lamancha Odesláno 30. červenec 2004 Odesláno 30. červenec 2004 Auuuuuuuuuuuuuuuu to boliiiiiiiiii:mad: atk to uz se nemuzu na zadnem srazu ani ukazat, JO je to ta zlata a v kombinaci s drevem uvnitr a cernymi doplnky se mi LIBI ale fakt je ze vic znamych a pribuznych bylo touto volbou prekvapeni. Citovat
Bohumil Odesláno 30. červenec 2004 Autor Odesláno 30. červenec 2004 2 \"Lamancha\" : Ještě jednou se omlouvám, za pohanu tvého miláčka, ale nějak tahle kombinace auta a barvy ve mě něco šprajcne. Je mi jasný, že auto na barvu nejezdí. Zrovna tak se někomu nemusí líbit barva mého Jeana. Citovat
Bohumil Odesláno 30. červenec 2004 Autor Odesláno 30. červenec 2004 ............. a na tom nějakém srazu tě rád uvidím:D . Vždy? srazy se dělají hlavně kvůli lidem, kteří mají lva nejen na kapotě, ale snad i v srdci! Citovat
lamancha Odesláno 30. červenec 2004 Odesláno 30. červenec 2004 Jen pockej az ti na srazu ukazu ten odlesk zapadajici slunce na kapote... tu poetiku. Zenuse chtela cervenou, jeden kluk modrou, druhy sedou, ja bud svetle zelenou nebo zlutou - no ta nakonec vyhrala. Citovat
Bohumil Odesláno 2. srpen 2004 Autor Odesláno 2. srpen 2004 Tak to si budu must na příští sraz vzít svářecí kuklu, abych si mohl ten neopakovatelný okamžik vychutnat. Citovat
lamancha Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 a kourove bryle pod ni, protoze to bude sajn jak svina:D Citovat
Bohumil Odesláno 2. srpen 2004 Autor Odesláno 2. srpen 2004 Tak teď už vím, co na srazu v Šebetově chybělo.:cool: Citovat
destiny Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 toto je odkaz specielně pro Lamacha: klikni zde Citovat
lamancha Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 2 Destiny : to jsi me zklamal, ja myslel , ze se pokocham pohledem na auticko:cool: Citovat
Bohumil Odesláno 3. srpen 2004 Autor Odesláno 3. srpen 2004 2 \"Destiny\" : Hlavně ten závěr v odkazu, ten teda sedí. A vvovotom ttoto jje. Citovat
destiny Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 No, tak jak tak koukám na datum posledního příspěvku, který je ještě navíc můj, tak mi připadá, že jsem opět jediný aktivní člen z řad majitelů 307 Lamanche je u všech čertů, Bohumil má problém s logováním do diskuze a po ostatních se slehla zem. Proto tímto apeluji na majitele 307 a volám \" třistasedmíčkáči ze všech zemí spojme se!\" Citovat
Lubos1 Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 uz som tu dlho nebol, ale uz ani dlho nepridem vibracie sa mi vyriesili tak, ze mi importer vymenil disky aj pneu, takze inak je uz auto v pohode. mimochodom, volant mi vibrovat 2 roky v kazdom pripade auto predavam. ma 2 a pol roka. Citovat
pipko Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 a ake auto predavas napis mozno by som mal zaujem a odkial si mesto? Citovat
Bohumil Odesláno 24. srpen 2004 Autor Odesláno 24. srpen 2004 Tak už jsem zase po dlouhé době tady. Dovča v Beskydech byla špicová, počasí perfektní, poježdění po kopcích ještě lepší, zkrátka dokonalý relax. Citovat
destiny Odesláno 24. srpen 2004 Odesláno 24. srpen 2004 Nazdar, vítej z5 Jak jsi to nakonec zprovoznil ten Tvůj login do diskuze? V čem byl nakonec problém? Citovat
Bohumil Odesláno 25. srpen 2004 Autor Odesláno 25. srpen 2004 Problém přetrvává od té doby, co můj synátor přeinstaloval domácí poč, nemůžeme \"zaboha\" přijít na to, kde udělali \"soudruzi z NDR chybu\". Prostě se na úvodní stránce přihlásím, (napíše mi to že jsem přihlášený) a když kliknu na diskuzi, tak se to tváří jako kdybych nebyl přihlášený. A teď bobo raď! Citovat
Bohumil Odesláno 29. srpen 2004 Autor Odesláno 29. srpen 2004 Tak už mi to zase funguje, (někteří určitě postřehli), V sobotu jsem byl v Malíkově nad Nežárkou na cyklo dnu. Bylo to špicový. Tra? 27, nebo 54km, (každý si zvolil dle své chuti a kondice), počasíčko perfektní, občertvení chutné, organizace bezchybná. Citovat
lamancha Odesláno 29. srpen 2004 Odesláno 29. srpen 2004 to \"cyklo den\" znamena co ? ze jsi zamestnany cely den ? a dostanes za to 30 nebo 50kilo ? To je slusnej peniz za jeden den:D Citovat
Bohumil Odesláno 30. srpen 2004 Autor Odesláno 30. srpen 2004 No nekecej, ty už jsi zase mezi \"živejma\"? Cyklo den znamená,že si vezmeš kolo, vybereš trasu a pak už jen šlapeš a šlapeš, ..., až se prošlapeš k cíli. Citovat
lamancha Odesláno 30. srpen 2004 Odesláno 30. srpen 2004 Ja cetl o jinych lidech, co taky slapou a slapou az se proslapou k cili .... a ani kolo k tomu nepotrebuji!!!!! Ale to asi nebude tvuj pripad:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.