mne taky bralo, ale nemam na to zatim. :-( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.