Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dřív to házelo aspoň chybu antipolution fault.. to bylo fapem a EGR ventilem toho mě straki zbavil.. pak to bylo supr asi 3 měsíce a teď to začlo zas toto.. doufám že to je ten elmag ventil, nebo váha vzduchu a není to něco víc ale neháže to teď žádnou chybu.. I když teď mám nabídku na turbo za 2500 se 110k a vstřiky bosch za 120€ co mají najeto cca 120k.. přemýšlím že je vezmu..

Nejvíc mě na tom děsí ale při rozjezdech do 2000 ot jak to škube a cuká, nechci aby se tam něco vysralo nebo ukápl vstřik.. :/

[upravil dne 20/2/14 13:38 od 3Run]

Odesláno

Já jsem byl na dia a nic nezjistili.. Nemají origo PP2000 ale nějakej \"univezral\" takže kontrolovat jako straki za jízdy tlak na turbu a pod nedokážou.. a nejbližší dia je 120km

Odesláno

Tak mě Jean trochu \"pustil žilou\". Přední kotouče a destičky, zadní péra, 4xtlumiče, horní ložiska, silentbloky, tyčky stabíku, všechno se to seběhlo takhle pěkně dohromady. :( , ale je zas na delší dobu pokoj. :D . Jede to teď o mnoho líp. :mrk:mrk:mrk

Odesláno
Já jsem byl na dia a nic nezjistili.. Nemají origo PP2000 ale nějakej \"univezral\" takže kontrolovat jako straki za jízdy tlak na turbu a pod nedokážou.. a nejbližší dia je 120km

Mi říkej že tady není nějakej klubák s PP2000 kterej bydlí poblíž...:myslim ... nebo aspoň origo servis v tom okolí... :myslim

Odesláno
Vyměň mechanika :)

Já budu mít pro změnu od pondělí 307 v servisu.. jel jsem táhlo to super.. najednou tam něco zarachtalo a bylo to bez výkonu.. Za studena to cuká jak kráva a když už se to vytočí do otáček tak to netáhne.. Lopatky na turbu se naklápějí ale tim to asi hasne.. a na Dia nic nezjistili takže rozebrat proměřit a zjistit.. :/

To už jsem do oprav nacpal 70k..

Lopatky na turbu se naklápějí? Nic ve zlým, ale jeslti to tak je tak asi to turbo opravdu bude na výměnu :D Tvůj motor totiž variabilní lopatky nemá ;)

Odesláno

Jej tak to mi řekl v servisu nebo že turbo tlačí vzduch prostě.. Já nevím že ty máš furt potřebu rýpat.

Nikdo poblíž se neozval než straki v Chomutově.. Jo je blíž.. Sokolov Auto Drásta Oficial Peugeot servis.. ale nejsem tak bohatej abych jim tam cpal takový peníze za výměnu a né opravu.. Mám informace ještě o Kynšperku co dělal v peugeotu ale tam si stím neodvážím jet (cca 50km) když nevím co je v háji a co to může způsobit :/

Odesláno
Jej tak to mi řekl v servisu nebo že turbo tlačí vzduch prostě.. Já nevím že ty máš furt potřebu rýpat.

Pokud vidíš rýpání v tom, že na informaci, že funguje naklápění lopatek ti napíšu že je to nesmysl tak ano pak furt rýpu. On si to pak přečtě někdo jiný a bude si třeba myslet, že tohle auto má naklápění lopatek a to prostě NEMÁ.

... a pokud ti to takto servis řekl, pak to vypovídá o jeho neodbornosti a je potřeba hledat jiný servis. Patrně si spletli ovládání obtoku s naklápěním lopatek, niccméně pokud někdo vidět alespoň 1x jedno i druhé tak by se v tom jen těžko spletl. Takže ti poradím to co jsi radil o pár příspěvků výše někomu jinému - vyměň měchanika.

[upravil dne 22/2/14 15:59 od koblih69]

Odesláno

Nevím jak to máte ostatní, ale mně se při zapnutí vyhřívání zadního skla a zpětných zrcátek začne cvakat zpod palubky. Je to dobrý třeba vědět kvůli regeneraci, když se to zapne samo. Bohužel teď se mi stane, že mi to začne vyhřívat a cvakat pokaždý, když sešlápnu brzdu. Zajímavý že to dělá jen při zahřátém motoru, za studena nic. Projeto dia - nic :(:myslim

Odesláno

3Run.....za sebe říkám ..pokud chceš kompletní vyřešení...jeď pokud možno za Strakim do Chomutova....když pouze Dia tak do Varů k Drástovi......

Odesláno

No, mě čeká servis - po 15 - 20 km mi \"cvrliká motor\". Je to prej jakejsi ventil na EGRu (dle sdělení mechanika). Nevím teda co to je, já myslel když je název \"EGR ventil\", tak tam víc ventilů na něm nebude :aut

No, cena asi 1200,-...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...