Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak se tedy zeptám, jak jste na tom s 307 v kombinaci se sněhem a kopcem? Zdá se Vám, že vyjedete méně než ostatní auta na sněhu nebo naopak?

Jde mi totiž o to, že skoro jako jediný jsem teď na srazu nevyjel bez žetěů jeden kopec. Zasekl jsem se vždy na jednom místě a začal jen hrabat. Myslím, že cit na plynový pedál celkem mám. Nešlo mi to do toho kopce ani rozbruslit, tak se ptám, jaké s vyjížděním zasněžených kopců máte zkušenosti?

Odesláno

2 Destiny:

Třeba vezmeš radu od vetřelce a od horala :D Možná to bylo tím, že na tom jednom místě už to bylo od tebe vyhrabaný a uklouzaný, uklouzaný třeba i od ostatních. Fígl mohl být v tom, nejezdit pořád přes to jedno místo, ale snažit se najet kolama na střed-kraj, kde byl sníh a kola se mohla chytit. Nemyslím, že by 307dmy mely nějakej vážnější problém s kopcema a sněhem, kór když tam máš \"těžký\" hdičko. To má být spíš výhoda. Nohu máš na plynu určitě taky citlivou akorát :papa

Odesláno

Zatim jsem vyjel vsechno, ale problemy jsem mel taky, videl jsem jak funguje ESP, ale jinak jezdim jak popisoval horal s jezkovyma ocima, pro stouraly- nejednalo se o kopec v NL ale v Beskydech.

Odesláno

mohl, ale konkretizuj to pres mail, co asi, co to ma umet, znacka neznacka atd. pojem GSM alarm mi vubec nic nerika - teda predsatavuji si neco co ti posle sms . ze ti kradou auto, aby ses mohl na.... hned vecer a necekat do rana;)

Odesláno

2Bohumil: Pokud shanis nejaky zpusob zabezpeceni auta, tak muzu z vlastni zkusenosti doporucit toto:

http://mobil.idnes.cz/mob_prakticky.asp?r=mob_prakticky&c=A041210_5287875_mob_prakticky

Je to fakt jednoducha aplikacka, pro kterou jsem pouzil jiz vyslouzily mobil a funguje to skvele. Jakmile si sednu do auta a nedeaktivuji aplikacku v mobilu, ktery mam v zadni kapse sedacky ridice, tak zacne posilat SMSky na muj mobil s udaji o poloze. Udaje v SMS zahrnuji cislo bunky vysilace,pak se da dohledat, kde to je.

Neni to tedy GSM modul, ktery asi shanis a asi bude presnejsi v kombinaci s GPS, ale tohle je porad levnejsi. Pokud budes chtit vice infa, tak dej vedet.

TomTom

PS:Jen me neukamenujte, ze tady delam reklamu. Nemam s nima nic spolecneho a jen se mi libi to jejich jednoduche udelatko.

Odesláno

vypada to fakt dost dobre. A jak resis to napajeni ? Hlavne si myslim, ze tim, ze je to takove udelatko na kolene , je odolnejsi nez masove vyrabene pristroje, ale treba se pletu:D

Odesláno

zatim nemam napajeni vyresene. Proste opoustim auto - zapnu mobil. Behem mesice ale namontuju dobijecku do kufru a nekam to tam schovam. Ta zasuvka co je v kufru jede totiz porad. Otazkou je, jaka bude spotreba a jestli to bude moci jet nonstop. Zkusim si s tim pohrat a zmerit tu spotrebu.

Odesláno

2 Lamancha: Chlape, měl bych na tebe dotaz. Jak je to v Nídrlandu s ND na pegyny? Sháním totiž plato (roletu) do kufru na tu moju 406 Break a pak páčku pod volant levou, provedení s klaxonem a přednímami mlhovkami. Dalo by se to tam někde levně sehnat?

(na Davida106s16 mě prosím neodkazujte)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...