Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jse si přečetl ostatní příspěvky s \"problémama\" co kdo má u těchto vozítek a musím konstatovat jediné : Takové prkotiny námsnad \"nerozhodí sandál\" :super:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

No jo no jsem možná moc velký pedant a chtěl jsem v záruce vše opravit.

dokud to bylo zdarma.

Jen doufám že při každe opravě mi nevymontovali něco čím by si nachystali další servisní zásah :aut

Odesláno
Původně zaslal: Smolik

No jo no jsem možná moc velký pedant a chtěl jsem v záruce vše opravit.

dokud to bylo zdarma.

Jen doufám že při každe opravě mi nevymontovali něco čím by si nachystali další servisní zásah :aut

2 Smolík : Musí si nějak udržovat stálou klientelu.:mrk:mrk:D:D:D

Odesláno

Tak s akčními prohlídkami u peugeotu asi zkončím, včetně diagnostiky. Ta cena, no to je bomba. Už jse si sehnal poctivou náhradu.:papa:super:cool:

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: lamancha

ty meris srazky??:D

Ne, to ne, ale trochu se motám okolo toho, když nám příroda ukáže zač je toho loket a dává najevo, kdo je na Zemi pánem.:myslim

Odesláno

Tak jsem se tak koukal jak si na tom stojime oproti jinym pazoutakum - 406 nam bezkonkurencne utekly a my se trochu vzdalili 605 - je videt, ze si tady mame o cem povidat - (70% je o zavadach:D)

[upravil dne 21/4/06 lamancha]

Odesláno

Sousedi se pustili do úpravy okolí svých letních chatiček a taky do svých plechových mazlíků. Mě to ještě čeká, včetně přezutí pneu a prohlídky v servisu.:mrk:mrk:mrk

Odesláno

Tak jsem zase jednou ztratil nervy a že toho svýho pažouta SW prodám nebo vyměním za něco staršího od jiné \"spolehlivé\" značky. Viděl jsem na netu u Srby Vectru combi za 389000 tak jsem to svoje nabídl protiúčtem. Nechali mi udělat odhad a řekli že za SW mi odečtou 190 000 Kč a zbytek rozdílu budu platit 14 000 Kč měsíčně na 36 měsíců. Jednoduchým počtem mi vyšlo že na tom astronomicky vydělají, tak jsem se poroučel :D

Ale 190 000 za 4 roky starý auto s pův. cenou 600 tis. mi připadá jako dobrý humor ne? Nezbývá než drobečka vzít na milost a stále invetsovat \"drobné\" částky do omlazovacích kůr. Snad mi děda prodá konečně tu svojí stodvácu.:super

Odesláno

To je přímo zlodějina :grr a ne seriózní jednání. Když se podíváš na net, třeba autosoft, sauto, cars, nebo atlas, tak se podívej za kolik se takový fáro prodává a co ti nabídli. To je teda síla.:grr:grr:grr

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

To je přímo zlodějina :grr a ne seriózní jednání. Když se podíváš na net, třeba autosoft, sauto, cars, nebo atlas, tak se podívej za kolik se takový fáro prodává a co ti nabídli. To je teda síla.:grr:grr:grr

s tim\" farem\" bych to neprhanel, lidi se kouknou na statistiky ADACu, na nasi diskuzi a setsakra si rozmysli jit do takovyhleho \"fara\":P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...