Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes mi na parkovisku pokrstili mojho levá :(:(:(:(:(:( oniesol si to poškrábaný svetlomet, predný spojler taky tak a bočný je pri špici prasknutý :grr:bojim

Odesláno

Holt některý \"lemploidi\" těm je to jedno. Kam se předek vejde, tam si zadek místo udělá. Ta netečnost a nevšímavost je strašná. Málokdy se stane, že se to nikdo v okolí nevidí. Já už to mám taky dost podřený. Nejvíc to vyleze když to umeju, to koukám kolik toho přibylo.:grr:grr:grr

Odesláno

jak kto???? ja sa bojím ako mi to spravia všetko nové svetlo nový bočný blatník a lakuje sa predný nárazník!!!! toho sa bojím aby mi to nedoebkali

Odesláno

Taky mi asi před třema týdny nějakej \"dobrák\" při parkování odřel nárazník:(:(:( Mně vzadu, achjo... Je to dost vidět a sere mě to! Chystám se zajet do servisu, sem zvědavej, kolik mě to bude stát a hlavně jestli budou chopný to dát do nepoznatelnýho stavu. Sám si na stříkání netroufnu. je potřeba trošku asi zbrousit popraskanej lak..

Musel to do mýho naprat celkem nešetrně.. ne že se jen opřel. FAKT NECHÁPU:o

Původně zaslal: Minooo

dnes mi na parkovisku pokrstili mojho levá :(:(:(:(:(:( oniesol si to poškrábaný svetlomet, predný spojler taky tak a bočný je pri špici prasknutý :grr:bojim

Odesláno

no myslel som či to nevidel aby to išlo z jeho poistky(vinníka). lebo ked to dá cez havarinu može stratiť bonusy a to nei moc dobré. ked su to len škrabance skús to zaleštiť z brusnu pastu :cool:

Odesláno

Háček je v tom, že spoluúčast u havarijní je 2000, což bude stát asi oprava, takže stejně si to zacvakám:roll

A viníka sem neviděl:(

Odesláno

Na drobný škrábance se použít havarijní nevyplatí (spoluúčast). Viník žádný není, aby to šlo z jeho zákonnýho, tak co zbývá. Asi počkat až toho bude víc.:grr

Odesláno

no jo tých naftových 110k by som prijal radšej ale nemôžem sa sťažovať šlape ako hodiny a spotreba je o liter menšia ako písana papierová :myslim

P.S mám teraz auto v servise menili mi svetlo blatník + lakovali prednú masku a striekali ten blatník a ma prekvapkali auto malo byť v útorok nebolo menili filtre v lakovni malo byť v stredu neni bo netrafili dobre odtieň ved z 12 otieňou sa ťažko vyberá ale čo ma prekvapilo, najskúr mi dali náhradné auto a potom tistil že mám dolakovávené lišty a tiež mi moc netrafil farbu tak to mi zaodmenu tiež spravia som v šoku normálne ten servis nepoznávam a bonus do toho požičaného auta nemusím ani tankovať keď to bude nastriekané ako má má u mňa Pežot v tt velkéééé PLUS :D

Odesláno

spoluúčast 2000,- bych bral já mám 10 000,-

a taky bych potřeboval stříknou páté dveře :nevim a vyklepnout a přestříknout zadní levé ach jo někteří lidé na parkovištích prostě neumí otevírat dveře a pak máte ve svýcgh škaredý dolík :xvul

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...