Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ja si porad pohravam s myslenkou :

1/prodat dokud je v zaruce a koupit jinou 307Break ale 1.6HDI

anebo a nebijte me

2/ prodat a koupit dlouhou fabii

nevim, furt medituju a dumam, jit znovu do 307 - to muzu byt ve stejnych trablech a fabie je celkem krok zpatky co se pohodli a tak tyce , proste nevim.

:roll

Odesláno

Ježíšikristenotosnadneníanipravda. :bojim Občas jedu se služební fóbií, (motor 1,4; 100k), trochu to už jede, ale jsem z toho jak kdybych byl na \"skřipci\". Cestovní komfort se nedá s tím co máme vůbec srovnat.:cool:

Odesláno

Tak si predstav, ze jsem jel do prodejny tu fabii vyzkouset. Prodavac na me teda koukal jako na trotla, kdyz jsem mu vylicil, ze hodlam menit 307Break 2.0Hdi 110HP za fabku dlouhou 1.4 dieslem motorizovanou fabku, no vpredu jsem byl stisnen jen trochu, ale vzadu jsem byl zapreny hlavou o strechu, pan prodavac pochopil rychleji, nez ja s moji zenusi, ze se zadny kauf konat nebude a zmizel:mrktakze zustavam ( a rad) u pazoutka:Ddoufam, ze se mi odvdeci - vcera uz zacal, jel jsem 500km, dodrzoval predpisy (do 120km/h) a odvdecil se mi spotrebou 5.6l:superat zije Peugeot:papa

Odesláno

Tak ovládací jednotka FAPu to nebyla! Hlásí to prý jakousi chybu a vypadá to, že si s tím zatím nevědí rady. Psali email do centrály a čekají na odpověď. Co dál, auto nejde!!!! Asi musím na vyšší instanci, ale nevím zatím kam. Čau lidi.

Odesláno

Už je to definitivní, na sraz do Šebetova nedorazím:grr, budu se stěhovat:super. Pěkně si to tam užijte. Když dá \"Pánbůh\" zdraví a budu mít chu? udělám možná zase něco na podzim (viz Sigma).:roker:mrk

Odesláno

Leč jsem zde novic tak přesto musím jen souhlasit co říkáš a ten co říká že je vše perfektní tak je asi slepej nebo cooo na sluníčko to svádět ještě letos nemůže:myslim.....když dám půlmeloun do mého vysněného Pežotka začal jsem v 18ti od 205 a nikdy jsem nebyl nevěrnej :Dtak aby mne vylejzal zadni koberec z pod nadkolí,nedržel filc kapoty motoru tak jak má odchlípavala se guma u dveří na práhu při každým vystoupení protože plastové čudlíky se stále odlamují:bojim klakson mne nezatroubí vždy když potřebuji :autpopelníček nééé a néé vystředit pořád je nakloněnej na pravou stranu leč jsem nekuřák nenastříkanej nebo přesněji nastříkanej asi při běhu domorodce zadní šasí takže při otevření dveří je vidět pomalu plech.atd...atd.....nooo ale jak to tady někdo řekl jelikož jsem věrnej značce tak dlouho tak i přesto bych ho nevyměnil......jako kdyby ty pakážníci v té fabrice to věděli kdo si tady ty auta kupuje:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

chorvátsko 12 dní, super oddych :super, cesta autom v noci, diaľnice v chorvátsku super /až na poplatky/ auto P 307 2.0 HDi 66 kW/90 k /služ.auto mojej ženy/, spotreba cca 5.1 l/100 km, cca 25% cesty s klímou, toho roku žiadna porucha ;), moje auto dovolenkovalo na Slovensku;)

Odesláno

Nazdar Hoši,

Na mojej novej 307SW 1,6HDi (10 000 km) som išiel ku svokre. Cesta skoro prázdna. Je to cca 500 km a 30 km idem po diaľnici. V ten deň som sa vracal domov a len tak pre srandu som vynuloval PP. Cesta tam - rýchlostný priemer 81 km/h a spotreba 4,2 l/100km. Celkový priemer mi vyšiel na 75km/h a spotreba 4,5 l/100km. A po dotankovaní mi vyšiel priemer ... a to si tipnite ... Čakám na odpovede.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...