Bohumil Odesláno 20. únor 2007 Autor Odesláno 20. únor 2007 O žárovkách se toho už tady napsalo dost. Ať si každý vetkne do světel co chce. Citovat
Minooo Odesláno 20. únor 2007 Odesláno 20. únor 2007 dnes mi na parkovisku pokrstili mojho levá :(:(:( oniesol si to poškrábaný svetlomet, predný spojler taky tak a bočný je pri špici prasknutý :bojim Citovat
Bohumil Odesláno 21. únor 2007 Autor Odesláno 21. únor 2007 Holt některý \"lemploidi\" těm je to jedno. Kam se předek vejde, tam si zadek místo udělá. Ta netečnost a nevšímavost je strašná. Málokdy se stane, že se to nikdo v okolí nevidí. Já už to mám taky dost podřený. Nejvíc to vyleze když to umeju, to koukám kolik toho přibylo.:grr:grr Citovat
Minooo Odesláno 21. únor 2007 Odesláno 21. únor 2007 največší paradox je čo máme autá ani na jednom si napamátám že by sa nám niečo takéto stalo ža sa musí opravovať striekať meniť Citovat
Minooo Odesláno 27. únor 2007 Odesláno 27. únor 2007 no kua v pondelok v požote nechávam afto som zvedaf jak mi to nastriekajú normálne sa bojí Citovat
Bohumil Odesláno 28. únor 2007 Autor Odesláno 28. únor 2007 2 Minooo : Kdo se bojí?????????????? Citovat
Minooo Odesláno 28. únor 2007 Odesláno 28. únor 2007 jak kto???? ja sa bojím ako mi to spravia všetko nové svetlo nový bočný blatník a lakuje sa predný nárazník!!!! toho sa bojím aby mi to nedoebkali Citovat
Bohumil Odesláno 28. únor 2007 Autor Odesláno 28. únor 2007 2 Minooo : normálne sa bojí No právě jsi nenapsal kdo! Citovat
Minooo Odesláno 1. březen 2007 Odesláno 1. březen 2007 ahaha no tak mi tam chýba M no stáva sa Citovat
Davis Odesláno 1. březen 2007 Odesláno 1. březen 2007 Taky mi asi před třema týdny nějakej \"dobrák\" při parkování odřel nárazník:(:( Mně vzadu, achjo... Je to dost vidět a sere mě to! Chystám se zajet do servisu, sem zvědavej, kolik mě to bude stát a hlavně jestli budou chopný to dát do nepoznatelnýho stavu. Sám si na stříkání netroufnu. je potřeba trošku asi zbrousit popraskanej lak.. Musel to do mýho naprat celkem nešetrně.. ne že se jen opřel. FAKT NECHÁPU:o Původně zaslal: Minooo dnes mi na parkovisku pokrstili mojho levá :(:(:( oniesol si to poškrábaný svetlomet, predný spojler taky tak a bočný je pri špici prasknutý :bojim Citovat
Bohumil Odesláno 3. březen 2007 Autor Odesláno 3. březen 2007 2 Minooo : Ty si myslíš, že má havarijní ? Citovat
Minooo Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 no myslel som či to nevidel aby to išlo z jeho poistky(vinníka). lebo ked to dá cez havarinu može stratiť bonusy a to nei moc dobré. ked su to len škrabance skús to zaleštiť z brusnu pastu Citovat
Davis Odesláno 5. březen 2007 Odesláno 5. březen 2007 Háček je v tom, že spoluúčast u havarijní je 2000, což bude stát asi oprava, takže stejně si to zacvakám:roll A viníka sem neviděl:( Citovat
Bohumil Odesláno 6. březen 2007 Autor Odesláno 6. březen 2007 Na drobný škrábance se použít havarijní nevyplatí (spoluúčast). Viník žádný není, aby to šlo z jeho zákonnýho, tak co zbývá. Asi počkat až toho bude víc. Citovat
Minooo Odesláno 6. březen 2007 Odesláno 6. březen 2007 no to ano no, som nevedel ako sa to presne stalo, ja som mal štastie že som práve sedel v aute Citovat
lamancha Odesláno 6. březen 2007 Odesláno 6. březen 2007 Minooo , ty jsi nespokojený se svým Levom 1,6 HDi 90k ? Že tam máš takový pesiistický ksichtík:( Citovat
Minooo Odesláno 7. březen 2007 Odesláno 7. březen 2007 no jo tých naftových 110k by som prijal radšej ale nemôžem sa sťažovať šlape ako hodiny a spotreba je o liter menšia ako písana papierová P.S mám teraz auto v servise menili mi svetlo blatník + lakovali prednú masku a striekali ten blatník a ma prekvapkali auto malo byť v útorok nebolo menili filtre v lakovni malo byť v stredu neni bo netrafili dobre odtieň ved z 12 otieňou sa ťažko vyberá ale čo ma prekvapilo, najskúr mi dali náhradné auto a potom tistil že mám dolakovávené lišty a tiež mi moc netrafil farbu tak to mi zaodmenu tiež spravia som v šoku normálne ten servis nepoznávam a bonus do toho požičaného auta nemusím ani tankovať keď to bude nastriekané ako má má u mňa Pežot v tt velkéééé PLUS Citovat
Smolik Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 spoluúčast 2000,- bych bral já mám 10 000,- a taky bych potřeboval stříknou páté dveře a vyklepnout a přestříknout zadní levé ach jo někteří lidé na parkovištích prostě neumí otevírat dveře a pak máte ve svýcgh škaredý dolík Citovat
Bohumil Odesláno 16. březen 2007 Autor Odesláno 16. březen 2007 Tak jsem Jeana po zimě umyl, to zase přibylo škrábanců. Asi je nejlepší mít 20letou 120tku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.