Bohumil Odesláno 25. duben 2006 Autor Odesláno 25. duben 2006 Statistiky ADACu nečtu, tak asi jako většina lidí a v naší diskuzi jsou stejně samý prkotiny, který jsou stejné i u jiných aut, ne-li ještě horší. Postav vedle sebe dvě auta od stejné značky a typu, s jedním je to v pohodě a s druhým je to na pos...í. To, že je furt něco s nějakýma čepama, kloubama, držákama a tlumičema je zásluhou našich \"kvalitních\" silnic. Tolik prasklých pružin, zprohýbaných ráfků po letošní zimě, jsem u našeno dvorního opraváře v dílně ještě neviděl.:grr:grr Jinak přijímám gratulace k patnáctistému příspěvku.:D:D [upravil dne 25/4/06 Bohumil] Citovat
VenaS Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 Mám své 307SW jen krátkou dobu, ale jsem nad míru spokojen. Předtím jsem měl Citroen XM Break2,5TD, mimochodem skvělé auto. Zatím jsem ve stádiu porovnávání a přivykání na nové. Citovat
Bohumil Odesláno 25. duben 2006 Autor Odesláno 25. duben 2006 Myslím, že se ti bude dobře zvykat.:D:D Citovat
bigicek Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 to VenaS: Zvyknes si dobre a rychle. Jenom si zavolej nejakyho ŠAMANA, at ti to auto nejak zasveti nebo tak neco. At se ti vyhybaji zavady. Mej se!! Citovat
Bohumil Odesláno 26. duben 2006 Autor Odesláno 26. duben 2006 Zkus si vyložit karty, ty nelžou.:D:D Citovat
bancroft Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 2 VenaS: To musí být dost nezvyk z XM 2.5 TD na 307 ne? Už jenom ta velikost auta a hlavně kufru. Já jsem si velice špatně zvykal z 550 litrů u Toleda na SW. Kolega má XM a proti SW je to koráb. A s tím motorem to je letadlo. Jediná nevýhoda, že zrovna zenhle typ motoru (2.5) je prý sypač, takže pod tím dost leží. Samé kladky, řemeny apod. No ale každopádně přeji hodně bezproblémových kilometrů. Citovat
prco Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 S tými závadami pežotíkov to nebude až také zlé. Pri takom počte predaných sa ale nájde aj kus postavený z pozametanej výrobnej haly. Napr. japonci - že vraj majú super neporuchové autá. Tak kamoš má asi 3 roky Nissan Primeru a to čo s ním už zažil, neše pežoty sú oproti tomu jedničky. Valí si to po diaľnici a počítač mu ukázal, že niet oleja. Všetko sa mu zablokovalo tak, že auto ledva udržal na ceste. Odťahovka do servisu, auto v servise dva týždne, že vraj mu to odstránili. Keď sa mu to zopakovalo asi tri krát, chcel ich zažalovať za ohrozenie života (to zablokovanie motora bola fakt sila). Po týchto hrozbách mu asi vymenili celý agregát aj s elektronikou, lebo už mu to nerobí. Mal štestíčko, že to mal ešte v záruke, ináč by sa nedoplatil. (viac sa nevozil ako vozil)Mal jednoducho nepodarený kus:D Takže vivat Peugeot:D:super Citovat
VenaS Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 307SW je jen o 0,6 metru kratší než XM, kočárek tam hravě složím bez sundávání koleček. U 307 na mě působí celkem laciným dojmem volant, nemá žádné tvarování zespodu pro prsty, povrch je smekavý a přechody mezi věncem a krytem airbagu na kterém je i klakson jsou možná zdytečně hrubé. Nevím jestli pro jiný stupeň výbavy dávají i jiný volant? Mám ještě P106 , je to malé levné autíčko, ale volant má mnohem přívětivější a páčka blinkru chodí lehounce. Citovat
bladerunner Odesláno 29. duben 2006 Odesláno 29. duben 2006 Původně zaslal: VenaS 307SW je jen o 0,6 metru kratší než XM, kočárek tam hravě složím bez sundávání koleček. U 307 na mě působí celkem laciným dojmem volant, nemá žádné tvarování zespodu pro prsty, povrch je smekavý a přechody mezi věncem a krytem airbagu na kterém je i klakson jsou možná zdytečně hrubé. Nevím jestli pro jiný stupeň výbavy dávají i jiný volant? Mám ještě P106 , je to malé levné autíčko, ale volant má mnohem přívětivější a páčka blinkru chodí lehounce. aspoň ma veniec volantu dostatočnú hrúbku - aspoň mne sa so suchými rukami drží dobre /napr. v porovnaní s volantom v Š O I.- ktorá sice má tvarovanie pre prsty, ale hrúbka venca je (podľa mňa) nedostatočná/. Citovat
lamancha Odesláno 29. duben 2006 Odesláno 29. duben 2006 je fakt, ze z volantu jsem taky krapet \"zmateny\", najednu stranu mi pripada takovy laciny trabantovy duty ksunt, ale na druho stranu se mi dobre drzi, nepoti se mi nem ruka atd. Suma sumarum jsem s volantem spokojeny:super Citovat
Bohumil Odesláno 10. květen 2006 Autor Odesláno 10. květen 2006 Mě se volant drží dobře, připadá mi \"přiměřený\", velikostí ani autobus, ani motokára.:super:D Citovat
lamancha Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Ahoj Bohumile - co jsi postavil garaz se objevujes dost sporadicky:D - zeby pracovni vytizeni:myslim Citovat
Bohumil Odesláno 10. květen 2006 Autor Odesláno 10. květen 2006 Pracovně jsem od přestěhování z paneláku do domečku vytížem drobet víc. Znáš to : \"kdo má chalupu, má p***l v kalupu. Ale tento víkend jsem byl s mým \"žebrem\" se srazit v Ochozi. :cool: Nějak nemůžu dostat fotku na server. Tak už teď obrázek : Citovat
lamancha Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Moooc pekny , ale proc mas ty prosteradla na sedackach ?? Citovat
Bohumil Odesláno 10. květen 2006 Autor Odesláno 10. květen 2006 To je pověšená bunda mého \"žebra\" přes opěrku.:P:P Citovat
lamancha Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 na ale stejne mas kus nejakeho igelitu na se operce .... Citovat
JarinoRS Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 aby mu nepadali lupiny na opierku :D:D Citovat
bladerunner Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: JarinoRS aby mu nepadali lupiny na opierku :D:D tak to by mal vyriešiť Head & Shoulders Citovat
Bohumil Odesláno 15. květen 2006 Autor Odesláno 15. květen 2006 Ten Head & Shoulders to je na opěrky ?:o:o Citovat
bigicek Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 To Bohumil: ne na vlasy.......a máš to vychytaný Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.