lamancha Odesláno 13. únor 2005 Odesláno 13. únor 2005 to mas tak, mame se vsichni dobre, pazoutci nezlobi a s tim jak zlobi se stejne neda nic delat - viz prispevky o vymene setrvacniku atd. Citovat
Bohumil Odesláno 17. únor 2005 Autor Odesláno 17. únor 2005 Copak tady se píše o tom jen když něco někoho zlobí? Nebo někdo někoho? Citovat
lamancha Odesláno 18. únor 2005 Odesláno 18. únor 2005 Nahod neco , ja jsem podle kondiciogramu uplne dole:bojim Citovat
Bohumil Odesláno 23. únor 2005 Autor Odesláno 23. únor 2005 No, to já taky. Ostatní jsou nabitý dojmama ze srazu, nebo z fungováním svých vozítek, ... , Citovat
destiny Odesláno 24. únor 2005 Odesláno 24. únor 2005 Tak se tedy zeptám, jak jste na tom s 307 v kombinaci se sněhem a kopcem? Zdá se Vám, že vyjedete méně než ostatní auta na sněhu nebo naopak? Jde mi totiž o to, že skoro jako jediný jsem teď na srazu nevyjel bez žetěů jeden kopec. Zasekl jsem se vždy na jednom místě a začal jen hrabat. Myslím, že cit na plynový pedál celkem mám. Nešlo mi to do toho kopce ani rozbruslit, tak se ptám, jaké s vyjížděním zasněžených kopců máte zkušenosti? Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 24. únor 2005 Odesláno 24. únor 2005 2 Destiny: Třeba vezmeš radu od vetřelce a od horala Možná to bylo tím, že na tom jednom místě už to bylo od tebe vyhrabaný a uklouzaný, uklouzaný třeba i od ostatních. Fígl mohl být v tom, nejezdit pořád přes to jedno místo, ale snažit se najet kolama na střed-kraj, kde byl sníh a kola se mohla chytit. Nemyslím, že by 307dmy mely nějakej vážnější problém s kopcema a sněhem, kór když tam máš \"těžký\" hdičko. To má být spíš výhoda. Nohu máš na plynu určitě taky citlivou akorát Citovat
lamancha Odesláno 25. únor 2005 Odesláno 25. únor 2005 Zatim jsem vyjel vsechno, ale problemy jsem mel taky, videl jsem jak funguje ESP, ale jinak jezdim jak popisoval horal s jezkovyma ocima, pro stouraly- nejednalo se o kopec v NL ale v Beskydech. Citovat
Bohumil Odesláno 25. únor 2005 Autor Odesláno 25. únor 2005 Problém nemám, zatím jsem vyjel všude, zákad všeho je \"dobrá stopa\" Citovat
Bohumil Odesláno 25. únor 2005 Autor Odesláno 25. únor 2005 No, to se může pak skončit někde v závěji.. (Nebo snad i někde dál) Citovat
Bohumil Odesláno 28. únor 2005 Autor Odesláno 28. únor 2005 2 Lamancha : Mohl by jsi ses prosím poptat v té \"Dřevákii\" na nějaké GSM alarmy pro 307? Citovat
lamancha Odesláno 28. únor 2005 Odesláno 28. únor 2005 mohl, ale konkretizuj to pres mail, co asi, co to ma umet, znacka neznacka atd. pojem GSM alarm mi vubec nic nerika - teda predsatavuji si neco co ti posle sms . ze ti kradou auto, aby ses mohl na.... hned vecer a necekat do rana;) Citovat
Bohumil Odesláno 4. březen 2005 Autor Odesláno 4. březen 2005 2Lamancha: poslal jsem ti \"emaila\" s bližší specifikací. Citovat
lamancha Odesláno 4. březen 2005 Odesláno 4. březen 2005 odeslal jsem Ti, ze jsem mail dostal;) Citovat
tomtom Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 2Bohumil: Pokud shanis nejaky zpusob zabezpeceni auta, tak muzu z vlastni zkusenosti doporucit toto: http://mobil.idnes.cz/mob_prakticky.asp?r=mob_prakticky&c=A041210_5287875_mob_prakticky Je to fakt jednoducha aplikacka, pro kterou jsem pouzil jiz vyslouzily mobil a funguje to skvele. Jakmile si sednu do auta a nedeaktivuji aplikacku v mobilu, ktery mam v zadni kapse sedacky ridice, tak zacne posilat SMSky na muj mobil s udaji o poloze. Udaje v SMS zahrnuji cislo bunky vysilace,pak se da dohledat, kde to je. Neni to tedy GSM modul, ktery asi shanis a asi bude presnejsi v kombinaci s GPS, ale tohle je porad levnejsi. Pokud budes chtit vice infa, tak dej vedet. TomTom PS:Jen me neukamenujte, ze tady delam reklamu. Nemam s nima nic spolecneho a jen se mi libi to jejich jednoduche udelatko. Citovat
lamancha Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 vypada to fakt dost dobre. A jak resis to napajeni ? Hlavne si myslim, ze tim, ze je to takove udelatko na kolene , je odolnejsi nez masove vyrabene pristroje, ale treba se pletu:D Citovat
tomtom Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 zatim nemam napajeni vyresene. Proste opoustim auto - zapnu mobil. Behem mesice ale namontuju dobijecku do kufru a nekam to tam schovam. Ta zasuvka co je v kufru jede totiz porad. Otazkou je, jaka bude spotreba a jestli to bude moci jet nonstop. Zkusim si s tim pohrat a zmerit tu spotrebu. Citovat
michal 206 Odesláno 8. březen 2005 Odesláno 8. březen 2005 nazdarek kombíčkáři breakeři a SWčakři, něco tu pro vás mám... pokud budete reagovat, tak prosím do fora pod fotky, ne sem... at je to pohromade! Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 9. březen 2005 Odesláno 9. březen 2005 2 Lamancha: Chlape, měl bych na tebe dotaz. Jak je to v Nídrlandu s ND na pegyny? Sháním totiž plato (roletu) do kufru na tu moju 406 Break a pak páčku pod volant levou, provedení s klaxonem a přednímami mlhovkami. Dalo by se to tam někde levně sehnat? (na Davida106s16 mě prosím neodkazujte) Citovat
Bohumil Odesláno 11. březen 2005 Autor Odesláno 11. březen 2005 2Tomtom : díky, vypadá to jednoduše, dobře, hlavně cenově. Rád bych věděl víc, hlavně pro jaké starší mobily. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.