Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Auuuuuuuuuuuuuuuu to boliiiiiiiiii:mad: atk to uz se nemuzu na zadnem srazu ani ukazat, JO je to ta zlata a v kombinaci s drevem uvnitr a cernymi doplnky se mi LIBI

ale fakt je ze vic znamych a pribuznych bylo touto volbou prekvapeni.:o

Odesláno

2 \"Lamancha\" : Ještě jednou se omlouvám, za pohanu tvého miláčka, ale nějak tahle kombinace auta a barvy ve mě něco šprajcne.

Je mi jasný, že auto na barvu nejezdí. Zrovna tak se někomu nemusí líbit barva mého Jeana.

Odesláno

............. a na tom nějakém srazu tě rád uvidím:D . Vždy? srazy se dělají hlavně kvůli lidem, kteří mají lva nejen na kapotě, ale snad i v srdci!:cool:;)

Odesláno

Jen pockej az ti na srazu ukazu ten odlesk zapadajici slunce na kapote... tu poetiku. Zenuse chtela cervenou, jeden kluk modrou, druhy sedou, ja bud svetle zelenou nebo zlutou - no ta nakonec vyhrala.:D

• O 3 týdny později...
Odesláno

No, tak jak tak koukám na datum posledního příspěvku, který je ještě navíc můj, tak mi připadá, že jsem opět jediný aktivní člen z řad majitelů 307 :( Lamanche je u všech čertů, Bohumil má problém s logováním do diskuze a po ostatních se slehla zem.

Proto tímto apeluji na majitele 307 a volám \" třistasedmíčkáči ze všech zemí spojme se!\" :D

Odesláno

uz som tu dlho nebol, ale uz ani dlho nepridem :)

vibracie sa mi vyriesili tak, ze mi importer vymenil disky aj pneu, takze inak je uz auto v pohode. mimochodom, volant mi vibrovat 2 roky :)

v kazdom pripade auto predavam. ma 2 a pol roka.

Odesláno

Tak už jsem zase po dlouhé době tady. Dovča v Beskydech byla špicová, počasí perfektní, poježdění po kopcích ještě lepší, zkrátka dokonalý relax.:cool:

Odesláno

Problém přetrvává od té doby, co můj synátor přeinstaloval domácí poč, nemůžeme \"zaboha\" přijít na to, kde udělali \"soudruzi z NDR chybu\". Prostě se na úvodní stránce přihlásím, (napíše mi to že jsem přihlášený) a když kliknu na diskuzi, tak se to tváří jako kdybych nebyl přihlášený. A teď bobo raď!:o

Odesláno

Tak už mi to zase funguje, (někteří určitě postřehli),:D

V sobotu jsem byl v Malíkově nad Nežárkou na cyklo dnu. Bylo to špicový. Tra? 27, nebo 54km, (každý si zvolil dle své chuti a kondice), počasíčko perfektní, občertvení chutné, organizace bezchybná.:D

Odesláno

No nekecej, ty už jsi zase mezi \"živejma\"?:o

Cyklo den znamená,že si vezmeš kolo, vybereš trasu a pak už jen šlapeš a šlapeš, ..., až se prošlapeš k cíli.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...