Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Chtěl bych poprosit o radu. Zapojuji muziku do Peugeotu 406 (r.v.2000),ale nemůžu najít díru jak protáhnout červený kabel k baterce. Neznáte někdo nějakou skulinku kde by se to dalo protáhnout? Předem děkuji.

Váš příspěvek v rubrice \"Autohifi\" porušuje pravidla a proto byl upraven! V případě opakovaného porušení pravidel, bude zablokován váš uživatelský účet.

Pravidla k nahlédnutí: http://www.peugeot-club.com/forum/faq.php?page=forumrules

Jirkap - admin

[upravil dne 27.1.2009 Jirkap]

Odesláno

U 307 je špunt mezi řidičem a spolujezdcem, pod vzduchovým filtrem, když podle něj pojedete jakoby směrem k interiéru.

Dá se opatrně vydloubnout šroubovákem, já tam mám tuším 20mm kabel, stačí tomu špuntu seříznou čepičku a prostrčit ním kabel a opět nasadit na své místo :super

Odesláno
Původně zaslal: Mirrae24

U 307 je špunt mezi řidičem a spolujezdcem, pod vzduchovým filtrem, když podle něj pojedete jakoby směrem k interiéru.

Dá se opatrně vydloubnout šroubovákem, já tam mám tuším 20mm kabel, stačí tomu špuntu seříznou čepičku a prostrčit ním kabel a opět nasadit na své místo :super

Mohol by si hodiť foto?

Díky! :super

:super

Odesláno
Původně zaslal: Escaper

u 307 je spunt primo za plynovym pedalem, vypada to jako kdyby tam melo jit lanko od plynu ale uz tam byva elektronicky plyn tak je tam jen zacpana dira...

A mozes mi poradit aj pre 407, kadial ho mam k baterke pretiahnut?

Diiiiky :roll

Odesláno

Tak tady jsou dva obrázky, kde zhruba se nachází průchodka pro + kabel v Peugeot 307.

http://www.nahraj.cz/content/view/a1e74413-e933-4629-9763-b6b1528dfd6f

Tady je to docela blíž focený, dole tam je trochu vidět + červený kabel.

http://www.nahraj.cz/content/view/b7386126-aebd-406d-b80f-73ae4e031bb2

No a zde je to z dálky, jo a ta pojistka šla blbě přichytit, tak jsem jí jen přidrátoval :P

[upravil dne 29/1/09 Mirrae24]

Odesláno

Zdravím. Tak muzika už je zapojena a konečně hraje. A hraje super :super Nakonec po delším hledání jsem našel nad spojkovým pedálem v rohu gumový špunt,kterým jsem to protáhl.

Odesláno
Původně zaslal: djbrano

u 307 je spunt primo za plynovym pedalem, vypada to jako kdyby tam melo jit lanko od plynu ale uz tam byva elektronicky plyn tak je tam jen zacpana dira...

Daj dole zadnú časť ľavého predného podblatníka a tam nájdeš gumovú priechodku :papa

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

Původně zaslal: djbrano

Daj dole zadnú časť ľavého predného podblatníka a tam nájdeš gumovú priechodku :papa

Nachadza sa ta priechodka na strane spolujazdca, alebo sofera?

A nemohol by si poslat foto, kde presne to myslis? Alebo aspon mi to prosim Ta upresni, kde tuto priechodku presne najdem... Pozeram, ze mas 405-ku, myslis, ze na 407-ke bude to iste? :myslim

Diiiiiiiky

[upravil dne 2/2/09 djbrano]

[upravil dne 3/2/09 djbrano]

Odesláno
Původně zaslal: soptik155

jojo taky to mám u leveho blatníku

Mozes mi to prosim Ta presne popisat, kde tuto priechodku presne najdem? Nachadza sa ta priechodka na strane spolujazdca, alebo na strane sofera? Najlepsie foto, ak sa bude dat...

Diky

[upravil dne 3/2/09 djbrano]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...